Hlava vs srdce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.9.20 15:22

@Pohodovka2019 většinou čekám až napíše on. Zpočátku mi psal pořad každou hodinu. Teď je to volnější.

• Citovat
  • Upravit
7571
21.9.20 15:40
@Anonymní píše:
@Pohodovka2019 většinou čekám až napíše on. Zpočátku mi psal pořad každou hodinu. Teď je to volnější.

Rekl bych, ze uz ho to prestalo bavit. Myslim tim psat ti jako prvni. Ty sis zvykla a tak cekas az napise :D A on nepise, protoze se mu uz nechce.

Sex nejaky mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.9.20 17:56

Prostě potkal jinou a tebe má v záloze. Klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
21.9.20 20:48

To jsou jen takové výmluvy, že se bojí vztahu…bojí se ho, protože ho nechce :nevim: A proč ho nechce? Není zamilovaný…možná se mu líbíš, přitahuješ a třeba by bral nějakou kamarádku s výhodama…ale že by po 3 letech nebyl srovnaný s rozvodem…?? 8) A to ty 3 roky nikoho neměl?

• Citovat
  • Upravit
7571
21.9.20 21:48
@Sonarka píše:
To jsou jen takové výmluvy, že se bojí vztahu…bojí se ho, protože ho nechce :nevim: A proč ho nechce? Není zamilovaný…možná se mu líbíš, přitahuješ a třeba by bral nějakou kamarádku s výhodama…ale že by po 3 letech nebyl srovnaný s rozvodem…?? 8) A to ty 3 roky nikoho neměl?

Tak urcite zil jako mnich v klastere cele 3 roky, o tom bych vubec nepochyboval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
22.9.20 11:28
@Chytrak píše:
Tak urcite zil jako mnich v klastere cele 3 roky, o tom bych vubec nepochyboval :D

No právě…a teď tu dělá nějaké haryky, jak vztah mít nemuže…no nemuže, protože mu vyhovuje, mít jen kamarádky… :* Resp. se zakladatelkou mu to tak vyhovuje…ale to jí neřekne, radši jí napovídal, že se bojí dalšího zklamání :roll: A taky mám dojem, jestli někoho nepotkal na té dovolené a zakladatelku si drží, kdyby to náhodou s novou nevyšlo…

• Citovat
  • Upravit
21111
22.9.20 11:46

Chybí tu podstatná okolnost..šukáte nebo jen písmenkujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
22.9.20 14:20

Je úplně jedno, kde je pravda. Vyjádřil se jasně, že o vztah s vámi nestojí a tak zůstat můžete jen jako kamarádka. Nepřesvědčujte ho, nedoufejte, že najednou prozře. Myslím, že kdyby do vás byl zamilovaný, už se to stalo. Spíš něco trochu cítí, ale zase to není to „ono“, kvůli kterému by to znovu risknul po velkém zklamání.

Respektujte to a poohlédněte se jinde. Pokud si to přece jen rozmyslí, tak mi věřte, že se to dozvíte. Ale spíš ne. Věřte mu to, co říká a nedomýšlejte si tam, co byste tam chtěla mít. Možná se na vás vůbec zamilovaně nekouká, možná vy si to tak přejete, že to tam vidíte…

Tím, že se pořád vtíráte a dáváte jasně najevo že na něj čekáte jen víc a víc ztrácíte hodnotu v jeho očích. Pokud vás chlap chce, nikdy se nemusíte takhle snažit. Naopak byste se ho nemohla zbavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
22.9.20 14:27
@Anonymní píše:
Dobře, proč tedy když se potkáme, tak mě chce hned vidět a píše ať stavím?

Jste zábava zadarmo. Pokud s ním spíte, je to snadný sex. Na to chlap slyší vždycky. Pokud nespíte, tak mu příjemně hladí ego to, jak jste do něj udělaná. To musí být vidět na hony daleko, že jste z něj vyplivnutá jako puberťačka… S láskou tohle nemá v 99 % případů nic společného. Kdyby to mělo co dělat s láskou, poznala byste to a nemusela se tu pak takhle ptát… Platí, že pokud mě signály z mužovy strany matou, není to dobré znamení a nejsem ženou jeho života. Tečka. Tohle není telenovela :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí