Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, prosím o radu. Dcera 7 let, po prázdninách druhačka. Bohužel nám na o prázdninách vypadlo hlídání, takže bude muset zůstat sem tam sama doma 2-3 hodiny. Bydlíme v malé vesnici, sousedka na ní koukne a vím, že na dceru je spoleh, takže si pustí pohádky nebo si bude hrát, nevymýšlí žádné blbosti. Objednala jsem domácí kameru a chtěla jsem jí dát starý tel.kde bude možnost pouze volání rodičům. Teď jsem ale narazila na dětské hodinky s možností zavolání a říkám si jestli to nebude lepší volba. Já tedy ani chytré hodinky nemám, takže zkušenosti s nimi také ne.Mohu poprosit o názory co zvolit. Děkuji
Nemohla by ta sousedka dat pozor? Nevim, najak dlouho to mate, ale nabidla bych ji financni odmenu a at je mala s ni.
Volací hodinky jsou fajn. Syn měl carneo. Vozil si je na závody.
@LucieKLuc Kdyby mohla, tak to využiji. Nemůže a bohužel jiná hlídací možnost také není. Vím, že to dcera zvládne a pod dohledem, na dálku, bude. Potřebuju jen vyřešit nejlepší variantu spojení.
@Follynka píše: Více
Nesoudim te, skoda, ze nemuze pohlidat. Neter mela tenkrat smartwatche…tema asi nic nepokazis vseobecne a stary telefon muzes dat taky.
Drzim pesti.
Hodinky jsou fajn. Klidně bych ji dala k ruce i ten telefon, kdyby náhodou…
@Follynka píše: Více
No a co bude delat kdyz bude doma sama?
To bych ji asi radsi dala ten telefon, at kdyztak muze hrat hry a nevymyslí nebezpečné věci.
Nemůžeš ji dat na nejaky příměstský tábor?
V tomhle věku mi to přijde holý nerozum, omlouvám se. Než hodinky, raději bych zaplatila dohled dospělého, nebo vzala dítě do práce.
@Krákora997 myslím,že znám svojí dceru nejlépe s dokáže se zabavit i bez hraní her na telefonu. Bohužel v té době kdy potřebuji v okolí žádný příměstský tábor není, do práce ji nebudu brát, pracuji v paliativce, takže ne zcela ideální pro dítě a chůvu jsem samozřejmě zkoušela, ale jelikož bydlíme dost odstrčeně od větší civilizace, takže zřejmě nereálné.
@pikola píše: Více
V sedmi a ve druhé už je to v pořádku… ok.
@Follynka Pokud máš doma starý telefón, tak nevidím důvod kupovat hodinky, když bude sedět jen doma. Moje dítě hodinky má, ale protože je nosí ven.
Nechám běžne treba 4h samotného syna skoro 9 let. Za me telefon nejlepsi volba, hodinky jsou na nic