HM a Next v Anglii

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
18.8.10 14:10

HM a Next v Anglii

Ahojek,

chtěla jsem se zeptat, zda se opravdu vyplatí nakoupit věcičky od HM a Nextu v Anglii? Jsou ty ceny opravdu výhodnější v UK?

děkuju za postřehy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
anonym195
18.8.10 14:29

Ahoj,tak ja v UK bydlim a muzu rict,ze se to tady opravdu vyplati.A ne jen tyto znacky.
Kdyz se kouknu za kolik se prodavaji veci v CR,tak je to obrovsky rozdil.
Ja sama nakupuji kamaradkam a prave z Nextu [bez navyseni castky,samozrejme] a jsou velice spokojene.
Vyplati se jim to i s postovnym.

• Citovat
  • Upravit
2767
18.8.10 14:32

Já si myslím, že ano. Setřenka si toho vždycky dotáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.8.10 14:38

Samozřejmě.Každá prodejkyně má na tom na jednu libru 5-6kč a pokud nakupuje přímo od next tak i množstevní slevu.Takže je samozřejmé že se to vyplatí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
18.8.10 14:54

Tady mnohdy v Nextu věci i po slevách či v outletu jsou stále dražší, než normální předslevová cena v UK. To mě fakt dost vytáčí :evil: a mám pocit, že u žádné jiné dovozové značky tak markantní rozdíl není.

Je to asi i tím, že z nějakého důvodu se Next stal u nás téměř až luxusní trendovou značkou, zatímco v UK je to jen lepší standard.

Prostě, určitě se vyplatí zrovna Next nakupovat v UK, zvláště např. v době sezonních slev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
19.8.10 12:32

I já mohu potvrdit kladnu zkušenost s nákupem v cizině, nejen v UK.HM nakupuji v Německu, Next mám přes kamarádku v UK. Skládáme se vždycky 3 maminky, takže se nám to krásně vyplatí i s poštovným. Ceny Nextu mi tu připají opravdu šílený!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30804
28.12.14 14:53

Holky, kdo máte zkušenosti z Nextem z UK - mám tam tedka bratrance, tak ho chci pověřit, aby mi tam ve výprodejích něco nakoupila na 4 letou - ale vůbec nemám představu, jak se tam ty ceny potom pohybují. Když jsem byla v Paříži, tak tam výprodej po vánocích znamenal 80%ceny dolů na všechno - je to v UK taky tak?
Next je v Čechách nadhodnocený, kolik stojí tam? Chci nějaký trika, mikiny, svetříky, legíny, zimní bundu…orientačně nějaký ceny nevíte někdo? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
28.12.14 15:24

Podle jejich stranek maji vse 50% a vice dolu. Navic tady je to levnejsi i normalne, protoze v UK neni dan na detske obleceni

• Citovat
  • Upravit
31
28.12.14 16:14

Holky asi špatný dotaz. Nikoho v UK nemam, jak lze si jinak objednat next a hm z UK tady mi to přijde někdy az mooc dráhy od maminek. Mužů poprosit z jaky webovky to třeba objednat? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35696
28.12.14 16:43

@adullinek pokud nemas znameho a obchod nezasil do cr tak zbozi neobednas jinak nez pres nekoho a ten to samozrejme nebude delat zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
28.12.14 16:47

@adullinek next.co.uk a dole klikni na vlajku ČR…poštovné nad 500 Kč zdarma. Objednávám takhle dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
28.12.14 17:17

@acimedaca jukni na www.next.co.uk, uvidíš tam ceny i akční zboží ve slevě. Když si brácha založí on-line účet, můžeš ty doma nakoupit, jemu to přijde domů na adresu v Anglii a má pak měsíc na to, aby to zboží uhradil nebo vrátil. Dělala jsem to tak pro kamarádku a vozila jí věci do ČR. V době kdy libra byla za 30 Kč vycházely ceny Nextu v Čechách, jakoby libra byla za 45.. Co stálo 20 liber, mi ona platila 600 a v ČR to prodávali za 990. Slevy bývají 30-50% a jdou hodně na dračku.
@adullinek existuje spousta holek, které se tím dovozem věcí živí..pohledej na netu, mimibazaru a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.12.14 18:53
@romulkaa píše:
@adullinek next.co.uk a dole klikni na vlajku ČR…poštovné nad 500 Kč zdarma. Objednávám takhle dlouho

Takže zda dobře chápu, když tam nakoupím nad 500kc budu mít poštovné do ČR zdarma? Omlouvám se, že se tak ptám, ale neznám to…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.12.14 18:55

Jinak holky Děkuji za odpovědi…jo vím, že na mimibazaru i na netu nektere holky prodávají či po bazarkach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
28.12.14 19:20

@adullinek ano, přesně tak. Ono je to pak i v češtině, když klikneš na českou vlajku a tam to píšou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák