Hlavička kouká při ležení ze sporťáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.3.15 12:52

hlavička kouká při ležení ze sporťáku

Ahojky, potřebovala bych poradit:) Pořídili jsme nový sporťáček na léto. Má délku zádové opěrky 44cm, až při výletě a zkoušce live jsme přišli na to, že malému kouká při lehu hlavička..Přečuhuje cca o 5-7cm.. Máte některá zkušenost, vadí to moc? Mně se to moc nelíbí a mám z toho vcelku strach..Prďola má rok a je mimotabulkový(prý je velký jako dvouletý..)Ještě pořádně nechodíme, takže kočár budeme ještě potřebovat :( Nebo nevíte o nějakém sporťáku popřípadě golfkách, které by měli opěrku delší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1057
2.3.15 12:58

Ahoj, tak sprtak ma i misto na nohy ne? tak by mu mohly couhat nohy? :nevim: ja mam dvojkombinaci kocar, ten to ma dlouhe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24078
2.3.15 13:01

Nedivím se ti, to by mi taky vadilo. Zkoušeli jste ho se synem? Máme Inglesinu a synovi (2 roky a kus) hlava rozhodně ven skrz opěrku nekouká. Při dlouhé jízdě to musí být nepohodlné. Asi bych šla do jiného kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
2.3.15 13:03

To by mi tedy vadilo. Navíc, pokud má být na léto, tak ještě určtě nějaký centimetr přibude.

U malé se mi to stávalo, až když byla větší a kočár už moc nepotřebovala a v podstatě v něm jednou za týden venku spala. Nebo k rychlé přepravě k pediatře. Ale to už jí bylo něco přes tři roky.

Mně se úplně normálně stávalo, že jsem jí o tu hlavičku zavadila, musela jsem si dávat veliký pozor. Kolikrát i při chůzi, abych ji nenakopla. Tašku na kočáře jsem potom už taky nemohla mít.

Nevím co jste pořídili, nicméně myslím, že to není bezpečné. Jiank chodit, měřit, zkoušet. Na netu bych si koupila pouze odzkoušený kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 13:07

Zkoušeli jsme jen v sedu..:(Tohle mě pitomce vůbec nenapadlo.. Jelikož poroste, tak si taky říkám, že by bylo lepší pořídit jiný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
2.3.15 13:13

@christinna87 Jestli to jde, tak za sebe bych vrátila a koupila jiný. A už víte na co si dát pozor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 13:19

@Trojlístek Právě že poroste a přesně se obávám, abych pak do něj nekopala i já :( Máme Hoco Hawk Energy a bohužel :(Jinak by byl super, ale raději budem muset sehnat jiný kvůli bezpečnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí