"hnusné" léky, jak podáváte ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27014
14.7.14 11:50
@Krrysa píše:
@Crystal87 no hele myslíš že rozpuštěná tableta na lžičce na tom bude chuťově lépe, než ten sirup? to pocyhbuju, pamatuju si, jak mi máma akhle rvala paralen, blééé…
@flos já sem právě nějaký ochucený chtěla, to mi přijde, jak třeba ten jahodovej nurofen, to by dobrovolně taky nepozřej, ale schová se to do nějakýho pití sladkýho…

No podle mě jo je to jen lžička a hned se to dá zapít, sirupu bývá víc :nevim: i když taky jak jak velká je to pecka no…viděla jsem ATB velký přes celou lžíci, tam by to fakt neprošlo:D a myslíš že ještě nespolknul tabletku? Ono to s lékama je těžký no.My zatím takhle hnusný nikdy neměly. Možná jednou a to prostě zapili skleničkou štávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
14.7.14 11:53

Já bych snad zkusila tabletu, pokud není velká…nebo aspoň rozčtvrtit a nacpat do gumovejch medvědů. Sirup je pitomej :think:

jinak ten dávám stříkačkou, ale většinou na kašel a ty jsou aspon trochu dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
14.7.14 12:27

Sirupy a rozpustné léky míchám do coly, to u nás vždycky zabere. Ale chce toho dát málo, aby to vypil rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.7.14 12:29

Neporadím, já sirupy dávám stříkačkou a děcka s tím nějak extra nemají problém. Jen mě zaujalo to, že Ti doktorka řekla, že už snad nic jiného není… penicilinů je na trhu spousta, pokud Ti to bude dítě zvracet tak bych si zkrátka nechala napsat něco jiného. Boreliózu nedávno prodělal mladší syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
14.7.14 12:40

Taky se s tím pereme, máme Fromilid - jsou to malé bílé kuličky v tekutině - a hnusné, fuj a na to Ventolin - no chuťovka a do toho máme foukačky a inhalátor - pro mé dítě naprosto zabijácká kombinace.
Straším a slibuji -. když budeš hodný chlapeček, půjdeme do kina na letadla - miluje je. Slibuji čokoládu, a taky „pivo“ - tak říká kofole, dávám mu potom na dno sklenice. A slibuji a slibuji a slibuji a straším, že ho nechám samotného v nemocnici - i když teď doma už to moc nefunguje, v nemocnici stačilo odejít za dveře a byl jak vyměněný. Jinak mi taky sám od sebe nadavoval a poblil vždy půl bytu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.7.14 12:48
@Krrysa píše:
@Crystal87 sem tam dneska byla osobně a říkala, že na tui borelku už jsou pak jen nějaký tablety… tam prostě na výběr moc není…
@Natálka26 zkusím…

NO A TY TABLETY BY NEZVLÁDL? MĚ JE 3 Letý už zvládal(sory za caps :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
14.7.14 13:30

Holky s tabletama nevím, my prostě nikdy žádný léky na nic neměli skoro :mrgreen: :mrgreen: jiank jsem do něj těch 5 ml prostě narvala stříkačkou, nadavovalo se mu, a le měl slíbený hasičský auto, co se při stěhování zapomělo v kůlně, tak to kvůli němu podstoupuil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přeje si ještě dinosaurouvoej kufr, ten stejně potřebuje, tak ho má slíbenej, když to všecko dobere, tak jsem zvědavá…
@Fima říkala, že pak už jen tablety duomox…
@MUFICE do coly jsem zkusila… na první pochuť dobrý, jenže to má strašně hořkej ocas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
14.7.14 13:46

Dávám do marmelády a ještě mě teď napadla nutela. Ty coly a sirupy není to pravé ořechové, taky mi to nechtěli. Ani já nesnaším různé kapky u doktorky vždycky říkám, sirup nechci a pokud existují léky tak mi musí napsat léky. Já bych tz kapky nebrala. Ale myslím si, že by malý už mohl tablety. Dětská Dr.mi řekla kupte si tablety (od kašle)zbytečně utrácíte za sirupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
14.7.14 15:02

Zkusila bych piluli, třeba tě překvapí, jak to bez řečí polkne. Během zimy jsem dávala holkám (tehdy 3,5 a 2roky) céčko v tabletě. Není sice hořký, ale ta kyselost taky nic moc. A i ta mladší v pohodě zapila, sice po půlce, ale zbaštila. Nebo se obrň drsoňstvím, přines kousek čokolády, sirup, ukaž mu to a dokud si nedá sirup, nebude čoko. To chápe i moje o několik měsíců mladší, sice to používám na ukliď hračky/bude pohádka, ale princip je stejný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí