Hojení po nástřihu - hnis?

Anonymní
2.10.25 18:01

Hojení po nástřihu - hnis?

Ahoj ženy,
Před 14 dny jsem byla propuštěna po nástřihu hráze a vnitřním šití, jsem prvorodička, nástřih mě stále trochu bolí, ale každý den je to lepší. Už můžu tak nějak fungovat, jen občas to místo cítím více. Hygienu dodržuji, myji se intimní sprškou, sprchuji, větrám.. jiny příznak jako zápach atd nemam, ale znepokojuje mě, že při použití toalety jsem na toaletním papíru z místa nástřihu objevila takovou sekreci, nevím jestli je to v rámci hojení místa? Omlouvám se ale přidám i foto, v případě že by to někdo vidět nechtěl, tak varuji 😀 prosím o radu, nechci zbytečně plašit a jet k MUDr ale zároveň mě to znepokojuje. Moc děkuju a omlouvám se za foto.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2286
2.10.25 18:20

Můžeš zkusit Gynella Silver Foam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.25 18:44

@Okta zkusim, používám zatím Rosalgin. Ale myslíš že je ta sekrece v normě?🥹

• Citovat
  • Upravit
22948
2.10.25 19:36

Tak ono je to blbe místo, pořád ve vlhku a mokru..taky jsem měla šílený nastrih- klešťový porod a hojila jsem se dost dlouho, měla jsem i modřínu přes půl pipky a zadku :roll: používala jsem hemagel a hodně se snažila i větrat, ale rodila jsem v létě..zkus se poradit možná i v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
2.10.25 21:12

Já mám nějaký čas měsíce podobný výtok. Asi ovulace, či co. Nemáš to spíš k očistkům? Mě šití hnisalo asi dost a nechtěli mě pustit domů. To bylo docela vtipný, protože jediný, co udělali, tak se na to ráno při vizitě podíval doktor a to bylo všechno. Když jsem dupla, že chci domů, tak mi kladl doktor na srdce, že to musím několikrát!!! děnně potírat genciálkou. Dost pochybuju, že by s ní v následujících dnech přišli, kdybych tam zůstala :roll: Doma úplně něco jiného, hojila jsem se krásně, bylo mi dobře…
Pokud to nezapáchá a nějak příšerně nebolí třeba s horečkama, počkala bych. Porodila jsi, tvé tělo prožilo něco opravdu velkého a říká se, že jak dlouho jsi byla těhotná, tak dlouho se budeš dostávat zase do formy. A některé věci už nebudou jako dřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.25 20:24

@Aries6 asi mas pravdu.. ještě počkám dekuju :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100