Hodinky nebo telefon pro sedmileté dítě

144
27.6.26 17:41

Hodinky nebo telefon

Dobrý den, prosím o radu. Dcera 7 let, po prázdninách druhačka. Bohužel nám na o prázdninách vypadlo hlídání, takže bude muset zůstat sem tam sama doma 2-3 hodiny. Bydlíme v malé vesnici, sousedka na ní koukne a vím, že na dceru je spoleh, takže si pustí pohádky nebo si bude hrát, nevymýšlí žádné blbosti. Objednala jsem domácí kameru a chtěla jsem jí dát starý tel.kde bude možnost pouze volání rodičům. Teď jsem ale narazila na dětské hodinky s možností zavolání a říkám si jestli to nebude lepší volba. Já tedy ani chytré hodinky nemám, takže zkušenosti s nimi také ne.Mohu poprosit o názory co zvolit. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36186
27.6.26 17:47

V tomhle věku samotné dítě doma 2-3h ani omylem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4124
27.6.26 17:52

Nemohla by ta sousedka dat pozor? Nevim, najak dlouho to mate, ale nabidla bych ji financni odmenu a at je mala s ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9815
27.6.26 17:59

Volací hodinky jsou fajn. Syn měl carneo. Vozil si je na závody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
27.6.26 18:12

@LucieKLuc Kdyby mohla, tak to využiji. Nemůže a bohužel jiná hlídací možnost také není. Vím, že to dcera zvládne a pod dohledem, na dálku, bude. Potřebuju jen vyřešit nejlepší variantu spojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4124
27.6.26 18:15
@Follynka píše: Více

Nesoudim te, skoda, ze nemuze pohlidat. Neter mela tenkrat smartwatche…tema asi nic nepokazis vseobecne a stary telefon muzes dat taky.
Drzim pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6549
27.6.26 18:58

Hodinky jsou fajn. Klidně bych ji dala k ruce i ten telefon, kdyby náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
27.6.26 19:07
@Follynka píše: Více

No a co bude delat kdyz bude doma sama?

To bych ji asi radsi dala ten telefon, at kdyztak muze hrat hry a nevymyslí nebezpečné věci.

Nemůžeš ji dat na nejaky příměstský tábor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
27.6.26 19:10

V tomhle věku mi to přijde holý nerozum, omlouvám se. Než hodinky, raději bych zaplatila dohled dospělého, nebo vzala dítě do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
27.6.26 19:23

@Krákora997 myslím,že znám svojí dceru nejlépe s dokáže se zabavit i bez hraní her na telefonu. Bohužel v té době kdy potřebuji v okolí žádný příměstský tábor není, do práce ji nebudu brát, pracuji v paliativce, takže ne zcela ideální pro dítě a chůvu jsem samozřejmě zkoušela, ale jelikož bydlíme dost odstrčeně od větší civilizace, takže zřejmě nereálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16228
27.6.26 19:35
@pikola píše: Více

A v jakém věku je to v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36186
27.6.26 19:57
@Zumpa píše: Více

Ne v první třídě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16228
27.6.26 20:03
@pikola píše: Více

V sedmi a ve druhé už je to v pořádku… ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
27.6.26 20:19

@Follynka Pokud máš doma starý telefón, tak nevidím důvod kupovat hodinky, když bude sedět jen doma. Moje dítě hodinky má, ale protože je nosí ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.26 20:25

Nechám běžne treba 4h samotného syna skoro 9 let. Za me telefon nejlepsi volba, hodinky jsou na nic

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák