Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
asi jsem blbá negramota nebo mám moc velké požadavky, ale nedaří se mi najít nic dle mých představ…
Sháním obývací stěnu, moje představa je
celá černá, nebo černá a nějaké dřevo ALE hlavně chci tu černou matnou
co nejméně (ideálně vůbec) skla a co nejvíc úložného prostoru
super by bylo kdyby byla součástí knihovnička nebo police na knihy
délka cca 250 cm (ubrat můžu, ale přidat ne - futra)
jestli bude v jednom kuse nebo k zavěšení je mi jedno
cena nejlépe do 10t.
Máte někdo tip? ![]()
Černá byť matná je totální katastrofa na bordel…jinak radu k tématu nemám
@pikola jojo s tím počítám, proto zvažuji i tu kombinaci s dřevem (a asi se k ní i přikláním), ale tu černou tam aspoň trochu potřebuju ![]()
@geilens když do googlu zadas černá matná obývací stěna, vyjede jich asi 200. Třeba http://www.hezkynabytek.cz/….370x297.jpg
@geilens píše:
@Brontik to se bojím, že se nedoplatím
do 10 tisíc 2,5 metru obývací stěny si myslim že truhláře seženeš v pohodě. Ono kolikrát ten truhlář vyjde i levnějí než nějaký Sconto
@geilens
já ji mám tedy je 2 m širokou a dělalo se toho víc, ale je jednoduchá, takže si myslím, že jsme se do 10 tis. vešli.
![]()
A mám kombinaci desek se dřevem (dřevěná „dvířka“ obdobně jako v kuchyni).
Za zeptání nic nedáš.
Příspěvek upraven 29.03.15 v 22:47
A co si neco seskladat v ikey? Umi spousty systemu kde si sama navolis kde co chces a v jake barve
Potřebovala bych úplně totéž co ty, jen v bílošedé kombinaci. Do 250cm, hodně úložného prostoru, žádné místo na porcelánové sady atak. To upřímně nesnáším a kdybych tam měla vytrínu, máma s babi by mě hned zásobily velkou hromadou růžových a jiných kravinek.
Taky budu vděčná za tipy.
@mlsalkaM píše:
@geilens když do googlu zadas černá matná obývací stěna, vyjede jich asi 200. Třeba http://www.hezkynabytek.cz/….370x297.jpg
tak zrovna tahle je lesklá pokud teda nejsem slepá ![]()
Chtěla jsem vložit odkazy, ale web mě nepustí.
Tak mrkni na mt nabytek
@geilens píše:
@pikola jojo s tím počítám, proto zvažuji i tu kombinaci s dřevem (a asi se k ní i přikláním), ale tu černou tam aspoň trochu potřebuju
A co varianta vymalovat na černo stěnu za tím a pak doplnit policema a skříňkama ve dřevě, které se bude lépe udržovat, co se prachu týče (černá je fakt peklo). Černá by prosvítala podle zastavěné plochy a police a uzavíratelné skříňky by sis sestavila podle své potřeby z variabilního nábytku.