Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Maminky, potřebuji radu. Syn má 2 měsíce. Začnu kojit a za pár minut se kluk pouští a pláče. Dám odřihnout a chci ho přiložit tak zas chvíli saje a zas se pouští. Někdy jen tu kozu jako olizuje
Je možný, že se tak rychlé nají (cca 5 až 7 minut, 10 max) pak by chtěl dudlat a to mlíko teče tak mu to vadí protože už je najezený? Setkali jste se s něčím takovým? Mlíka mám dost, to jsem si jistá. Teče také hodně. Přibira za týden i 400 g a to v noci spí i 8 hodin. Prdiky to nejsou, protože když chce si prdnout u kojení nebo se vykakat tak se u toho prsa kroutí ale nepustí se ho. Na chvíli se zastaví, udělá svoje a pokračuje dál. Jinak dudlík odmítá. Ještě k tomu minulý týden byla moučnivka, ta už je pryč. A ještě ke všemu jsem právě minulý týden dostala menstruaci tak jestli to mu třeba vadí? V noci jí jednou a to se naji, pustí se a spí. Díky za vaše názory.
10 min už mu musí bohatě stačit. Dokud polyká tak saje, když už nesaje tak konec. Určitě nenutit.
Nemam radu, muj (6 tydnu) delava totez. Breci, ze chce prso, pritom se od nej odtrhava a place.Kdyz mu ale prso vezmu, tak uz total vztek.Taky mam mlika hodne, tece proudem, mozna to jim vadi.
Nevim, co u zakladelky, ale u nas ne. Rustove spurty mel uz minimalne dva, to byl a prsu porad a toto nedelal, tohle dela uz tak 2 tydny.