Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Občas mě zabolí v podbříšku no spíš na stydké kosti a pohyby jsou dnes trošku lenivější než jiné dny
Právě že mě občas pobolívá v podbříšku teda spíš na samotné vagině někde u kosti a pohyby jsou dnes také línější než jině dny.
@pajaaja jela bych hned. Špinění, pobolívání, menší pohyby…nechápu, na co čekáš ![]()
Děvčata pomoc jak dlouho jste spinili po kontrole? já už od pondělí a teď tří dny jen ráno.
@pajaaja Po kontrole tak dva dny. Ale třeba s prvním dítětem jsem špinila celé těhotenství, na začátku jsem s tím i ležela v nemocnici a nikdo nepřišel na to, z čeho to je. Ale každopádně bych to nepodceňovala.
Já jsem právě byla v pondělí na pohotovosti a v úterý u svého dr ale nic neříkal že je vše ok. Mimčo kope a právě ten výtok a hlen mám jen ráno
Ahoj holky, prosím, potřebuju radu a omlouvám se za anonym, ale mám tady dost známých a nechci plašit.
Jsem ve 27 tt a zhruba tři dny mám ve výtoku takové malé hrudky a v tom lehce krev, ale jen třeba dvakrát třikrát za den a ta hrudka je třeba jen 3 mm na 3 mm. Dost mě to vyděsilo. Brala jsem globule macromiror a ty jsou hnědé, ale tohle je načervenalé, takže to je jistě krev, ale začalo to až od doby, co je beru. Včera jsem si pro jistotu nevzala. Když se utřu po maé, tak nic i výtok je normálně bílý.
Minulé těhotenství skončilo ZT hned v 9 tt, tak mám teď strach. Miminko cítím, kope, mám placentu v předu, tak to není až tak silné.
Myslíte si, že bych měla jít večer na pohotovost nebo stačí ráno zavolat dr. Myslíte, že se mám bát? Neměla jste to tak nějaká?
Podle mě máš podrážděnou sliznici, nic to nebude, ale za kontrolu nic nedáš ![]()
Dekuju, ja jsem mela i ted od vikendu dost narocne dny, tak snad to bude i tim. Zitra radeji zavolam dr a zeptam se. Ale vydesilo me to strasne.