Hlava vs srdce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
21.9.20 13:49

Někdo, kdo se ani po 3 letech nedokážr oklepat po nevydařeném vztahu, asi nebude zrovna alfa samec na nezávazný vztah :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
21.9.20 13:51
@Russet píše:
Někdo, kdo se ani po 3 letech nedokážr oklepat po nevydařeném vztahu, asi nebude zrovna alfa samec na nezávazný vztah :roll:

To je taky štíří vlastnost, oni obvykle milují (a nenávidí) až za hrob a je pro ně těžké se přepnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.20 13:54

@Julča001 taky mám ten pocit. Ze je to pro nej těžké se přepnout. Teda sám mi to i napsal. Ze chce čas. Zpocatku mi napsal, ze jsem moc hrrr ( jo byla jsem ale už jsem se dost zklidnila) ale pořad nevím jestli si toho vůbec všiml :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.20 13:56
@Anonymní píše:
@Julča001 taky mám ten pocit. Ze je to pro nej těžké se přepnout. Teda sám mi to i napsal. Ze chce čas. Zpocatku mi napsal, ze jsem moc hrrr ( jo byla jsem ale už jsem se dost zklidnila) ale pořad nevím jestli si toho vůbec všiml :D

Abych upřesnila od konce prázdnin jsem už více v pohodě. Ale toto začalo nějak skript

• Citovat
  • Upravit
53518
21.9.20 13:57
@Julča001 píše:
To je taky štíří vlastnost, oni obvykle milují (a nenávidí) až za hrob a je pro ně těžké se přepnout.

Já na horoskopy nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
21.9.20 14:06

Chlapi jsou strašní zbabělci a prakticky nikdy neřeknou na rovinu, chci se rozejít, nechci tě. Nemají rádi komplikace, výčitky, vysvětlování. Velmi oblíbené jsou výmluvy - jsi na mě příliš dobrá, nechci ti ublížit, nemám čas, mám hodně práce, nedokážu mít vztah, bojím se zklamání… Oni na to snad mají příručku nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
21.9.20 14:20
@ZuzaM píše:
Chlapi jsou strašní zbabělci a prakticky nikdy neřeknou na rovinu, chci se rozejít, nechci tě. Nemají rádi komplikace, výčitky, vysvětlování. Velmi oblíbené jsou výmluvy - jsi na mě příliš dobrá, nechci ti ublížit, nemám čas, mám hodně práce, nedokážu mít vztah, bojím se zklamání… Oni na to snad mají příručku nebo co?

A tak já myslím, že jak kteří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.20 14:22
@Berry77 píše:
Něco mi říká, že jsi se rozvedla úplně zbytečně. To opravdu nepoznáš, když jsi chlapovi úplně ukradená? :nevim:

ale vždyť já se nerozvedla kvůli němů :-D my si začali psát, když jsem byla v rozvodovém řízení _D

• Citovat
  • Upravit
6445
21.9.20 14:28
@Julča001 píše:
A tak já myslím, že jak kteří :kytka:

Jasně, jsou výjimky potvrzující pravidlo.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
21.9.20 14:43
@ZuzaM píše:
Chlapi jsou strašní zbabělci a prakticky nikdy neřeknou na rovinu, chci se rozejít, nechci tě. Nemají rádi komplikace, výčitky, vysvětlování. Velmi oblíbené jsou výmluvy - jsi na mě příliš dobrá, nechci ti ublížit, nemám čas, mám hodně práce, nedokážu mít vztah, bojím se zklamání… Oni na to snad mají příručku nebo co?

Az tak moc bych nezobecnoval. Protoze pak bych dle par zkusenosti mohl zobecnit, ze zbabele jsou daleko vic zeny.
Na druhou stranu nikdo neni zvedavy pri rozchodu na nejake hystericke sceny, premlouvani a delani virvalu, takze spis bych rekl, ze dotycny, ktery se takto rozchazi je empaticky a bere ohled na emoce te zeny, protoze dobre vi jak nektere zeny reaguji pri odmitnuti a psychicky to nezvladaji.

Ale davam ti za pravdu, obecne se pouzivaji sablonovita klise typu, nejsem pro tebe dost dobra, nechci ti ublizit, nechci se vazat nebo necitim se na vazny vztah az moc casto u zen i muzu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
21.9.20 14:45

@Chytrak
Možná ano, přeci jen mám víc zkušeností od svých kamarádek a tady emiminu než, že by se mi svěřovali chlapi s rozchodem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
21.9.20 14:49
@ZuzaM píše:
@Chytrak
Možná ano, přeci jen mám víc zkušeností od svých kamarádek a tady emiminu než, že by se mi svěřovali chlapi s rozchodem. :-)

No prave. A mezi nimi urcite nemas takove, ktere by se ti vzdy pochlubily, ze tohle casto pisou chlapum o ktere ony nestoji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.20 14:55

No a tak zkusit třeba opravdu se mu neozývat a čekat co on? Zda se ozve, bude Tě chtít vidět apod? Myslím si, že pokud by o Tebe stál, tak by se ozval… Pokud se neozve, tak holt o vztah nestojí (neříkám, že nestojí o tebe, ale možná ne zrovna teď).
Jedině mu dát tedy čas a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.20 15:07

No já nevím. My jsme s mužem kolem sebe takhle kdysi kroužili rok. Nakonec jsme se sice dohromady dali (a úspěšně), ale celé to váhání bylo zpětně a prozaicky o jediném: nebyla jsem v pořadí, zůstávala jsem na čekačce…

Jako moc romantický to není. Jak vidno, dopadnout to může i tak - ale nemusí. Ale nicméně v tuhle chvíli asi platí staré dobré „Až tak moc tě nežere.“ Myslím, že není nezbytně nutný si to lakovat narůžovo starým rozvodem, horoskopem a nevím čím ještě…

Kupodivu u nás to pak klaplo, až když jsem si to už odbolela a odbulela a mohla být troch nad věcí :D.

• Citovat
  • Upravit
768
21.9.20 15:19

Vybodla bych se na něj.. Má jen plnou hubu ukňučených výmluv.. Kdyby tě miloval a myslel to s tebou vážně, tak by se podle toho taky choval.. Tebe si drží, jen jako nezávazné vyplnění času, než potká někoho lepšího.. Kašli na něj, nestojí za to.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí