Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jsem matka dvojčat, takže nejsem úplně v tvé situaci, nicméně… předpokládám, že děti ti již něco ujdou a vozí se jen málo. Já nedávno řešila něco podobného, mám děti těžké 12 a 15 kg a ten lehčí je často nemocný a nemá takovou výdrž, jako ten těžší. Dumala jsem že se zbavím dvojčecího kočárku Bumbleride (nebavilo mě, že je jedno sedátko furt volné) a pořídím si Phil & Teds kočárek. Myslím, že nosnost má pro tvé požadavky dobrou a pokud děti jen popojíždějí a hodně toho ujdou, pořídila bych si ho. Už už jsem ho začínala shánět, ale nakonec jsem prostě kočár zrušila úplně - a ono to šlo. Kluci jezdí hodně na kolech.
Takže já bych si v tvé situaci koupila asi Phila. Děti mají 26 měsíců.
Phil a teds má nosnost základního sedátka 25kg, double kit má nosnost 15kg
I když o to nestojíš, tak teda vozit 3,5 leté dítko na kočáře je mazec.To ho budeš vozit i do školy? Pořiď dětem odrážedla, určitě jim prospěješ víc, než vozením v kočáře.
@Patejl1 píše:
No pak už jen invalidní vozík
Vozík-tandem, viď? Příště nejdřív mysli ![]()
No a co třeba http://www.baby.jogger.cz/…nd-bila.html ? Má nosnost na jedno dítě 20,5Kg. Takže celková nosnost je 40Kg.
@lenoska.lina a co jen nějaké lehké golfky, dětičky už jsou velké, golfky jsou skladný ![]()
@Wecernice2 píše:
No a co třeba http://www.baby.jogger.cz/…nd-bila.html ? Má nosnost na jedno dítě 20,5Kg. Takže celková nosnost je 40Kg.
Tenhle kocar mam a ja uzasnej. Mam deti 16 mesicu id sebe a vozim uz jen tu mladsi a starsi, protoze nechce sedet jezdi na skejtu. Je dobry, ze se da pouzit jak pro 2 tak jen pro jedno dite. A hlavne lehce slozitelnej a v aute nezabere tolik mista.
@bamba Ano to je velmi prinosna rada
A az na tom odrazedle kazdy vyrazi po silnici jinym smerem, tak si bude moci vybrat, ktere dite ma radsi a ktere zachrani pred kolizi s autem ![]()
@Patejl1 píše:
No pak už jen invalidní vozík
No vy si s toho delate srndu holky.
Stejne jako muj manzel. Ovsem ono mi moc do smichu neni kdyz vezu starsiho syna lenosku linou v kocarku a mladsi Annemari cupita vedle kocarku. Syn je sice linejsi ale chodi. Dokonce oba od 10 mesicu chodi dobre. Jen proste neujdou to co ja 8-9 km coz je logicke a skejt na tak dlouhe prochazky neni a ani na motorce to jeste neujede. Jo a golfky tak ty uz nikdy. To byl strasnej smejd..
@Wecernice2 píše:
Dekuji moc podivam se
Já mám děti od sebe rok a teď jsem prodala Phila. Spokojenost maximální. Děti by se vozily občas i doteď a mazec to není. Mají 4 a 3 roky. Max. nosnost kočárku - sedátek ještě dlouho nedosáhneme
. Starší začla chodit teď do školky, tak už více jezdíme autem, tak kočár už hodně stál, takže už dělá radost někde jinde.
@Gladys píše:
![]()
Vozík-tandem, viď? Příště nejdřív mysli
Já myslím velmi dobře. Můj odhad je že velikost sedáku průměrného invalidního vozíku je dostatečně velká na dvě malé děti.
Místo drahých komplikovaných řešení.
Ahojky vsem maminkam..
Driv nez si zacnete tukat na celo.. Tak se na Vas dobre duse obracim s dotazem, nebot jsem nikde po velmi dlouhem hledani nesla odpoved na mou otazku. Zdali existuje tandem kocarek s nejvyssi moznou nosnosti. Doposud jsem deti vozila v EasyWalker Duo ktery mi poradili v Kolinske prodejne a max. spokojenost. Ovsem neni mozne s nim projet do vetsiny malych kramku kdyz jdu na couracku a to mi s postupem casu zaclo dost vadit. A ted proc tedy chci tento kocarek pro tak velke deti? odpoved zni. Nachodim denne cca 8-9 km a to mi deti proste neujdou. Dceara ma 10 kg a syn 15kg. Na posmesne poznamky mnoha lidi, typu „proc tak velke dite jeste vozim v kocarku“ nereaguji, nebot oni mi meho asmtmaticke syna na zadech rozhodne nenosit nebudou Na vaze mi nezalezi. Dekuji vsem za Vasi radu a preji krasny den