Hodnota hCG - kolikátý týden?

Anonymní
12.2.25 12:35

hodnota hCG - kolikátý týden?

Ahoj holky, dnes jsem byla na krvi a hCG mi vyšlo 23600. Podle tabulek, co jsem našla, by to měl být tak 6./7. týden? K doktoru se chystám příští týden, ale ještě jsem tam nevolala.

Hrozně blbě se mi to odhaduje, poslední MS byla 7.12., ale ještě v polovině ledna byl TT negativní, 23.1. jsem byla na preventivní prohlídce a gynekolog viděl jen vyšší sliznici a ještě říkal, že do týdne přijde MS 8)

Snad to dává smysl, já jsem nějaká rozklepaná celá :jazyk: proto anonym, musím se trochu vzpamatovat, než to vykřičím do světa :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
12.2.25 13:04

To neodhadneš, je potřeba jít k doktorovi na ultrazvuk. Taky jsem měla poslední MS 7.12., ale dlouhý cyklus, kdy ovulace přichází později, takže jsem v 6. týdnu. Testy zachytí těhotenství +- kolem menstruace, takže v polovině ledna ti nemusel nic ukázat. Do světa to vykřič, až budeš vědět, že je mimi v pořádku a roste, jak má, obvykle po 1.screeningu v 13. týdnu. Hlavně klid, udělej si test a šup k doktorovi. Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10886
12.2.25 13:10
@Anonymní píše: Více

Kdy byl prvni pozitivni test a jak silna byla carka? Prvni naznak se da zachytit cca 10 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.25 13:21

@Marketa606 Děkuju za rady! :hug: jsi zlatá a gratuluju, ať se Ti daří! :srdce:

@Tarena první pozitivní test byl 7.2. a už to byla dálnice, až jsem si v první chvilce říkala, že tohle je ta kontrolní čárka. Nečekala jsem to. Na krev jsem se dostala až dnes, a tak nějak mě přesvědčila až ta krev no :D ale děkuji za odpověď! :hug:

• Citovat
  • Upravit
10886
12.2.25 13:26
@Anonymní píše: Více

Tak to se moc spočítat neda. K doktorovi si urcite zavolej hned, i kdyz pujdes pristi tyden. At ma doktor termin, nejsi akutni pacient, aby ti daval termin na druhy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.25 14:13

@Tarena Děkuju za Tvojí odpověď :hug: provedu! :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky