Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jo některé mimina hold spí víc a některé míň. Náš dokáže spát v noci 12 hodin i víc a přes den další 2h. A to jsou mu skoro dva roky
@elenkazed však to je dobře, škoda že se nedá spát do zásoby ![]()
Ahojky holky je pravda, že když mimčo v bříšku pořád spinká, že to tak bude i po porodu? šli jsme na ultrazvuk a mimčo spalo tak že jsme ho nemohli ani vzbudit…to má asi po mě
a prej že kluci jsou víc ochrápanější a línější než holčičky…já teda ještě nevím co to bude,,,ale už ted se na toho spáče moc těším ![]()
@Verca1989 ale už se vysloveně těším až skončím v práci a přispím si aspoň do 6
![]()
@elenkazed „aspoň do 6“
když si vzpomenu, jak jsem kdysi spávala třeba do 10 a přišlo mi to málo…teď jsem ráda, když malá vstane „až“ o půl 8 ![]()
@Verca1989 on si na ten rytmus člověk zvykne
mě teď fakt dělá problém ráno vyspávat, ale věřím, že se do toho po nějaké době dostanu
A doufám, že malá bude spinkat…
Moje dite bylo tak spavy, ze jsem musela na jidlo budit
Neustale jsem cekala, kdy to jako prijde, to ze se ani nestacim najist a vycurat / strasily me vsechny kamaradky/ a vlastne doted / je ji pres rok/ curam a jim pravidelne ![]()
@Týna K.
mám doma skoro 3 týdeního kluka a taky je tak spavý, nají se, po chvilce ho přebalím, položím, pustím kolotoč a on usne a zas probudí až chce jídlo nebo i to by zaspal kdybych ho nebudila, dokonce je schopný zaspat, že má nálož v plence
Příspěvek upraven 13.05.13 v 18:09
@elenkazed já tomu věřim. Jsme nocovala hodně během těhotenství, až skoro do 2 do rána skoro každej den a prcek mi první dva měsíce neusnul dřív jak o půl noci, někdy to vydržel i do půl třetí do rána. V porodnici mi i řikali, že jsem mu to nastavila mým režimem. Tak nevim. Teď chodímě spát spolu. Kolem deváté, desáté večer, dřív mi prostě neusne. ![]()
Ahojky, já bych se nebála
Malá byla také spavé miminko, musela jsem jí budit na krmení už od malička - spala klidně 5-6 hodin v kuse a asi od 2 měsíců spinká celou noc, ráno se budí v 6:30 nakrmím, přebalím a v 7 spinká do 8, pak zase od 10-12 a pak od 14:30-16 hodiny… je spavá do teď ![]()
@mejdylko tak budem holt chodit spát 8-9 a vstávat jak do práce
No jsem na to zvědavá =D
Ja mam pravej opak, malej nebyl moc spavej a v noci se budil po 2-3 hodinach a pres den byl schopnej dat si i petiminutovku, nebo pulhodinku a byt dve hodky vzhuru, bud rada ze mas spave miminko, tezka zavist ![]()
@Verca1989 Dělám kontrolu kvality
Ale je to německá firma, kdy se musí kamion do Německa vypravit ráno takže nejdéle v půl 4 jsem v práci ale ve 12-13 jdu domu=) Bála jsem se jak to v těhotenství budu dávat a kupodivu uplně v pohodě =) Ale je fakt že odpoledne minimálně na dvě hoďky zalomim=D