Kam uložit přes den miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5894
15.10.15 12:44

@ivcii Mám doma vlezlou bíglici a teď již dvouleté dítě… Malá spala přes den na sedačce, kde jsem na ni pořád viděla… spí tu do dnes…

Příspěvek upraven 15.10.15 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
15.10.15 12:46

Máme doma kočky. Prvorozený byl odmalinka na dece na zemi(koberci), bydleli jsme tehdy v paneláku, kde bylo teplo. Druhorozený byl v kolíbce, kdybych neměla půjčenou kolíbku, tak seženu košík nebo by byl ve staré libertě. V kolíbce spal do cca 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
15.10.15 12:46

@martina.se Nad tou jsem taky uvažovala, ale tam si zase nejsem jistá tou síťkou. Tu pak stačí jen psím drápkem zatrhnout a je u mimi… Jinak by se mi cestovní postýlka zamlouvala asi určitě víc než ten košík, přece jen v postýlce vydrží dýl, z košíku rychle vyroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15351
15.10.15 12:48

@ivcii Miminko jsem měla pořád u sebe, chovala se, nebo ležela na gauči, v lehátku, taky jsem využila multifunkční kolébku. Pejska máme čivavu, ale dětem se spíš vyhne než by otravovala… Od 4.měsíců bylo mimi hodně na zemi na puclých, v postýlce byla jenom na spaní, přišlo by mi divné mít dítě někde ve vedlejší místnosti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
15.10.15 12:49

@xjuklickova a zvládali jste to v pohodě? Já se právě bojím, jak je fenka zbrklá, tak aby jí něco neudělala. Navíc řeším to, že když budu potřebovat na wc, tak tam si mimčo sebou nevezmu, ani v ničem nedovezu blíž na dohled, protože tam vede jen úzká chodbička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19581
15.10.15 12:50

Tak ja mam doma proste dve postylky. Jednu v loznici a druhou v obyvaku s kuchyni. A v posedni dobe zjistiju, ze to tak ma malo kdo. Ale nedokazu si to jinak predstavit, mela jsem to stejne i u dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.10.15 12:50

@ivcii s psími drápky nemám zkušnost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
15.10.15 12:51

Já nevím, ale co psa trochu vychovat? Budeš mít pak po starostech a nemusíš se pořád bát, že pes, byť neúmyslně, miminku ublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
15.10.15 12:52

@tereza12345 Mít kuchyni spojenou s obývákem, tak neváhám a druhou postýlku pořídím a asi nic neřeším, bohužel máme hodně špatně řešený byt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894

@ivcii Velmi rychle pochopila, že je to člen rodiny a nechala jí být. trvalo asi týden, než jí přestala lehat na nohy, to jsem musela kočírovat, ale jinak v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264

@tereza12345 my měli od jara ještě postýlku venku :D Ještě nelezl, ale už se tak různě plácal a v kočáře být nechtěl, tak jsme to vyřešili postýlkou a výborný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
15.10.15 12:55

@Manticora Fenka vychovaná je(děti fakt miluje), ale spíš jde o mě, možná mám přehnaný strach, bude to první mimčo a fenka je přece jenom zbrklík tak se bojím prvních měsíců, abych to zvládala já uhlídat, vůbec si to neumím představit. Jinak s 3měsíčním mimčem už v kontaktu byla a chtěla ho pořád olizovat a tulit se k němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
15.10.15 12:58

@xjuklickova Tak to mě dost uklidňuje. Snad si nebude myslet, že si s ní mimčo bude hned hrát :D Jinak ona děti hrozně ráda olizuje a tulí se k nim, tak se toho trošku bojím… Už jsem přemýšlela i o tom, že prostě koupíme nějakou videochůvičku abych byla v klidu já a zvládnem to i s jednou postýlkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
15.10.15 13:02

@ivcii také jsem měla strach, protože zkušenosti byly špatné, několik rodičů dávali psa pryč, nebo ho na celé dny zavírali na chodbu, ale je to o přístupu. trochu fence věř a stanov jasné hranice… určitě to půjde, hlavně nebuď hysterická matka, potom pes půjde proti všemu…I teriér co má místo mozku tenisák to pochopí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
15.10.15 13:02

V obyváku jsme měli lehátko/houpátko. Pes - štěně se rychle naučil, že tam nesmí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí