Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jo, myslím, že pásek mi ještě vymění. Ale až mi dojde baterka, tak konec asi, jak říkám, v několika hodinářstvích mě s baterkou do swatchek poslali pryč.
Ahoj, tak jsem zjistila, že jsem na tom stejně jako vy. V OC Flora mi řekli, že firma SWATCH se stáhla z ČR, takže všechny jejich prodejny jsou zrušené.
Jinak, já vždycky když jsem šla jinam, tak se na to moc netvářili a řekli mi, že mi baterku vymění bez záruky a jednou prasklo při zavírání sklíčko ![]()
Tak už jsem to zjistila. Prodejce, který zde firmu zastupuje, totiž krachuje. http://www.invogue.cz/…dotikaly.htm ![]()
SWATCH sice udělaly díru do světa, ale je to v podstatě neopravitelný šmejd! Zkuste je poslat výrobci do Číny, protože pochybuji, že by je vyráběli švýcaři. Čili: pojistit na poště a poslat výrobci! Měl by se o Vás postarat obchod, ve kterém jste hodinky koupila-pokud jsou ještě v záruce a poku obchod již nezkrachval.....
Hodně úspěchů!
Přeji hezký večer,
k loňským Vánocům jsem dostala hodinky SWATCH a po nepříliš intenzivním nošení mi praskla přezka. Samozřejmě jsou hodinky ještě v záruční době.
Nicméně hodinky jsem kupovala v eshopu hodinky.cz, kde samozřejmě reklamaci lze uplatnit (poslat hodinky do Chrudimy, kde společnost sídlí), ale chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá v poslední době s tímto problémem jakoukoli zkušenost - kam se dá s hodinkami na opravdu zajít, např. v Praze.
Mockrát Vám děkuji za odpověď a pomoc!
Ahojky holky. Chtěla jsem koupit přítelovi právě tyto hodinky ale když si to tak čtu, tak tedy jsou nekvalitní?
Tímpádem to vypadá, že v Praze jsou všechny obchody zrušeny… kdo nějaký objeví ať dá vědět… asi budu muset přejít na jinou značku… škoda, líbí se mi…