Hluk nebo klid pro spánek

18.2.12 11:53

hluk VS klid pro spánek

:! mamky radtě.. co je lepší pro mimčo? (8týdnu) naprostý klid pro spaní nebo jemný hluk? my zatím už spinkáme docela dobře.. jen mě zajimají zkušenosti.. fígle s vysavačem či fenem známe.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5394
18.2.12 11:56

Říká se, že přes den by mělo mimčo spát v běžném denním ruchu a při světle. V noci naopak tlumené zvuky a tma či šero pokud se tmy bojí. Dokáže pak rozeznat noční - delší spaní a kratší denní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
18.2.12 11:56

Já žádný klid nedodržovala, když malej spal…Luxovala jsem, myla nádobí, vařila…Nechtěla jsem aby se naučil na absolutní ticho a já pak nemohla 3 hodiny spánku nic v domácnosti udělat…
Vyplatilo se, jednou tady musel dokonce dělat dělník zbíječkou a s malým to ani nehlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
18.2.12 12:00

Přes den spinká v hluku a uplně v pohodě..nic jí nevzbudí, ale večer potřebuje klid a spí taky krásně celou noc :)

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
18.2.12 12:00

Malá je od narození přes den s námi v obýváků a spí jako dudek… TV běží pořád a my se úplně normálně bavíme… Je to tak lepší, když jsem byla malá já, tak jsem byla zvyklá na úplné ticho, takže prý ani nesplachovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
18.2.12 12:04

Jak píšou holky, den = lehčí stálý hluk a zastíněno jen lehce, noc = dlouhý spánek v tichu a běžné tmě. Malou jsem dávala spát přes den na balkon a když před balkon předjel bagr a začal bagroval, malá chrněla dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
18.2.12 12:09

Všechny děti přes den spaly při běžném domácím hluku. U nejstarší to jinak ani v 1kk nešlo. Další už měli hluk v podobě nejen domácnosti, ale i staršího sourozence, protože postýlka na den byla v obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
18.2.12 12:23
xangel87 píše:
Já žádný klid nedodržovala, když malej spal…Luxovala jsem, myla nádobí, vařila…Nechtěla jsem aby se naučil na absolutní ticho a já pak nemohla 3 hodiny spánku nic v domácnosti udělat…
Vyplatilo se, jednou tady musel dokonce dělat dělník zbíječkou a s malým to ani nehlo…

naprosto s tebou souhlasim, jen nas prcek proste klid v noci vyzadoval :-( pres den ho neprobudilo ani vrtani od sousedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
18.2.12 12:27

Tak já mám zkušenost, že čím menší miminko, tím víc hluku snese :D Když byly dceři 4 měsíce bez problémů spala venku v kočárku a kousek od ní řvala motorová pila :mrgreen: Teď po roce už ji větší hluk vzbudí, ale běžný provoz v domácnosti prospí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
18.2.12 12:38

za mě tedy - co největší brajg, aby se miminko naučilo spát v ruchu a jentak něco ho neprobudilo. Časem se ti to fakt vyplatí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
18.2.12 13:23

Tak mě je jedno,jestli spí v hluku nebo doma nebudu ani dýchat,hlavně,že se spí :mrgreen: Mám doma nespavce,takže budu klidně tu hodinu našlapovat po špičkách,jen aby se vyspal :mrgreen: Večer spaní samozřejmě klid,tma.Přez den taky zatahuju žaluzky a během spaní nedělám nic,většinou sedím u pc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
18.2.12 13:24
Saxana22 píše:
za mě tedy - co největší brajg, aby se miminko naučilo spát v ruchu a jentak něco ho neprobudilo. Časem se ti to fakt vyplatí :)

Bohužel to neplatí vždy.Já mám odmalička problémy s usínáním,probudí mě i moucha,které sedne v noci na střechu :lol: :lol: A učení na hluk mě vůbec nijak nepomohl.Jsou děti,které prostě spí i když jim stádo krav šlape po hlavě a pak dětičky,kterým hluk vadí.A já se podle toho přizpůsobuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
20.2.12 18:34

Katko: obě naše děti výrůstají na stavbě, takže se prostě musely přizpůsobit a spí v kraválu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
20.2.12 18:37
Saxana22 píše:
Katko: obě naše děti výrůstají na stavbě, takže se prostě musely přizpůsobit a spí v kraválu :)

Věř tomu,že existují děti,které by se ti nepřizpůsobily.To bys radši chtěla aby ti několika měsiční mimino nespalo přez den vůbec? ;) Buď ráda,že máš děti,které ti v kravále spi a nemají s tím žádný problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
20.2.12 18:41

Myslím, že zlatá střední cesta - ani velký hluk (i když naše sedmiměsíční dcera v pohodě spala u zbíječky a vrtaček - předělávali nám topení) :mrgreen: , ale ani úplné ticho - to se pak bude dítě budit při každém šustnutí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí