Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zesta píše:
@Adelka08 Holka, to je mi líto. My koupili byt v novostavbě a vedle nás jsme měli totéž, co popisuješ - chodili jsme je prosit, psali dopisy, řešilo se to na schůzích, dokonce jsme sehnali i nějakého mediátora, řešili přes PČR… a nic. Takže přesně po 15měsících jsme dali celí zoufalí byt do pronájmu (předesílám, že noví nájemníci o tomto problému věděli, i ve smlouvě jsme to měli uvedené) a po pětileté fixaci byt prodali a zbavili se ho. Bylo to hrozné období, doslova noční můra. Radu pro tebe nemám, ale pochopení a soucit ano
To je ale bordel, že ustoupit musí strana, která je v právu a s „narušiteli“ nedokáže nikdo udělat pořádek. To bych fakt hledal na hrubý pytel hrubou záplatu, včetně najatých „ukrajinských externistů“!!!
![]()
@jege Upřímně? I tohle řešení jsme zvažovali, jenže jsem měla strach, že bych se potom musela bát odvety
už takhle to bylo dost vyhrocený.
Je to des. Pustila bych detem od 20.30 do 22h fen na uspavac, zvyknou si a budou ti aspon spat
Ach jo, to ti nezavidim, tihle tmavsi spoluobcane jsou VZDY problemovi… Maji jinou mentalitu a naturu a proste neumi zit potichu.. Meli jsme jich na sidlisti kolem nekolik a proste… Neda se to… Fakt jsem jeste nepotkala slusne jedince, nejsem primo rasista, ale rada je fakt nemam…
Tohle mi strašně vadí! Že se musí vždycky přizpůsobovat ti, kteří žádné naschvály a problémy nedělají.
Taky hledáme byt jinde kvůli tomu, že u nás sousedé začínají žít po 22. hodině. Když jsem tam šla po několikáté zabušit, setkala jsem se s další sousedkou. Bylo na ní vidět, že je z dlouhodobého nevyspání zničená. Podle domovníka si stěžují všichni kolem dotyčných. Bohužel jsou to majitelé bytu. Maximálně přijede PČR a další dny zase.
Fakt paráda, že my se musíme přizpůsobovat hlučným… A nejvíc mě pobavilo, že když my si s dcerou v neděli pustili dětské písničky (v 10 dopoledne), kdo si na nás šel stěžovat? No přece naši milí sousedé, co vždy začínají žít až v noci.
Domovník se tomu smál taky.
Neustále bombardovat majitele bytu, volat policii ( oni určitě budou mít i party po 22 hod), nebo je rušit ráno, kdy oni spi…zvonit na zvonek, dělat hluk, ale asi to stejně nic nevyřeší, spíš budou dělat ještě větší naschvály večer
dokud je nedostanete z baráku, tak to bude peklo
vlastní zkušenost, taky Romové, u nás asi trošku pomohlo, že po jejich nastěhování někdo vykradl asi 3× sklepy, ale taky se majiteli bytu vůbec nechtělo je vystěhovávat
@Kacatko1986 píše:
Fakt jsem jeste nepotkala slusne jedince, nejsem primo rasista, ale rada je fakt nemam…
Přesně tak! Já vždy říkám, že nemám rád rasizmus a černochy/Romy, a jsem toho názoru, že rasizmus je u nás velice okrajový, málokoho štve vysloveně barva pleti, nebo národnost, ale většinu štve právě to vyčúrané a nepřizpůsobivé chování. Je naprosto jedno, jestli se jedná o Romy, černochy nebo Ukrajince! ![]()
Děkuji vám za soucitne odpovědi.. Holt ty večery budem muset přečkat
po 22h budu nekompromisně volat měšťáky a až se vzpamatujeme z covid situace a budem si to moct dovolit, pujdem to zkusit o dum dal
ale v nitru me to hrozně štve, v tomhle baráku jsem defakto od mala.. Hrozny ![]()
@jege Ukrajince tu máme taky, a problémový jsou úplně stejně..chovají se jak kdyby jim to tu patřilo, díky bohu jsou o několik pater výš, tak si s nima užívá někdo jinej ![]()
@Adelka08 píše:
@jege Ukrajince tu máme taky, a problémový jsou úplně stejně..chovají se jak kdyby jim to tu patřilo, díky bohu jsou o několik pater výš, tak si s nima užívá někdo jinej
Njn, pak že Češi jsou rasisti a xenofobové!
![]()