Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
AnastazieB píše:
A to by ti nevyměnili baterku v normálním hodinářství?
To jsem jeste nezkousela, ale obavam se, ze u kazdych baterka je trochu jina - minimalne tri velikosti, co jsem koukala a i ten system u Swatchek je jiny - v podstate se da vymenit jen baterka - do hodinek jako takovych se dostat neda…
Ja prave vzdycky nabehla do Swatche a ted prd… ![]()
A je nutný obchod Swatch?
Já mám ráda hodinářství v Kotvě, tam ti vymění baterku do kterýchkoliv hodinek, i do těch dražších. Umí i vodotěsné ![]()
jinde nez u swatchek ti baterku nevymeni, ja byla v letnanech, ale shanela jsem origos pasek a kupovala jsem ho v loni v korune, mela jsi si rict na tech letnanech o kontakty na prdejny, mne to dali vloni automaticky, ale uz je nemam
jizvíková píše:
jinde nez u swatchek ti baterku nevymeni, ja byla v letnanech, ale shanela jsem origos pasek a kupovala jsem ho v loni v korune, mela jsi si rict na tech letnanech o kontakty na prdejny, mne to dali vloni automaticky, ale uz je nemam
No jenze v Letnanech uz ten obchod Swatch neni, coz jsem dneska bohuzel zjistila… ![]()
Vymeni, take je mam a baterku jsem menila v normalnim obchode. Jde jen o baterku, ne o opravu.
Mimochodem miluju tuhle znacku hodinek. Levne, kvalitni.Proste drzaky. ![]()
Huffmanka píše:
Vymeni, take je mam a baterku jsem menila v normalnim obchode. Jde jen o baterku, ne o opravu.
Mimochodem miluju tuhle znacku hodinek. Levne, kvalitni.Proste drzaky.
Diky za info, to se mi ulevilo. Tak nabehnu do normalniho obchodu.
Ahoj, jestli se nepletu, byl SWATCH obchod i na Floře, ale nevím to jistě
Ahoj,hodinky Swatch mám také a na výměnu baterky chodím taky do „normálního“ hodinářství ![]()
Sháním swatch hodinky v Čechách…není problém si je objednat v Německu nebo jinde…ale chci je vidět na vlastní oči.. v Liberci zrušily všechny prodejny..zítra jedu do Brna, ale mám špatné info, prý tam je taky vše zavřené.. no a taky se chci zítra stavit v Pze…poradí mi někdo, kde je fungující obchod Swatch…když už dle výše uvedeného není ani na Václaváku??? Dokonce jim teď už ani nefungují ty české stránky swatchstores.cz!!!!Pomóc! Musím mím hodinky Swatch, jiné jsem za celý život neměla..ale poslední se mi už rozpadly a já jsem bez hodinek jako bez ruky!!!
A info k baterce, nikdy jsem neměla problém s výměnou v jakémkoli hodinářství…nosila jsem modely skin.
Děkuji vám za info!!
ahoj, mám podobný problém, zrovna dnes jsem jela zase na OC Chodov, kde údajně také měla být prodejna a nic… takže mám pocit, že jediné, co mi ještě internet ukazuje, je na Zličíně… na internetu je tam i telefon, tak asi bude lepší tam zavolat… JInak začínám mít dojem, že u nás končí, protože i na Andělu je zrušili… KDybys objevila prodejnu, tak mi dej prosím vědět…
Míla
Byl, ale už také není… čerstvá informace z této soboty ![]()
Mě se zase rozbil pásek a potřebuji ho vyměnit a na Zličíně a na Andělu jsou Swatchky také zrušené. A v normálním hodinářství mě kvůli baterce do swatchek vždycky poslali do pryč, protože prý jak jsou ultratenké, tak to nevymění. ![]()
I pásek u těchto hodinek jde vyměnit. Kdysi mi ho vyměnil první hodinář, za kterým jsem zašla.
Ahoj,
jsem majitelkou 5 kusu hodinek Swatch, z toho u dvou mi dosla baterka.
Ted jsem zjistila, ze vsechny tri obchody Swatch v Praze jsou zrusene - byla jsem v pasazi Koruna na Vaclavaku, Na Prikopech - tam bude Crocs prodejna a dneska i v Tescu v Letnanech.
Vite jeste o nejakem obchode v Praze ci okoli?
Koukala jsem i na www stranky Swatch a ČR mi to vubec nenaslo - nejblizsi v Kosicich a Nitre