Hledaly byste milence nebo přítele?

8996
1.11.14 18:31

Hledali byste milence nebo přítele?

Jsem sama s dvouletým chlapečkem a zjistila jsem, že být sama není pro mě to pravé ořechové. Mám profil na několika seznamkách, ale když už hledám nového partnera, hledám i dobrého tátu pro svého syna a to není zrovna jednoduché. Ješte dva roky budu na rodičovské dovolené a říkám si, jestli bych neměla hledání partnera odložit o pár let až budu mít normální zaměstnání a ne jen přivýdělky a až bude syn větší a samostatnější. Jestli bych si spíš neměla najít jen milence na občasné rozptýlení a dospělou konverzaci a něco vážnějšího nechat na vhodnější dobu. Zase se ale bojím, že když budu mít milence nebudu mít už tendenci hledat si partnera a já ve skutečnosti chci mít normální rodinný život, chci někoho kdo bude mít se synem hezký vztah a kdo by chtěl ještě další dítě/ děti. Zajímaly by mě vaše zkušenosti a názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
1.11.14 18:38

Tak na tvém místě bych hledala kamarádku na pokec…No a jestli chceš rodinný život tak asi přítele ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
1.11.14 18:39

Nejlepsi je nehledat nic a nikoho… ono to prijde samo a kdyz to budes nejmin cekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amidala21
1.11.14 18:39

@Lynette Vím že to musí být těžké, ale já sama za sebe bych počkala ještě chvíli, mám švagrovou přesně tohle udělala, když měl malej 3 roky a bylo to peklo, přítel jí chtěl samozřejmě co nejvíce, jenže dítě taky a jí bohužel ovlivnil spíše sex než vlastní dítě a podepsalo se to na výchově i osobnosti dítěte, které rázem mělo milion tetiček, jen aby ona s přítelem mohla na zábavu, ale to je jen můj názor a rozhodně ho nikomu nenutím, třeba to někomu zrovna vyšlo. Přeju hodně štestí. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.14 18:44

Omlouvam se za anonym, ale nemusí se vědět vše. Jsem sama od manžela víc jal rok. První jseměla jen milence, teď mam někoho, s kým se scházíme, je nám spolu dobře. Ale nikdo z našeho okolí to neví. Ale oba víme, že z toho časem bude vztah, ale ne hned.
Najdi si někoho takoveho. Kamarada a dal uvidíš. Určitě bych to neřešila jen milencem, bez nějakých vyhlídek

• Citovat
  • Upravit
8996
1.11.14 18:45

@amidala21 Pro mě je syn na prvním místě. Když dotyčný uvažuje stylem že dítě bude někdo hlídat a my půjdeme tam a tam, tak je mi jasné, že to není ten koho hledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.11.14 18:52
@Lynette píše:
@amidala21 Pro mě je syn na prvním místě. Když dotyčný uvažuje stylem že dítě bude někdo hlídat a my půjdeme tam a tam, tak je mi jasné, že to není ten koho hledám.

no počkej zas na druhou stranu je logické, že ten muž by byl rád s tebou i sám, aby tě měl šanci poznat i jako osobnost a ne jako maminu…ono jde o míru a vyváženost.. ono podle mě pokud by měl být muž prima kamarád pro dítě musí mít šanci se zamilovat do maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
1.11.14 18:58

Nic nehledat, nechat to na náhodě, rozhodně nehledat milence, je to zbytečná otrava a nervy, ztráta času, který můžeš věnovat dítěti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.11.14 19:00
@Tiger-lily píše:
Nic nehledat, nechat to na náhodě, rozhodně nehledat milence, je to zbytečná otrava a nervy, ztráta času, který můžeš věnovat dítěti. ;)
:think: tak hezkej nezávaznej sex jednou za čas není otrava naopak může dobít baterky a odreagovat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
1.11.14 19:03
@jdukolem píše:
no počkej zas na druhou stranu je logické, že ten muž by byl rád s tebou i sám, aby tě měl šanci poznat i jako osobnost a ne jako maminu…ono jde o míru a vyváženost.. ono podle mě pokud by měl být muž prima kamarád pro dítě musí mít šanci se zamilovat do maminky

Přesně tak" @Lynette nepočítej s tím, že vás bude oba zbožňovat naráz jako vlastní. Buď bude děckomil a ty zas ostrouháš, nebo bude dobrý partner a k dítěti si postupně cestu najde. Nic mezi tím asi jen tak nebude, leda někdo hodně zklamaný a „beroucí vše“. Nebo nevím. Zní to ideálně, ale vážně si to neumím představit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
1.11.14 19:05
@jdukolem píše: :think: tak hezkej nezávaznej sex jednou za čas není otrava naopak může dobít baterky a odreagovat
:nevim: tak to by neměl pak být problém najít, nabídek nezávazného sexu jsou plné seznamky :D
záleží na její povaze
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
1.11.14 19:06
@Tiger-lily píše:
Nic nehledat, nechat to na náhodě, rozhodně nehledat milence, je to zbytečná otrava a nervy, ztráta času, který můžeš věnovat dítěti. ;)

No milence mám vyhledanýho za dvě minuty - stačí zavolat kamarádovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
1.11.14 19:07
@Lynette píše:
No milence mám vyhledanýho za dvě minuty - stačí zavolat kamarádovi.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.11.14 19:14

@Lynette takže ve zkratce - chceš přítele, ale není na to vhodná doba. Proč jako? Že nemáš peníze nebo co? :nevim:
Jo jako jestli chceš být pár let sama a jen si občas s někým vrznout - nu proč ne, ale mám pocit, že tohle právě nechceš, tak nechápu, proč to hledání odkládáš. :nevim: Zas čím později se tvé dítě seznámí s tvým přítelem - tím je oba okradeš o společně prožitý čas. A čím menší dítě, tím líp si na nového „tátu“ zvykne. A taky ti bude trvat, než někoho schopného najdeš a to seznamování, jak píšou holky, to taky nebude hned…
Jo a já zastávám heslo, že kdo hledá, ten najde. Kdybych tomu nechala volný průběh, tak vsadím boty, že nepotkám nikoho jinýho než ženatý, kretény, ženatý kretény, lemply, nýmandy, nemakačenka a pitomce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.11.14 19:21
@jdukolem píše: :think: tak hezkej nezávaznej sex jednou za čas není otrava naopak může dobít baterky a odreagovat

s tim souhlasim. @Lynette navic kdyz je to tak jednoduche, ze k tomu staci jen telefonat a je to kamarad, tudiz malicky nemusi mit v hlave zmatek, urcite bych toho vyuzila. Ono se pak dobre srovna v hlave, ze na sex muzes mit chlapa kdykoliv a pak lepe udrzis latku pri vyberu partnera ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová