Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tiger-lily píše:a navíc i s milenci jsou problémy
to většinou není jen tak, že se zavolá, pak sex…
některé to brzo přestane bavit, někteří zase chtějí na návštěvu moc často, do některých se zamiluje, někteří se budou chtít přistěhovat…
Naštěstí já bych to měla tak, že bych zavolala a pak sex. Naše přátelství by to neovlivnilo. A jak tady někdo zmínil, tak by mě to dobilo a taky dost zklidnilo. Měla bych se na co těšit, neřešila bych jen práci a syna, ale mohla bych se zase zaměřit i trochu sama na sebe. Navíc to není jen že přijde, šup sem šup tam a odejde. Přijde, popovídáme si, pomazlíme se, sex a pak třeba i přespí - pak mám celý týden skvělou náladu a i na syna jsem hodnější - jsem prostě víc uvolněná, víc v pohodě. ![]()
@Lynette píše:
Naštěstí já bych to měla tak, že bych zavolala a pak sex. Naše přátelství by to neovlivnilo. A jak tady někdo zmínil, tak by mě to dobilo a taky dost zklidnilo. Měla bych se na co těšit, neřešila bych jen práci a syna, ale mohla bych se zase zaměřit i trochu sama na sebe. Navíc to není jen že přijde, šup sem šup tam a odejde. Přijde, popovídáme si, pomazlíme se, sex a pak třeba i přespí - pak mám celý týden skvělou náladu a i na syna jsem hodnější - jsem prostě víc uvolněná, víc v pohodě.
tohle zní dobře, pro tuhle životní etapu. V čem je potíž?
@mimoza666 No říkám si, že by mě to mohlo vyhovovat natolik, že nebudu mít pak tendenci hledat skutečný vztah… ![]()
@Lynette píše:
Naštěstí já bych to měla tak, že bych zavolala a pak sex. Naše přátelství by to neovlivnilo. A jak tady někdo zmínil, tak by mě to dobilo a taky dost zklidnilo. Měla bych se na co těšit, neřešila bych jen práci a syna, ale mohla bych se zase zaměřit i trochu sama na sebe. Navíc to není jen že přijde, šup sem šup tam a odejde. Přijde, popovídáme si, pomazlíme se, sex a pak třeba i přespí - pak mám celý týden skvělou náladu a i na syna jsem hodnější - jsem prostě víc uvolněná, víc v pohodě.
proč né, klidně si toto, užij abys byla v pohodě. To že jsi sama se synem, neznamená jen vařit, uklízet a starat se o domácnost a dítě, potřebuješ se cítit jako žena - využij toho, že máš „kamaráda“ co ti pomůže se tak cítit.
Zatím si tím zkrátíš čekání na toho „pravého“ - proč si neužít
![]()
@Lynette píše:
@mimoza666 No říkám si, že by mě to mohlo vyhovovat natolik, že nebudu mít pak tendenci hledat skutečný vztah…
Upřímně, já bych se bála, abych se do kamaráda s výhodami nezamilovala.
A na odpověď z názvu - asi bych nehledala nikoho a seznamování přes net bych měla leda jako zábavu. Se mi to kdysi osvědčilo.
(Abych byla trochu hnusná - kdo neumí být sám, má potíže i ve vztahu. Protistrana tu závislost vycítí, a buď ji to odpudí, nebo toho využívá/zneužívá. Bohužel.)
@Lynette
hm, já si zas říkám, že převozník je potřeba a ten tvůj by se mi zamlouval.
@Knihomyš Mně to seznamování přes net taky nepřijde zrovna šťastné, ale nevím jak jinak - pokud máš nějaký tip sem s ním
@Knihomyš Jinak sama být umím a se vztahy nemám problém. Jenže už jsem sama dva roky a přestává mě to bavit.
@Lynette píše:
Tak na tohle se vykašli. Tohle je cesta do pekel. Buď to začneš brát moc vážně, páč to bude vše jen o tom povídání a sexu - a zamiluješ se. Když se nezamiluješ tak budeš mít zase v budoucnu problémy v normálním vztahu. Páč najednou začneš srovnávat, že s tím kamarádem to bylo lepší (jasně že bylo, páč jste nemuseli řešit normální partnerské problémy, kdo vyzvedne dítě, kdo s ním bude doma, když je nemocné, kdo zaplatí složenky…) Vlastní zkušenost. Takový kamarádský vztah na sex je dobrý v mládí, kolem puberty. Ne pro mámu od dítěte, co chce fungující rodinu
Hodně je to o povaze, přístupu k věci, dost i o momentální situaci..
.Někdy k tomu žene asi nějaký „zkrat“,stereotyp, nuda, člověk který to nezažil těžko může hodnotit..Nemluvím o sobě-nezažil jsem nevěru z obou stran! ![]()
Najdi si chlapa třeba staršího ale takového co si ho budete moci vážit a on vás
Ahoj, já se přes internet seznámila s nejlepším chlapec mého života. Byla jsem s ním 4 roky a od té doby se cítím, jako by mého srdce bylo jen půl…já ho opustila protože jsem měla nevybouřenou pozdní pubertu a dělala jsem kraviny… ![]()
Ahoj, touto cestou chci zkusit najít milenku z Vysočiny. Já 24 let štíhlý a 193 cm vysoký. Nápis a podle sympatií uvidíme co bude dál
přeji hezký den ![]()
@Bubuj píše:
Ahoj, touto cestou chci zkusit najít milenku z Vysočiny. Já 24 let štíhlý a 193 cm vysoký. Nápis a podle sympatií uvidíme co bude dálpřeji hezký den
Tomu se rika chytit prilezitost za pacesy ![]()