Hlídání dětí? Jak to děti zvládají?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LKL
1114
7.12.15 11:56

Mam chuvu na plny uvazek, obe deti ji zboznujou. Vybirala jsem, kdyz byl starsi rok (mladsi jsme tudiz jeste nemeli). Zkusenost s agenturami me nenadchla, ne, ze by vyslovene delaly neco spatne, ale nebyla jsem schopna se prenest pres to, ze lide, co jsou mi uz v prvnim kontaktu nesympaticti, mi budou vybirat nekoho k detem a do domacnosti - proste tam nebyly sympatie a tudiz ani velka duvera. Nakonec jsem oslovila ucitelku z materske skolky na zaklade sympatii dcery („vrhala“ se k ni z kocaru kdyz jsme byly na prochazce). Klaplo to na prvni dobrou, uz je u nas pres tri roky a nevymenili bychom ji.
Souhlasim s @Elenloth ohledne rizika i intuice - proste je to nekdo komu sveruju jak deti, tak klice od bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
7.12.15 12:21

@Princess Mám stejnou zkušenost co se ověřování u některých agentur týče. Sama mi na schůzce paní řekla, že jí je divné, že se s ní nikdo nepotkal a rovnou ji poslali za mnou na úvodní schůzku. Zato chůva přes hlídačky přinesla na první schůzku štos referencí, který jsem si mohla projít a kamkoli zavolat.

• Citovat
  • Upravit
72725
7.12.15 12:31
@RadováAd píše:
Dobrý den,nedávno jsem se tu ptala na zkušenosti s hlídáním dětí a bohužel se mi nikdo neozval :,( :,(, proto to zkouším v jiné skupině. Jak jste na tom? Zvládáte všechno sami nebo vám s dětmi někdo pomáhá? Jak často prosím a jak jste to poprvé dětem vysvětlili? :) Děkuji moc!
Adri

zatím hlídala jednou babina - jeli jsme s chlapem pryč na víkend - malému rok a chlup, zvládl naprosto v pohodě.. teď budu učit na „cizí“, ale až tak na jaře. Ve 2 letech musí do školky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.12.15 10:22

Ahojte :)
Takže jak to tak vypadá, hlídačky mají nejlepší chůvy :)

Super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.11.17 09:24

Ahoj, to je samozřejmě individuální. Třeba důvod proč potřebuješ děti hlídat a jak to bere dítě. I když dítě si zvykne o to nemusíš mít strach. Mě hlídala babička syna už od 4 měsíců, nastoupila jsem do práce, a protože pracuji v divadlech, tak babička hlídala pěkně večer než se vrátí tatínek a tatínek pak každý víkend. Malý si zvykl úplně v pohodě a stejně tak malá. Teď už jsou větší 7 a 9 let, pořád je hlídá babička i tatínek. A kdyby náhodou někdo z nich nemohl používám aplikaci, která spojuje rodiče s chůvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.1.18 16:46

Já to doteď řešila sama… Podle toho to taky vypadá :zed: :P. Na večeři ve dvou s mužem jsme byli naposledy tak před 4 lety :nevim:. Mladší je ukázkovej mamoš, do 3 ani ťuk, ale teď už je to lepší :palec:, i když si zvyká pomalu. Pomohlo, že jsem jí dala čas. Jsme klasickej bezbabičkovej případ, tak se rozhlížím po okolí, kdo by vypomohl. Od ledna jsem začala trošku víc pracovat a tu logistiku prostě není reálný zvládnout. Pátrala jsem v místní fb skupince, ale nějak to nedopadlo :,(. Cestou agentury zatím nejdu, špatná zkušnost :-/. Taky mám apku, kdyby náhodou 8). Co máte vy za aplikaci @KatkaP76?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.1.18 10:49

@Baboone Dobrý den, já jsem si jednou tak z volné chvíle brouzdala internetem a narazila jsem na zajímavý článek tady je odkaz http://pro-miminka.cz/…as-jen-sebe/
A zaujal mne na tolik, že jsem si tu aplikaci hned stáhla, musím říct, že jsem se zatím s něčím podobným nesetkala, agentury ano, ale něco takhle pohotového, musíte si dávat velký pozor na to koho si pozvete, ale podle komentářů se dá vybrat dobře. Mohu jen doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí