Kam uložit přes den miminko?

542
13.5.13 12:24

Kam ulozit pres den miminko?

V cervenci se nam narodi miminko, synovi budou necele 2 roky. Kdyz byl syn maly, mela jsem ho v pujcenem lehatku a prenasela ho, aby na me videl. Lehatko uz nemame a i tak si nejsem jista, jestli by tam mimi bylo v bezpeci. Jak jste to resily vy? Zatim si rikam, ze budu asi prevazet postylku, ale vim, ze se to memu starsimu tenkrat moc nelibilo, protoze na nas chtel videt. Dekuju za napady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
13.5.13 12:28

Já měla lehátko, ale až od jeho dvou měsíců, do tý doby jsem snad ani o sobě nevěděla, jen jsem ležela v posteli a byla ráda, že dojdu na záchod, tak byl malej se mnou v posteli…

• Citovat
  • Upravit
6865
13.5.13 12:28

@Vendy31 nu a co pořídit znovu lehátko? Nebo košík na kolečkách, klokánku? první měísce stejně mimi nemůže ani do jednoho jen ležení, tak potom mi příjde nejlepší ohrádka, klokánka a to lehátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
13.5.13 12:30

Já měla zezačátku mimčo v postýlce a nikam ho nevozila, jak povyrostlo, tak je na zemi na dece a starší ji neubližuje (tedy občas trochu, ale dá se to uhlídat)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.5.13 12:31

Z pocatku jsme meli mimi v jezdicim kosiku a bylo to fajn. Pak ve druhe postylce a s kolecky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.5.13 12:31

@Vendy31 tak si jej kupte. mimco se dam da „privazat“ tak bude v bezpeci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
13.5.13 12:32

@j.a.n.i1 tak to máš dobré nervy, když jen občas trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
13.5.13 12:34

Syn byl s námi. Ležel v proutěném koši na kolečkách, převážela jsem podle potřeby.
Dcera od mala sama v postýlce v ložnici, i když nespala. Byla tam spokojená. Povídala si, koukala na kolotoč nad sebou.

Syn je od mala na nás závislý. Nedokáže být sám.
Dcera samotářka. Nevadí, když si potřebuji odskočit a zůstane v pokoji na chvilku sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
13.5.13 12:35

@Vendy31 já měla „denní“ postýlku, která byla v obýváku tam si malá spinkala přes den, v noci byla v ložnici v druhé postýlce a jak byla větší tak lehátko nebo na deku na zem, vždy jsem si ji dala tak aby viděla… řešila jsem to tak že když spinkala tak jsem dělala vše co bylo potřeba, vařila, uklízela (krom vysávání) a když byla vzhůru tak jsme si spolu lehly na zem, nebo na gauč a povídla jsem si s ní, fotila ji a tak a nebo dělala něco z domácích prací, co ji bavilo sledovat, ale mám jen jedno dítě, u druhého nevím… ale třebas ohrádka s matrací by šla, ne? tam bude prcek v pořádku a krytej před běsnícím sourozencem a bude mít přehled o okolí :think:

• Citovat
  • Upravit
4724
13.5.13 12:35

Měla jsem v ložnici postýlku na spaní a po bytě jsem si vozila miminko v košíčku na kolečkách. Bylo tak s námi, vidělo na nás, zároveň bylo ve výšce v bezpečí před starším a případným zakopnutím, blbnutím, pokud usnulo a starší by ho budil, jen jsem ho s košíčkem převezla do ložnice. Moc se mi to osvědčilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
13.5.13 12:38

První ležel na gauči nebo na zemi na dece, nastřídačku s lehátkem od Fishera. Druhé budu muset taky řešit - s divokým tříleťákem fakt nenechám miminko ležet na zemi nebo na gauči, pořád bych staršího musela krotit, aby na mimino neskočil. Zatím mi nejlíp vychází košík na kolečkách, který jsem u prvního považovala za zbytečnost. Pokud bych měla velký obývák měla bych miminko v cestovní postýlce (mám s polohovatelným roštem, snad kdyby leželo nahoře, tak by něco vidělo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
13.5.13 12:39

My máme koš na kolečkách, přžípadně jsem dělala „hnízdo“ z kojicího polštáře a to pak byl kdekoliv - gauč, postel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.5.13 12:40

Tak já budu mít odstup mezi dětmi 21. měsíců a miminko bude v ložnici ve své postylce, u mě na ruce nebo v satku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
13.5.13 12:42

Na prvního jsem měla lehátko. je polohovací takže tam může být i mimino, ale tam byl jen když jsem byla ve sprše jinak byl v babyvaku a pak v šátku. druhorozené bude taky (doufám) nošenec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.5.13 12:48
@paola white píše:
Na prvního jsem měla lehátko. je polohovací takže tam může být i mimino, ale tam byl jen když jsem byla ve sprše jinak byl v babyvaku a pak v šátku. druhorozené bude taky (doufám) nošenec

to taky doufám, u druhého jsem porizovala šátek až když jsem zjistila, že čekáme třetí a to mu bylo asi 13. měsíců, škoda že jsem ho neměla dřív, jsem si mohla ušetřit spoustu nervů, ruce i záda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí