Hluční sousedé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36571
10.4.21 15:40
@Zesta píše:
@Adelka08 Holka, to je mi líto. My koupili byt v novostavbě a vedle nás jsme měli totéž, co popisuješ - chodili jsme je prosit, psali dopisy, řešilo se to na schůzích, dokonce jsme sehnali i nějakého mediátora, řešili přes PČR… a nic. Takže přesně po 15měsících jsme dali celí zoufalí byt do pronájmu (předesílám, že noví nájemníci o tomto problému věděli, i ve smlouvě jsme to měli uvedené) a po pětileté fixaci byt prodali a zbavili se ho. Bylo to hrozné období, doslova noční můra. Radu pro tebe nemám, ale pochopení a soucit ano :hug:

To je ale bordel, že ustoupit musí strana, která je v právu a s „narušiteli“ nedokáže nikdo udělat pořádek. To bych fakt hledal na hrubý pytel hrubou záplatu, včetně najatých „ukrajinských externistů“!!! :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4925
10.4.21 15:48

@jege Upřímně? I tohle řešení jsme zvažovali, jenže jsem měla strach, že bych se potom musela bát odvety 8o už takhle to bylo dost vyhrocený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
10.4.21 15:57

Je to des. Pustila bych detem od 20.30 do 22h fen na uspavac, zvyknou si a budou ti aspon spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
10.4.21 16:05

Ach jo, to ti nezavidim, tihle tmavsi spoluobcane jsou VZDY problemovi… Maji jinou mentalitu a naturu a proste neumi zit potichu.. Meli jsme jich na sidlisti kolem nekolik a proste… Neda se to… Fakt jsem jeste nepotkala slusne jedince, nejsem primo rasista, ale rada je fakt nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.21 16:13

Tohle mi strašně vadí! Že se musí vždycky přizpůsobovat ti, kteří žádné naschvály a problémy nedělají.

Taky hledáme byt jinde kvůli tomu, že u nás sousedé začínají žít po 22. hodině. Když jsem tam šla po několikáté zabušit, setkala jsem se s další sousedkou. Bylo na ní vidět, že je z dlouhodobého nevyspání zničená. Podle domovníka si stěžují všichni kolem dotyčných. Bohužel jsou to majitelé bytu. Maximálně přijede PČR a další dny zase.

Fakt paráda, že my se musíme přizpůsobovat hlučným… A nejvíc mě pobavilo, že když my si s dcerou v neděli pustili dětské písničky (v 10 dopoledne), kdo si na nás šel stěžovat? No přece naši milí sousedé, co vždy začínají žít až v noci. :lol: Domovník se tomu smál taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
10.4.21 17:27

Neustále bombardovat majitele bytu, volat policii ( oni určitě budou mít i party po 22 hod), nebo je rušit ráno, kdy oni spi…zvonit na zvonek, dělat hluk, ale asi to stejně nic nevyřeší, spíš budou dělat ještě větší naschvály večer :(( dokud je nedostanete z baráku, tak to bude peklo :( vlastní zkušenost, taky Romové, u nás asi trošku pomohlo, že po jejich nastěhování někdo vykradl asi 3× sklepy, ale taky se majiteli bytu vůbec nechtělo je vystěhovávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36571
10.4.21 17:37
@Kacatko1986 píše:
Fakt jsem jeste nepotkala slusne jedince, nejsem primo rasista, ale rada je fakt nemam…

Přesně tak! Já vždy říkám, že nemám rád rasizmus a černochy/Romy, a jsem toho názoru, že rasizmus je u nás velice okrajový, málokoho štve vysloveně barva pleti, nebo národnost, ale většinu štve právě to vyčúrané a nepřizpůsobivé chování. Je naprosto jedno, jestli se jedná o Romy, černochy nebo Ukrajince! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.4.21 18:49

Děkuji vám za soucitne odpovědi.. Holt ty večery budem muset přečkat :nevim: po 22h budu nekompromisně volat měšťáky a až se vzpamatujeme z covid situace a budem si to moct dovolit, pujdem to zkusit o dum dal :( ale v nitru me to hrozně štve, v tomhle baráku jsem defakto od mala.. Hrozny :roll:
@jege Ukrajince tu máme taky, a problémový jsou úplně stejně..chovají se jak kdyby jim to tu patřilo, díky bohu jsou o několik pater výš, tak si s nima užívá někdo jinej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36571
10.4.21 19:17
@Adelka08 píše:
@jege Ukrajince tu máme taky, a problémový jsou úplně stejně..chovají se jak kdyby jim to tu patřilo, díky bohu jsou o několik pater výš, tak si s nima užívá někdo jinej :nevim:

Njn, pak že Češi jsou rasisti a xenofobové! :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
10.4.21 21:31

@jege ukrajinští externisti :D. To si musím pamatovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...