Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Liberalissima píše:
Pokud je svatba v únoru, tak bych to tuplem neřešila, protože dost možná ani nebudeš moct jít
Odhalilas mě - přiznávám, že to je jeden z důvodů, proč se mi to nechce přehnaně řešit ![]()
@Pindruša mně se šaty líbí a na svatbu mi přijdou vhodné, a jestli ti sluší podobně jako modelce, tak to je bod navíc ![]()
Klidně bych si je vzala, taky jsem měla tmavě modré sice jiný střih, ale to nevadí.
Tak ty šperky a boty dělají dost, stejně tak účes, make-up. Mně to přijde v pohodě, ony vypadají neslavnostně, protože modelka na sobě nic takového nemá.
Záleží, jaký je to v reálu materiál - jestli to není taková ta táhnoucí se tričkovina, pod kterou se vyrýsuje každý šev od spodního prádla. Ale střihem i barvou myslím, že jsou v pohodě, zvlášť pokud se to vhodně doplní a pokud jdeš jen jako běžný host (jako svědkyně nebo maminka bych asi ještě zvážila, jestli neinvestovat do jiných).
@Pindruša píše:
Mám je doma.
Na modelce se mi líbí, otázka, jak budou vypadat na Tobě, jak se v tom citis?
@Pindruša
Ahoj, jak to nakonec dopadlo, vzala sis je? Podobné šaty měla sestra -svědkyně na mě svatbě a moooc ji to slušelo. Urcite bych se za ne nestydela. Ja měla světle růžové a na fotkách kde jsme spolu to vypadá celkem dobře.