Jak ušetřit 70 000,- za oblečení dítěte

6
10.9.10 18:52

jak ušetřit 70 000,- za oblečení dítěte

Narazila jsem na zajímavý článek na zena-in.cz o tom, jak ušetřit 70 000,– za oblečení dítěte do 6 let. Trochu jsem počítala a zdá se mi, že to musí být snad i víc. Pokud tedy nepočítám, že to druhé už dědí. Ani se mi nechce věřit, kolik to všechno stojí. Je to vůbec možný? :-))

No a když přidám hračky a další „výbavičky“, tak je děcko fakt luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
10.9.10 18:58

Chachá, nejlepší je všechno vysomrovat od známých a máte to ZADARMO!!! Tenhle příspěvek se mi zdá jako hnusná reklama na jakýsi sekáč :cert: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
10.9.10 19:01

Peknej reklamni clanek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
10.9.10 19:02

Hezka reklama, ja jsem usetrila taky hodne, 90% veci mam pujcenych od svagrove :palec:

• Citovat
  • Upravit
7928
10.9.10 19:05

zdravím
dědit nemám po kom ani od koho co dostat a ještě máme první dcerku teď se nám narodil kluk :lol: :lol: :lol: investice raději to nebudu počítat :roll: :roll: :roll:

Příspěvek upraven 10.09.10 v 19:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.9.10 19:05

No jasně, to je ideál, jenže nemůžeme somrovat všichni :-). Někdo to musí koupit jako první :-). A jinak jsem taky pochopila, když je tam napsáno komerční článek, tak je to vlastně reklama, ale stejně mi to přijde docela zajímavý, kolik to vlastně všechno stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
10.9.10 19:06

Alenčo jednoznačně hodně peněz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daraho
10.9.10 19:08

Lepší je to nepočítat.

• Citovat
  • Upravit
6
10.9.10 19:08

no je to fakt dost. A k tomu školka atd. To snad není možný. Doufám, že mě budou aspoň živit, až půjdu do důchodu :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
10.9.10 19:09
Alenča píše:
no je to fakt dost. A k tomu školka atd. To snad není možný. Doufám, že mě budou aspoň živit, až půjdu do důchodu :-)))

škoda, že se to nedozvíme :-) nebo možná jako staré babky můžem ještě chodit na emimino :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
10.9.10 19:10

Mně se to nezdá. Starší holka bude mít pět roků a 16 tis. ročně za oblečení teda fakt nedám. Nejsem blázen. :roll: To bych musela kupovat každej měsíc minimálně za tisícovku. Řekla bych, že je článek trošku přitaženej za vlasy a trapná reklama na sekáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.9.10 19:13

A kupuješ všechno nové? Já nejsem schopná sehnat novou bundu pod 600,– a tepláky pod 200,–. Jen teď musím koupit punčocháče a koukala jsem, že stojí 150,–. Musím koupit aspoň troje. Já nevím no, a když jí koupím nějaký Hellou Kity, tak to lítaj prachy vzduchem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daraho
10.9.10 19:14
PetraJ píše:
Mně se to nezdá. Starší holka bude mít pět roků a 16 tis. ročně za oblečení teda fakt nedám. Nejsem blázen. :roll: To bych musela kupovat každej měsíc minimálně za tisícovku. Řekla bych, že je článek trošku přitaženej za vlasy a trapná reklama na sekáč.

No dyť! Vždyť jsou to kraviny. Každý přece utrácí své peníze úplně jinak než soused. Někdo to prožere, někdo se oblíká, někdo nejí ani se neoblíká. Takové statistiky přece nejde brát vážně. :roll: :-)

• Citovat
  • Upravit
12978
10.9.10 19:18

Tak jsem si to tak zhruba propočítala a mě to tolik nestojí ( tedy na to jedno menší dítě) a to kupuji nové ( ale neznačkové).. :mavam:

Nehledě na to, že je to reklamka jak vyšitá..

A to se připravte na 6 let a více - to je pak mazec :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.9.10 19:31

No tak já myslím, že tolik neutratím. Máme sušičku, takže stačí vždy jen pár kousků, které točíme dokola :nevim: Taky máme pár věcí vlněných, které mu drží už hodně dlouho. no a třeba velikost 86 jsem nakoupila minulé září, šla mu hezky, kalhoty ani jinak nešli, máme prdku v látce, tak je větší.
a u triček jsem ohrnula rukávy a teď už je neohrnuju. ale jinak v tom moc neplandal, byl dost buclatý a jak se začal víc hýbat, tak štíhlel, tak mu to furt bylo tak nějak akorát.

Sice ušetřené peníze probendim za hezký plíny, ale to už je jiná story :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák