Hledání práce - podělte se o tipy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Ornwen píše:
Bohuzel neodpovidani je hrozny nesvar. Ale treba ze soucasne práce se ozvali po trech týdnech. Nevzdavala bych to.
Ja byla i na pohovoru v sestym mesici. Ani si toho nevsimli, sem to pak priznala
A jak dopadnul ten pohovor v sestem mesici? Ja bych nejakou praci z domu cca na 10-15 hodin tydne hodne brala, hlavne kvuli tomu, abych nevypadla z oboru. Ale nevim, bojim se, ze vsichni chteji aby clovek drepel v kancelari.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A jak dopadnul ten pohovor v sestem mesici? Ja bych nejakou praci z domu cca na 10-15 hodin tydne hodne brala, hlavne kvuli tomu, abych nevypadla z oboru. Ale nevim, bojim se, ze vsichni chteji aby clovek drepel v kancelari.
Nevzali me. Ale byla by to pro me prace snu. Dlouho me to stvalo. Fakt je, ze potrebnou kvalifikaci jsem mela tak z pulky a nejdriv bylo info bez cestovani a pak ze uz od zacatku nejake cesty i do ciziny. Tak asi proto me nevzali. A oslovili me sami přes linked in. Pak jeste jednou na jinou pozici. Ta byla uz uplne mimo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se v ramci prvni telefonicke lustrace vetsinou ptali, v jakem rozmezi se chci platove pohybovat. Pokud to bylo mimo jejich moznosti, tak me zkouseli lanarit na jinou volnou pozici nebo jsme se proste slusne dohodli, ze dalsi jednani je bezpredmetne. Stejne tak u praci inzerovanych pres personalku jsem se hned ptala, kde ten jejich klient sidlu, abych se nehnala na pohovor kvuli firme mimo muj dojezdovy radius.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ornwen tak to je dobre slyset, ze se da najit prace v tehotenstvi nebo pri materske. Budu hledat dal, ale dost me to, ze se ani nevzmuzou na odpoved, nastvalo.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Ornwen tak to je dobre slyset, ze se da najit prace v tehotenstvi nebo pri materske. Budu hledat dal, ale dost me to, ze se ani nevzmuzou na odpoved, nastvalo.
Nechci strasit, ale ani ze se ozvou, neni zaruka niceho. Manzel byl takhle na dvou kolech pohovoru, pak mu rekli, ze je prijatej, jen ze jeste nevi datum nastupu… od te doby se neozvali. Je to par let a nebyla to zadna pochybna firma, ale velka pojišťovna
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ornwen nebyla to nahodou Ceska pojistovna?
u te bych se ani nedivila… ale ano souhlasim. Nekdy je lepsi, ze se neozvou a clovek neztraci cas.
- Citovat
- Upravit
@Jitul.kaaa9 Asi budu muset. Určitě jsem nechtěla říct, že všechny nabídky jsou nízké, jen že nechci chodit na pohovory, kde nabízí míň, než teď mám. Ty děláš prosím v personalistice?