Hodně vysoká děložní sliznice 1,5 cm - hysteroskopie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Haninka55
14.2.24 17:00

@Jana636 Ultrasonografický nález je natolik typický, že by nemělo dojít k záměně s obrazem u mimoděložního těhotenství, kdy můžeme v děloze pozorovat podobný útvar (pseudogestační váček), který však nemá lem a je umístěn ve středu dutiny děložní. Odpovídá nahromadění malého množství tekutiny.😒Tezko rict co mudr videl…a na jaky zakrok jdete na HSK?

• Citovat
  • Upravit
2
14.2.24 17:55

@Haninka55 Koukám na to, já to viděla na obrazovce a byla to jakoby takova černá ale opravdu těžko říct. A říkal dutinka, vysoká sliznice a u ní dutinka. A že to musí vyčistit. Ano, čeká mě HSK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninka55
14.2.24 18:07

@Jana636 tak to jsem zvedava co Vam tam objevi nekdy vyssi sliznici prave zpusobuji polypy…take lze najit foto na guglu tak mrknete. :roll:

• Citovat
  • Upravit
24.8.24 22:19

Dobrý den všem. Je mi 59 let, a jsem po přechodu. Nedávno mi bylo na prev. kontrole ultrazvukem zjištěno, že mám větší sliznici. U starší ženy, je pry norma 5, a já mám 6mm. Za tři měsíce kontrola, zda je větší a pak ambulantně biopsie. Nechápu proč tolik čekat, když to tam nemá být, a hned se s tím nic nedělá. Také mám od minulého roku miom, či polip, ani nevím co, jelikož když mi to bylo zděleno, tak mi mozek asi vynechávál, a já nevěděla ani co mluvit. Myslim si, že právě to způsobilo, že je větší sliznice. Nikdy jsem neměla žádné potíže, možná jen slaboučke špinění. Prosím, je tu někdo v mém věku po přechodu, či s podobným problémem, a jak to u vás dopadlo. Celý život se bojím rakoviny. Strach dělá své. Budu vděčná, za každou upřímnou odpověď. Děkuji všem. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.24 07:02
@Kulicka504 píše: Více

Chces vsechny reakce? Ja te neukldnim je 50+ par vynechani Ms a kliznice po ms mela 0.7, pro jistotu hystereskopie. Jiny doktor me rek pred zakrokem ze sliznice ma jen nyni o.5 ze nikam nemusim. Sla a adenokarcinom. Mel 0.4cm. Domtor ho tam vubec nevidel ve sliznici vubec to neni poznat na uzv. Uz jsem bez delohy a vajecniku tam uz pak zadny nalez nebyl. Muzu podekovat svemu hodne peclivemu gyndari ze me tam poslal jinak bych to mela porad.

• Citovat
  • Upravit
657
25.8.24 15:21

@Kulicka504 uricte bych to řešila nikdo nikdy neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat