Hledám tandem pro 2 a 3,5leté dítko s nejvyšší možnou nostností

lenoska.lina
18.6.13 12:46

Hledam tandem pro 2 a 3,5 lete ditko s nejvyssi moznou nostnosti?

Ahojky vsem maminkam..
Driv nez si zacnete tukat na celo.. Tak se na Vas dobre duse obracim s dotazem, nebot jsem nikde po velmi dlouhem hledani nesla odpoved na mou otazku. Zdali existuje tandem kocarek s nejvyssi moznou nosnosti. Doposud jsem deti vozila v EasyWalker Duo ktery mi poradili v Kolinske prodejne a max. spokojenost. Ovsem neni mozne s nim projet do vetsiny malych kramku kdyz jdu na couracku a to mi s postupem casu zaclo dost vadit. A ted proc tedy chci tento kocarek pro tak velke deti? odpoved zni. Nachodim denne cca 8-9 km a to mi deti proste neujdou. Dceara ma 10 kg a syn 15kg. Na posmesne poznamky mnoha lidi, typu „proc tak velke dite jeste vozim v kocarku“ nereaguji, nebot oni mi meho asmtmaticke syna na zadech rozhodne nenosit nebudou Na vaze mi nezalezi. Dekuji vsem za Vasi radu a preji krasny den :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47103
18.6.13 12:49

Jsem matka dvojčat, takže nejsem úplně v tvé situaci, nicméně… předpokládám, že děti ti již něco ujdou a vozí se jen málo. Já nedávno řešila něco podobného, mám děti těžké 12 a 15 kg a ten lehčí je často nemocný a nemá takovou výdrž, jako ten těžší. Dumala jsem že se zbavím dvojčecího kočárku Bumbleride (nebavilo mě, že je jedno sedátko furt volné) a pořídím si Phil & Teds kočárek. Myslím, že nosnost má pro tvé požadavky dobrou a pokud děti jen popojíždějí a hodně toho ujdou, pořídila bych si ho. Už už jsem ho začínala shánět, ale nakonec jsem prostě kočár zrušila úplně - a ono to šlo. Kluci jezdí hodně na kolech.

Takže já bych si v tvé situaci koupila asi Phila. Děti mají 26 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.6.13 12:51

Phil a teds má nosnost základního sedátka 25kg, double kit má nosnost 15kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
18.6.13 12:52

No pak už jen invalidní vozík :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
18.6.13 12:57

I když o to nestojíš, tak teda vozit 3,5 leté dítko na kočáře je mazec.To ho budeš vozit i do školy? Pořiď dětem odrážedla, určitě jim prospěješ víc, než vozením v kočáře.

• Citovat
  • Upravit
31594
18.6.13 12:57
@Patejl1 píše:

8o :roll: Vozík-tandem, viď? Příště nejdřív mysli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
18.6.13 12:59

No a co třeba http://www.baby.jogger.cz/…nd-bila.html ? Má nosnost na jedno dítě 20,5Kg. Takže celková nosnost je 40Kg.

• Citovat
  • Upravit
K-Black

@lenoska.lina a co jen nějaké lehké golfky, dětičky už jsou velké, golfky jsou skladný :think:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@Patejl1 píše:
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
379
18.6.13 13:04
@Wecernice2 píše:
No a co třeba http://www.baby.jogger.cz/…nd-bila.html ? Má nosnost na jedno dítě 20,5Kg. Takže celková nosnost je 40Kg.

Tenhle kocar mam a ja uzasnej. Mam deti 16 mesicu id sebe a vozim uz jen tu mladsi a starsi, protoze nechce sedet jezdi na skejtu. Je dobry, ze se da pouzit jak pro 2 tak jen pro jedno dite. A hlavne lehce slozitelnej a v aute nezabere tolik mista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.6.13 13:08

@bamba Ano to je velmi prinosna rada 8o A az na tom odrazedle kazdy vyrazi po silnici jinym smerem, tak si bude moci vybrat, ktere dite ma radsi a ktere zachrani pred kolizi s autem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenoska.lina
18.6.13 13:14
@Patejl1 píše:

No vy si s toho delate srndu holky. :lol: Stejne jako muj manzel. Ovsem ono mi moc do smichu neni kdyz vezu starsiho syna lenosku linou v kocarku a mladsi Annemari cupita vedle kocarku. Syn je sice linejsi ale chodi. Dokonce oba od 10 mesicu chodi dobre. Jen proste neujdou to co ja 8-9 km coz je logicke a skejt na tak dlouhe prochazky neni a ani na motorce to jeste neujede. Jo a golfky tak ty uz nikdy. To byl strasnej smejd..

• Citovat
  • Upravit
lenoska.lina
18.6.13 13:16
@Wecernice2 píše:
No a co třeba http://www.baby.jogger.cz/…nd-bila.html ? Má nosnost na jedno dítě 20,5Kg. Takže celková nosnost je 40Kg.

Dekuji moc podivam se

• Citovat
  • Upravit
1185
18.6.13 13:17

Já mám děti od sebe rok a teď jsem prodala Phila. Spokojenost maximální. Děti by se vozily občas i doteď a mazec to není. Mají 4 a 3 roky. Max. nosnost kočárku - sedátek ještě dlouho nedosáhneme :D. Starší začla chodit teď do školky, tak už více jezdíme autem, tak kočár už hodně stál, takže už dělá radost někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
18.6.13 13:19
@Gladys píše:
8o :roll: Vozík-tandem, viď? Příště nejdřív mysli :zed:

Já myslím velmi dobře. Můj odhad je že velikost sedáku průměrného invalidního vozíku je dostatečně velká na dvě malé děti.

Místo drahých komplikovaných řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4