Hodně spavé miminko

5065
13.5.13 17:18

Hodně spavé miminko

Ahoj maminky. Máme doma týdenního špunta. Od narození hodně spinká, budí se v podstatě jen na jídlo, v noci třeba jen dvakrát. Vím, že bych měla být ráda že všechno stihnu a vyspím se, ale je to moje první dítě a vzhledem k tomu jak všude čtu o hodně živých dětech, tak by mě zajímalo, jestli je to normální, že takhle hodně spinká. Máte některá taky tak spavé mimi?? Asi se obávám zbytečně, ale budu klidnější, když budu vědět, že nejsem sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
779
13.5.13 17:21

@Týna K. Já mám 4 měsíční, ale také v podstatě do 2 měsíců spinkala, to samé v noci, budila se i jen 1. Pokud přibírá na váze, rozhodně bych miminko nebudila ani na krmení. a neboj dočkáš se, v noci se mi ted malá budí mnohem víc a přes den už je potřeba jí už také zabavit. užívej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
13.5.13 17:22

Matyášek byl to samé…jedl a spal, jedl a spal…
a doted je spavej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.5.13 17:23

Prvorozený byl takový, chrněl a jedl, já se kopala nudou do zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.5.13 17:24

Jo ze začátku se to může zdát jako nuda :mrgreen: Až ti bude za rok spát hodinu denně, tak si na tuhle diskuzi vzpomeň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
13.5.13 17:26

Já mám prcka, za 10 dní bude mít 3 měsíce..v noci spí 11-12 hodin s 2 pauzama jen na jídlo, pak hned usíná..přes den taky docela spí, ale už pozoruje svět, chytá hračky, vydává různý zvuky, jaoby s náma mluvil :), takže denního spánku bude ubývat :) A už ubývá..jako novorozenec taky strašně spal, po každém jídle hned.. neboj, bude to pak živější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
13.5.13 17:28

Tak to jsem ráda :) Nejde o to, že by mi vadilo, že mám přes den spoustu času na sebe a domácnost a v noci se vyspím, to naopak :) spíš jsem měla trošku strach, jestli mu nemůže něco být :) ale papá dostatečně a přibírá, tak je to asi dobrý :) je to jen lenoch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
13.5.13 17:28

Naše malá měla občas taky takové dny, v noci se budila většinou 2×, přes den mi někdy spala i 5 hodin v kuse, pořád jsem kolem ní nervózně chodila, jestli není něco špatně :lol: Pokud ti pěkně prospívá, tak není co řešit, užívej si to, nemusí to tak zůstat. Teď už nám malá spí zase hezky ale měli jsme 3měsíční období, kdy rostly zuby a malá se budila v noci co hodinu a přes den skoro nespala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
13.5.13 17:34

Zeptám se trochu mimo dotaz, myslíte že si mimčo v bříšku „osvojuje“ návyky maminky? Páč já celé těhotenství vstávám do práce ve 2-3 hodiny ráno a všichni mě straší že budu mít malýho nespavce =D Je to blbost nebo fakt? =D

• Citovat
  • Upravit
9090
13.5.13 17:36

@elenkazed tomu bych moc nevěřila, myslím si, že to bude spíš na tobě, jaký režim ji naučíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
13.5.13 17:38

@Verca1989 tak pak opravdu nehodlám jí učit vstávat ve 2-3 =D Ale nadruhou stranu si říkám, že jak sem na to zvyklá, tak mi případné noční vstávání nebude vadit =D

• Citovat
  • Upravit
7626
13.5.13 17:39

Synek taky spal mooooc az do dvou mesicu..mela jsem nudu a dnes bych za ni byla vdecna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
13.5.13 17:40

@Týna K. Závidím ti :lol: :lol: Já se nevyspala přes 2 roky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
13.5.13 17:41

@elenkazed že se tak ptám, co děláš za práci, že tak brzy vstáváš? Nebo daleko dojíždíš? Máš můj obdiv, do školy jsem vstávala o půl 5 a i to mi stačilo teda… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.5.13 17:43

Nebo taky nepřejde, moje spí pořád i teď, v noci celou noc (v 99 % a to tak, že usne v osm a vstává v osm), pak usne zase kolem půl desátý, pak kolem půl jedný, pak kolem půl čtvrtý :lol: furt spí :lol: a to tak, že leží, leží, leží a najednou koukám, že spí 8o… to bych přála všem maminkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí