Holčičí hračky pro kluka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
617
13.9.12 09:42

holčičí hračky pro kluka

Ahoj, tak zrovna koukám na svýho ročního prďolku jak tu drandí s autíčkama, která miluje od malých až po velkou tatru, obrázky v knížkách apod. Napadlo mě už víckrát jestli mu koupit nějakou „holčičí hračku“ myslím panenku, kočárek…Co myslíte? Proč ne, že jo? Myslím, že to pro něj také bude zajímavé, když tyhle hračky doma vůbec nemá? Nebo myslíte že je to divné? Napadlo, mě že bysme mohli třeba na panence i něco učit, třeba vyčistíme panence zoubky, uložíme na spaní apod. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
13.9.12 09:45

MŮJ SYN MILUJE KOČÁREK… i panenku :-) v kočárku si vozí i autíčka nebo ho třeba užije i jako sekačku nebo nákupní košík :D Ale panenku si v něm vozí moc rád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.9.12 09:52

Kluk se v dětských koutcích vrhá po holčičích hračkách. Kočárku jsme ještě odolali a koupili nákupní vozík, ale k druhým narozeninám dostane kuchyňku :) panenku má jednu (mrkací mimino) ještě po mě a má celkem velký úspěch. Takže my kupovat nemusíme, ale nevidím na tom nic špatnýho. A taky mi rád bere šperky a zdobí se s nima :)

• Citovat
  • Upravit
8651
13.9.12 09:52

Náš Ondra si hrozně rád hraje s panenkama, kočárkama, postýlkou… A dokonce i rodí a kojí :lol: Auta a vláčky samozřejmě taky frčí, ale panenky vidí u sestry (ta si na auta nepotrpí vůbec), takže to od ní přebírá. Záleží, jakou má zrovna náladu, podle toho si hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
13.9.12 09:53

Tak já pro své kluky měla holčičí hračky a nehráli si jako holky, ale občas je to moc bavilo.

Já když měla druhého kluka a věděli jsme, že budeme chtít hodně dětí, tak jsem si říkala, že bude snad i holčička, když jsem dostala nabídku na super kočárek pro panenky za hubičku. Tak jsem ho koupila, jenže se pak narodil kluk a já jsem si řekla, co s kočárkem, tak ho občas dám klukům na hraní a bavilo je to a hráli si s medvídky a vozili je. Kočárek šel ale vždycky po pár dnech na půdu protože chlapci ho samozřejmě považovali za super vozítko a začali se v něm vozit a tak trochu ho devastovat a to mi bylo líto.
No díky tomu kočárek přežil čtyři kluky a dnes si s ním hraje Eliška, ale ne že by jí nenapadlo si do něj sedat nebo tam dávat mladšího brášku
:mrgreen: :mrgreen: :cert:

A Honzík, který tedy od malička, ač je mezi dvěma holkama, si hraje jen s auty, tak když si s ním chce hrát Eliška s kuchynkou, tak je nadšený a spolu vařej a také jsme už byli na procházce se dvěma kočárky pro panenky, protože s ním chtěl jet.

A Filip, ten si od malička přál vysavač a kuchyňku a určitě měl radost, když se mu narodila ségra a mohl si s ní s tím hrát. Tedy baví ho to občas, protože on je jinak dost klučičí, ale občas měl takové nápady. Samo, když jsme mu dali vybrat jestli kuchyňku nebo lego Harry Poter nebo lego policie, tak chtěl to klučičí, ale kdybychom byli ochotní k tomu přihodit ten vysaváček :lol:, tak by se nezlobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
13.9.12 09:53

My to máme zase obráceně :D Naše holka miluje traktory a auta. Takže my kupujem holčičce klučicí hračky. Myslím že na tom není nic špatnýho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
13.9.12 10:00

A četla jsem, že to děláme my dospělí, že dětem dáváme jen klučičí nebo holčičí hračky, protože myslím asi do tří :think: let si děti hrají se vším a až potom se víc vžívají do té své klučičí nebo holčičí role. Teda ne všechny, ale tak všeobecně. Protože třeba naše Eliška ač se narodila mezi samé kluky a po dvou letech měla ještě dalšího bráchu, tak ona si tedy s autíčky nikdy nehrála, no možná dvakrát za svůj šestiletý život a od první chvíle co chodila - v 11 měsících, běhala ke kočárkům a panenkám a v obchodě jsme s ní museli na hračky pro panenky. Ale možná to také bylo tím, že auta nebyla růžová. Ona je od první hrací chvíle ulítlá na růžovou :roll: 8o

A také tam ta psycholožka psala, že panenky pro kluky považuje za velmi přínosné, protože si hrají na rodinu a na ten náš lidský svět a opečovávají a učí se různé sociální návyky hrou s panenkou a psala, že je škoda, že se dnes klukům moc panenky nedávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
13.9.12 10:02

Také máme kamarádku, kam jsem začala s klukama chodit a ona měla dvě holčičky a říkala, neboj k nám můžeš /tenkrát/ se třema klukama my máme jen auta a největší přání Sariky k narozeninám je traktor :hug: :lol: :lol:

@Liduš88 píše:
My to máme zase obráceně :D Naše holka miluje traktory a auta. Takže my kupujem holčičce klučicí hračky. Myslím že na tom není nic špatnýho :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.9.12 10:18

Syn (4r) má doma kárku, panenku možná nějaký korálky v hračkách. Vadilo to mému ex, který mi říkal, že z něj vychovám víte-co :roll:

K Vánocům mu kupuju kuchyňku s příslušenstvím, strašně moc chce vařit (vaří i se mnou), tak jen sháním aby nebyla růžová :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.9.12 10:30

Nedávno jsme byli u známé, její holčička, asi 6 let si hrála s panenkou, a vozila kočárek. A malej vozil taky, líbila se mu i panenka, a tak známá mu jednu panenku dala.
Nepozastavuju se nad tím, nevidím na tom nic špatného.
Naopak, sháním obleček, a lahvičku pro panenku ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
13.9.12 10:31

@Martina8888 Jasně, proč ne, já kupuju hračky podle zájmu, ne podle toho, pro koho jsou určené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
13.9.12 10:56

Vojta rád vozí kočárky s panenkama a rád vaří v kuchyňkách. Ale využíváme toho jen v herničkách nebo na návštěvách. Já bych mu to nekoupila.
Ale mám ještě holčičku a k vánocům dostane kočárek, tak počítám, že se mi o něj porvou :mrgreen: A ke 2 rokům dostane kuchyňku, tam už snad budou kooperovat :lol:
Jinak Bára si nejradši hraje s bráškovýma autama, to je jasný 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
13.9.12 12:43

Muj syn ma panenku (je to teda chlapecek) a chodi ji hladit a u babicky ma malou panenku a hraje si s ni rad. V koutku nebo na navsteve, jak uvidi kocarek, hned k nemu leti a drandi s nim. Kdo vubec rozdelil hracky na klucici a holcici, prijde mi to jako predsudek. At si deti hraji s tim, co je bavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí