Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
Už skoro 2 roky patram po jednom parfemu…dostala jsem ho kdysi jako dárek, ale ještě na oslavě mi ho rozbili
jen mi v hlavě utkvěla, že mi ještě žádnej takhle krásné nevonel…vždycky si na něj vzpomenu, když mi dojde vůně…a teď se už vzdát nechci, chci ho najít, snad mi některá pomůžete
moc si toho nepamatuji, jen že to byla výrazná vůně, užší sklenicka, tmavé fialová až černá a ne hrdle měla snad růžičku, nebo nějak masli
té osoby, která m ho darovala se bohužel zeptat nemůžu ![]()
Podle lahvičky to vypadá jako Naomi Campbell. Tmavě fialová podlouhlá lahvička s černým potiskem (tušim nějakej zvířecí vzor) a nahoře na hrdle byla taková malá chundelatá bambulka na provázku… ![]()
A hezky voněla. ![]()
@Judynka píše:
Jsem koukala a neni to třeba tohle?
Miluji Armani code, velmi nadherna silna vune.
@Judynka
Taky mě napadl tento
mám doma a výrazný je:) jen nemá nahoře žádnou tu mašličku či nic podobného :/
@Judynka píše:
Jsem koukala a neni to třeba tohle?
Nad tim jsem taky premyslela, jeden z mala, ktery je mu podobny, ale armani to nebyl… ![]()
@Maky.C ani naomi…v názvu myslím neměl žádné zvucne jmeno
ach já blbeček jsem si to tenkrát měla někam poznamenat ta vůně byla taaaaak krásná ![]()
@SussiK hele a co si zajit do parfumerie, rict prodavacce jak parfem vypadal a treba ti poradi…
@Taminka to už jsem zkoušela ve více parfumeriich ale žádný z těch co měli to nebyl…brzo si budu myslet, že jsem si tu úžasnou vuní jen vysnila ![]()
@javelinka taky jsem na něj dneska narazila při hledání, musím si ho jít do drogerie ocuchat…i když myslím, že ten můj byl tmavší… ![]()