Hledaly byste milence nebo přítele?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
1.11.14 22:22
@Tiger-lily píše: :think: a navíc i s milenci jsou problémy :D to většinou není jen tak, že se zavolá, pak sex…
některé to brzo přestane bavit, někteří zase chtějí na návštěvu moc často, do některých se zamiluje, někteří se budou chtít přistěhovat… :jazyk:

Naštěstí já bych to měla tak, že bych zavolala a pak sex. Naše přátelství by to neovlivnilo. A jak tady někdo zmínil, tak by mě to dobilo a taky dost zklidnilo. Měla bych se na co těšit, neřešila bych jen práci a syna, ale mohla bych se zase zaměřit i trochu sama na sebe. Navíc to není jen že přijde, šup sem šup tam a odejde. Přijde, popovídáme si, pomazlíme se, sex a pak třeba i přespí - pak mám celý týden skvělou náladu a i na syna jsem hodnější - jsem prostě víc uvolněná, víc v pohodě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
1.11.14 22:29
@Lynette píše:
Naštěstí já bych to měla tak, že bych zavolala a pak sex. Naše přátelství by to neovlivnilo. A jak tady někdo zmínil, tak by mě to dobilo a taky dost zklidnilo. Měla bych se na co těšit, neřešila bych jen práci a syna, ale mohla bych se zase zaměřit i trochu sama na sebe. Navíc to není jen že přijde, šup sem šup tam a odejde. Přijde, popovídáme si, pomazlíme se, sex a pak třeba i přespí - pak mám celý týden skvělou náladu a i na syna jsem hodnější - jsem prostě víc uvolněná, víc v pohodě. :think:

tohle zní dobře, pro tuhle životní etapu. V čem je potíž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
1.11.14 22:31

@mimoza666 No říkám si, že by mě to mohlo vyhovovat natolik, že nebudu mít pak tendenci hledat skutečný vztah… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
1.11.14 22:31
@Lynette píše:
Naštěstí já bych to měla tak, že bych zavolala a pak sex. Naše přátelství by to neovlivnilo. A jak tady někdo zmínil, tak by mě to dobilo a taky dost zklidnilo. Měla bych se na co těšit, neřešila bych jen práci a syna, ale mohla bych se zase zaměřit i trochu sama na sebe. Navíc to není jen že přijde, šup sem šup tam a odejde. Přijde, popovídáme si, pomazlíme se, sex a pak třeba i přespí - pak mám celý týden skvělou náladu a i na syna jsem hodnější - jsem prostě víc uvolněná, víc v pohodě. :think:

proč né, klidně si toto, užij abys byla v pohodě. To že jsi sama se synem, neznamená jen vařit, uklízet a starat se o domácnost a dítě, potřebuješ se cítit jako žena - využij toho, že máš „kamaráda“ co ti pomůže se tak cítit.
Zatím si tím zkrátíš čekání na toho „pravého“ - proč si neužít :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
1.11.14 22:38
@Lynette píše:
@mimoza666 No říkám si, že by mě to mohlo vyhovovat natolik, že nebudu mít pak tendenci hledat skutečný vztah… :think:

Upřímně, já bych se bála, abych se do kamaráda s výhodami nezamilovala.
A na odpověď z názvu - asi bych nehledala nikoho a seznamování přes net bych měla leda jako zábavu. Se mi to kdysi osvědčilo.
(Abych byla trochu hnusná - kdo neumí být sám, má potíže i ve vztahu. Protistrana tu závislost vycítí, a buď ji to odpudí, nebo toho využívá/zneužívá. Bohužel.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
1.11.14 22:40

@Lynette
hm, já si zas říkám, že převozník je potřeba a ten tvůj by se mi zamlouval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
1.11.14 22:51

@Knihomyš Mně to seznamování přes net taky nepřijde zrovna šťastné, ale nevím jak jinak - pokud máš nějaký tip sem s ním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
1.11.14 22:52

@Knihomyš Jinak sama být umím a se vztahy nemám problém. Jenže už jsem sama dva roky a přestává mě to bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
1.11.14 23:00
@Lynette píše:

Tak na tohle se vykašli. Tohle je cesta do pekel. Buď to začneš brát moc vážně, páč to bude vše jen o tom povídání a sexu - a zamiluješ se. Když se nezamiluješ tak budeš mít zase v budoucnu problémy v normálním vztahu. Páč najednou začneš srovnávat, že s tím kamarádem to bylo lepší (jasně že bylo, páč jste nemuseli řešit normální partnerské problémy, kdo vyzvedne dítě, kdo s ním bude doma, když je nemocné, kdo zaplatí složenky…) Vlastní zkušenost. Takový kamarádský vztah na sex je dobrý v mládí, kolem puberty. Ne pro mámu od dítěte, co chce fungující rodinu

• Citovat
  • Upravit
13385
1.7.16 21:06

Hodně je to o povaze, přístupu k věci, dost i o momentální situaci.. :think: :roll: :).Někdy k tomu žene asi nějaký „zkrat“,stereotyp, nuda, člověk který to nezažil těžko může hodnotit..Nemluvím o sobě-nezažil jsem nevěru z obou stran! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.7.16 07:02

Najdi si chlapa třeba staršího ale takového co si ho budete moci vážit a on vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.7.16 11:11

Ahoj, já se přes internet seznámila s nejlepším chlapec mého života. Byla jsem s ním 4 roky a od té doby se cítím, jako by mého srdce bylo jen půl…já ho opustila protože jsem měla nevybouřenou pozdní pubertu a dělala jsem kraviny… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.1.21 08:51

Hledám milenku

Ahoj, touto cestou chci zkusit najít milenku z Vysočiny. Já 24 let štíhlý a 193 cm vysoký. Nápis a podle sympatií uvidíme co bude dál :) přeji hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
12.1.21 11:37
@Bubuj píše:
Ahoj, touto cestou chci zkusit najít milenku z Vysočiny. Já 24 let štíhlý a 193 cm vysoký. Nápis a podle sympatií uvidíme co bude dál :) přeji hezký den :)

Tomu se rika chytit prilezitost za pacesy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
12.1.21 11:37

Edit 2krat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...