Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To neodhadneš, je potřeba jít k doktorovi na ultrazvuk. Taky jsem měla poslední MS 7.12., ale dlouhý cyklus, kdy ovulace přichází později, takže jsem v 6. týdnu. Testy zachytí těhotenství +- kolem menstruace, takže v polovině ledna ti nemusel nic ukázat. Do světa to vykřič, až budeš vědět, že je mimi v pořádku a roste, jak má, obvykle po 1.screeningu v 13. týdnu. Hlavně klid, udělej si test a šup k doktorovi. Držím pěsti
@Anonymní píše: Více
Kdy byl prvni pozitivni test a jak silna byla carka? Prvni naznak se da zachytit cca 10 DPO
@Marketa606 Děkuju za rady!
jsi zlatá a gratuluju, ať se Ti daří! ![]()
@Tarena první pozitivní test byl 7.2. a už to byla dálnice, až jsem si v první chvilce říkala, že tohle je ta kontrolní čárka. Nečekala jsem to. Na krev jsem se dostala až dnes, a tak nějak mě přesvědčila až ta krev no
ale děkuji za odpověď! ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak to se moc spočítat neda. K doktorovi si urcite zavolej hned, i kdyz pujdes pristi tyden. At ma doktor termin, nejsi akutni pacient, aby ti daval termin na druhy den.
Ahoj holky, dnes jsem byla na krvi a hCG mi vyšlo 23600. Podle tabulek, co jsem našla, by to měl být tak 6./7. týden? K doktoru se chystám příští týden, ale ještě jsem tam nevolala.
Hrozně blbě se mi to odhaduje, poslední MS byla 7.12., ale ještě v polovině ledna byl TT negativní, 23.1. jsem byla na preventivní prohlídce a gynekolog viděl jen vyšší sliznici a ještě říkal, že do týdne přijde MS
Snad to dává smysl, já jsem nějaká rozklepaná celá
proto anonym, musím se trochu vzpamatovat, než to vykřičím do světa