Hledám paní na úklid - Praha západ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hledám paní úklid - Praha západ
Ahoj,
hledám spolehlivou paní na úklid na Praze-západ. Nejlépe s autem. Cca 1× za 3-4 týdny. Jsem dlouhodobě nemocná a jsem ráda, že se postarám o děti.
Neznáte někoho? Nemáte nějaké reference? Zkoušela jsem se dívat na hlidacky.cz nebo domelie.cz, ale oboje je založené na registraci a koupi členství. Nevím, zda se to vyplatí. Nezkoušeli jste někdo?
Děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Najdi si na FB skupinu ze svého okolí, já už takhle našla super kadeřnici a teď i chůvu, je to perfektní ženská, kluk se do ni „zamiloval“ na první pohled ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
uklid
Nabízím pomoc s úklidem ve Vaší domácnosti. Jsem spolehlivá, pracovitá, a mám zkušenosti. Praxe v oboru cca 6 let. Nejlépe Kamenice, Nová Hospoda, Sulice, Hlubočinka, Horní a Dolní Jirčany, a oklí. Jsem mobilní. Cena dohodou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky nemohu sehnat žádnou paní na úklid. Hledám někoho s doporučením, už jsem totiž jednou narazila a nerada bych, aby se to opakovalo. Nevíte o někom z Roztok u Prahy nebo okolí? Jednalo by se o úklid cca 2-3× do měsíce. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím, pokud máte někdo dobrou zkušenost, prosím o info do SZ. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusim obnovit ![]()
Také shanim pani na vypomoc s uklidem domu. Klidně do SZ
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám skvělou paní na úklid, už jsem to sem někam psala. Momentálně shání nové klienty, protože jí jeden stálý vypadl. Paní je úžasná, je jí asi 50 let, češka, přizpůsobí se ve všem, velmi důkladná a milá. Postará se případně i o mazlíčka nebo dítko, starší osobu atd.
Kontakt na ni: 774 884 829, janousova. katy@seznam.cz (lépe telefonicky)
případně napište tady PM, mohu jí vyřídit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Najde se paní/slečna na pravidelný týdenní úklid rodinného domu (3-4h) v Mukařově u Říčan? Díky.
Příspěvek upraven 12.08.16 v 19:13
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hroshi píše:
Najde se paní/slečna na pravidelný úklid rodinného domu v Mukařově u Říčan? Díky.
Mela bych zajem. Od Zari jde dcera do skolky. Jsem z Chodova. Jak potrebujete casove?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedná se mi o pravidelný týdenní úklid na cca 3-4h, nevím, zda-li by to bylo při dojíždění z Chodova efektivní.. Jinak časově by bylo ideální dopoledne ve všední den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit