Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tiger-lily píše:tak to by neměl pak být problém najít, nabídek nezávazného sexu jsou plné seznamky
záleží na její povaze
spíš na tom co vlastně chce.. to by si měla ujasnit.. mě se jeví, že sama neví
@Lynette píše:
No milence mám vyhledanýho za dvě minuty - stačí zavolat kamarádovi.
no a chceš teda vztah? protože pak ti asi nerozumím.. oč jde ![]()
No asi takhle. Pokud máš silnou potřebu sexu, tak proč ne milence. Ale je třeba myslet na to, že je to prostě jen pán na povyražení, nic víc. Nezamilovat se, neudělat z něj kamaráda. Pokud máš potřebu se vykecat, poplakat si, mít ten pocit, že někdo někde vždycky ten telefon zvedne, tak pak asi kamarádku. A pokud hledáš chlapa na zbytek života - tak toho bych zase intenzivně nehledala. On se někde ukáže. Snad. Prostě v poravou chvíli bude na pravém místě ![]()
@jdukolem píše:
spíš na tom co vlastně chce.. to by si měla ujasnit.. mě se jeví, že sama neví
@Tiger-lily píše:a navíc i s milenci jsou problémy
to většinou není jen tak, že se zavolá, pak sex…
některé to brzo přestane bavit, někteří zase chtějí na návštěvu moc často, do některých se zamiluje, někteří se budou chtít přistěhovat…
tak chce to najít někoho kompatibilního.. to jistě.. máme podobnou potřebu a frekvenci.. styku.. ![]()
@jdukolem píše:
tak chce to najít někoho kompatibilního.. to jistě.. máme podobnou potřebu a frekvenci.. styku..
takže jde opět o hledání, přebírání, měnění milenců, rozmrzelost…
@Lynette já jsem byla už začátku sama s dcerou. Když měla 3 roky rozhodla jsem se, že ukončím jakékoliv pokukování po potencionálním partnerovi, abych dcerku neblbla, zdálo se mi, že už hodně vnímá co se kolem ní děje, a že bych se měla věnovat především jí… že se začnu rozhlížet zase až když bude starší. Představovala jsem si tak v jejich 6 letech, když bude mít už pozornost upřenou i jinam (škola, kroužky atd…)
Ale jak to už v životě chodí - člověk míní a osud mění
V den, kdy jsem uzavřela tuto „dohodu“ sama se sebou, potkala jsem svého dnes už manžela
Co ti budu povídat, byla to náhoda jako blázen, já byla někde, kde jsem původně vůbec být neměla, on byl na tom samém místě kvůli své ségře, kterou by tam jinak rodiče nepustily…
potkali jsme, začali si povídat a povídáme dodnes, je to devět let, už i se společným prckem
Takže za mě - neřeš, neplánuj, nehledej
Ono si s tím osud poradí i bez tvého rozhodnutí ![]()
@AniNevim píše:
s tim souhlasim. @Lynette navic kdyz je to tak jednoduche, ze k tomu staci jen telefonat a je to kamarad, tudiz malicky nemusi mit v hlave zmatek, urcite bych toho vyuzila. Ono se pak dobre srovna v hlave, ze na sex muzes mit chlapa kdykoliv a pak lepe udrzis latku pri vyberu partnera
a já souhlasím s Tebou. Fyzický kontakt léčí a pomáhá. Jen bych se trochu bála, aby „to“ nějak nenarušilo kamarádství. Před lety jsem byla v obdobné situace a mě kamarád odmítl tuhle nabídku nezávazného, kvalitního sexu. Málem mě seklo.
@Tiger-lily píše:
takže jde opět o hledání, přebírání, měnění milenců, rozmrzelost…
ale ne..jde o to netlačit na pilu a nic neočekávat.. ale vědět co chci.. zkoušet to s někým kdo mi od začátku nesedne je blbina a ztráta času.. v prvé řadě by ale měla vědět koho co hledá..to je základ
@mimoza666 jj, to jsem si domyslela az po dopsani. Ale ono vis jak… kamaradstvi s chlapem je stejne tak pomijive. Pokud to je kamarad na zivot a na smrt, tak ho nerozhodi ani neuskutecneny sex… Kamarad, ktery je „na zivot a na smrt“ zas vi, ze sex by to kamaradstvi zabil a pokud si jej vazi, tak sex odmitne. Pokud ne, tak tento sexem odpadne a jednou bude dalsi… Je to zamotane, ale vim, ze vis, jak jsem to myslela.
Mam pred porodem, tak ztracim vyjadrovaci schopnosti, promin ![]()
@Lynette nehledej nikoho, pokud to má přijít, tak to přijde.. mmchdm, matou mi Tvoje popisky
vidím v nich jak partnera, tak mladší dítko ![]()
@AniNevim
myslím, že pochopila. Není to s Tebou špatný, neboj. ![]()
@Emilie píše:
No asi takhle. Pokud máš silnou potřebu sexu, tak proč ne milence. Ale je třeba myslet na to, že je to prostě jen pán na povyražení, nic víc. Nezamilovat se, neudělat z něj kamaráda. Pokud máš potřebu se vykecat, poplakat si, mít ten pocit, že někdo někde vždycky ten telefon zvedne, tak pak asi kamarádku. A pokud hledáš chlapa na zbytek života - tak toho bych zase intenzivně nehledala. On se někde ukáže. Snad. Prostě v poravou chvíli bude na pravém místě
Tak pod toto se s dovolením podepisuji.
@Gina108 Vhodná doba na to není asi i částečně kvůli tomu, že na rodičovské dovolené to asi působí jakože hledám sponzora. V podstatě už hledám partnera rok a kde nic tu nic. Každé rande skončilo tím, že jsme si skvěle rozuměli ale nebyla mezi námi jinak žádná přitažlivost. Pokud aktivně nehledám, tak mají zájem jen lidi se ZŠ nebo s učňákem a já zase nemám v plánu je živit. Někdo pro mě perspektivní mě sám od sebe neosloví - nevím proč.
V podstatě, to že na to není vhodná doba jsem odvodila z toho, že se vlastně nedaří - alespoň tak mi to přijde. ![]()
@jdukolem Vztah chci, ale nějak nemám jak se seznámit. V mém okolí se nikdo perspektivní nevyskytuje, mé kamarádky nikoho normálního a nezadaného neznají takže jediné co mám jsou seznamky. Už to zkouším přes seznamky rok - ne tedy nějak intenzivně, nechci moc tlačit na pilu, k ale rok tam visím, přidávám fotky a když narazím na profil někoho zajímavého, tak mu napíšu. Přijde mi to na houby. ![]()