Hnědý hlen v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
13.1.14 14:49

Občas mě zabolí v podbříšku no spíš na stydké kosti a pohyby jsou dnes trošku lenivější než jiné dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
13.1.14 14:51

Právě že mě občas pobolívá v podbříšku teda spíš na samotné vagině někde u kosti a pohyby jsou dnes také línější než jině dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
13.1.14 15:03

@pajaaja jela bych hned. Špinění, pobolívání, menší pohyby…nechápu, na co čekáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
13.1.14 15:10
@Berousik píše:
@pajaaja jela bych hned. Špinění, pobolívání, menší pohyby…nechápu, na co čekáš :nevim:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
13.1.14 19:09

Čekala jsem na auto. naštěstí je vše v pořádku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
14.1.14 13:44

Jak dlouho jste spinili po kontrole od dr dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
17.1.14 10:30

spiněni v tehotenstvi

Děvčata pomoc jak dlouho jste spinili po kontrole? já už od pondělí a teď tří dny jen ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
17.1.14 10:39

@pajaaja Po kontrole tak dva dny. Ale třeba s prvním dítětem jsem špinila celé těhotenství, na začátku jsem s tím i ležela v nemocnici a nikdo nepřišel na to, z čeho to je. Ale každopádně bych to nepodceňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
17.1.14 10:42

Já jsem právě byla v pondělí na pohotovosti a v úterý u svého dr ale nic neříkal že je vše ok. Mimčo kope a právě ten výtok a hlen mám jen ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.14 17:53

Ahoj holky, prosím, potřebuju radu a omlouvám se za anonym, ale mám tady dost známých a nechci plašit.
Jsem ve 27 tt a zhruba tři dny mám ve výtoku takové malé hrudky a v tom lehce krev, ale jen třeba dvakrát třikrát za den a ta hrudka je třeba jen 3 mm na 3 mm. Dost mě to vyděsilo. Brala jsem globule macromiror a ty jsou hnědé, ale tohle je načervenalé, takže to je jistě krev, ale začalo to až od doby, co je beru. Včera jsem si pro jistotu nevzala. Když se utřu po maé, tak nic i výtok je normálně bílý.
Minulé těhotenství skončilo ZT hned v 9 tt, tak mám teď strach. Miminko cítím, kope, mám placentu v předu, tak to není až tak silné.
Myslíte si, že bych měla jít večer na pohotovost nebo stačí ráno zavolat dr. Myslíte, že se mám bát? Neměla jste to tak nějaká?

• Citovat
  • Upravit
6257
29.4.14 18:01

Kazdopadne bych tam zavolala a zeptala se jich co delat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
29.4.14 18:36

Podle mě máš podrážděnou sliznici, nic to nebude, ale za kontrolu nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.14 19:26

Dekuju, ja jsem mela i ted od vikendu dost narocne dny, tak snad to bude i tim. Zitra radeji zavolam dr a zeptam se. Ale vydesilo me to strasne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky