Panenka Steffi Love od Simby

2398
11.9.12 22:01

Panenka Steffi Love od Simby

Začínám řešit dárky na Vánoce. Holčička (5let) by si přála Barbie, ale jak tak surfuju po netu, zalíbila se mi právě panenka Steffi Love. Má hezčí šatičky, větší výběr (teda aspoň na stránkách obchodu, kde chci dárky objednat), je i cenově levnější, ale nevím, zda má či nemá ohýbací nohy, a jak je na tom s kvalitou.

Budu ráda za jakékoliv tipy a postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
11.9.12 22:28

Co si já pamatuju z dětství, tak jsem tyhle panenky milovala. Jednak nebyly tak vyzubený jako barbie, jednak byly levnější. Ohybací nohy měly…
Ovšem aby nebyla dcerka trošku zklamaná, že nemá opravdovou barbie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.9.12 22:40

Steffi se kudlí vlasy a po pár měsících vypadá hodně lacině (měli - a vyhodili jsme jich několik). Za mě doporučuji originál Barbie (brrrr!), klidně z těch levnějších - kupovala jsem ty jednoduché, bez příslušenství. Na oblečky nedej, stejně bude většinu času nahatá ;)

Díkybohu už u nás Barbie neletí. Když už malá panenka, tak spíš Moxie (kvalita docela dobrá, srovnatelná s Barbie, doporučuji), ale panenky u nás v kurzu celkově moc nejsou. U nás frčí lego - ve velkém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
11.9.12 23:11

My máme Steffi i barbie, a s vláskama stejný problém u obou - cuchají se. Jinak bych řekla, že Steffi je taky kvalitní. A ne všechny barbie mají ohýbací kolena a lokty, to mají jen ty drahé.

• Citovat
  • Upravit
2398
12.9.12 07:49

Ona má jednu pravou Barbie po mě a úplně obyč od vietnamců. Takže bych chtěla, aby měla svou. Právě že si zas říkám, že když ji budu kupovat, aby měla krásné princeznovské šatičky, ne žádné oplé supermoderní mini:-( /to je až moc velká propagace anorexie, stačí, že barbie je vychrtlina/.
Myslím, že to stejně bude jen na chvíli, než ji to přejde. Ale co pořád vymýšlet na vánoce, že? I z toho důvodu se mi nechce příliš investovat, ale zároveň nechci kupovat žádný šmejd.

Asi se zajdu podívat přímo do obchodu a pak mrknu znovu na ten internetový obchod. Jsme z malého města, ty ceny jsou opravdu mega rozdílné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21625
12.9.12 12:13

Máme steffi i barbie a je pravda, že barbie vydrží víc. i po třech letech jsou ty originály hezké, což se o levnějších říct nedá… nakupuju je v akcích a nebo se na ty dražší s příslušenstvím složíme v rámci rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
12.9.12 18:07

Pokud si tvoje dcera hraje hodně s panenkami, pak bych investovala opravdu do klasické barbie od Mattela, vydrží víc, pokud ale panenkám moc neholduje a ten čas s něma moc netráví, tak pak bohatě stačí Steffi

Holkám jsem kupovala teda hned Barbie, páč já jsem ujeťák do sbírání těchto panenek, ale pro příště bych investovala raději méně do neznačkové, protože barbíny jsou v šupleti, a holky to nezajímá ani teda kočárky :mrgreen:, Zajímavé je, že ale na Vánoce chtějí panenky WINX :mrgreen:

Přeji, ať vybereš co nejlépe:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.9.12 19:25

U nás je to tak, že jak je hračka nová, tak se od ní nehne, bere si ji i na spaní (panenka, plyšák atd.), ale časem jí přestane bavit.
Třeba než dostala chou-chou, měla úplně obyčejné panenky z Tesca.
Chou-chou dostala na narozeniny, hrála si s ní pořád, pak ji přestala bavit, ale je fakt, že teď si s ní zase hraje.

Hraček je šílený výběr, děcka by pořád chtěly něco nového a stejně je to za chvíli nebaví. Proto se mi nechce investovat nějaká horentní suma, ale zároveň nechci vyhodit peníze za nějaký šmejd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.9.12 19:46

Právěže ty obyčejné Barbie se dají koupit už za zhruba sto, dvěstě korun - což není tak moc. A když chceš k panence krásné šaty, kup někde v no-name obchodu nebo na MMB šatičky za pár korun - a můžeš jich koupit i víc.

Třeba:
http://www.zbozi.cz/…ie-v-satech/
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Levné Barbie jsem kupovala v Tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.9.12 19:54

Ale zas já bych chtěla, ať má ohýbací nohy a trošku vypadala. Ty levné se mi moc nelíbí.
A kvalita levných šatů asi taky nebude valná… kupovala jsem malé „barbie“ na tržnici, měla asi 5šatičky, po prvním oblečení letěly do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.9.12 20:05

http://www.funkids.cz/…ove-nevesta/

Moc se mi líbí (i malé) tato nevěsta. Jak přes net poznám, zda má či nemá ohýbací nohy?
Jak to teda je, ne všechny panenky Barbie a Steffi mají ohýbací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
12.9.12 20:27

@danik co trebas tato: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… u novych barbie se ohyba pomalu uz vse, ja sbiram ty starsi rocniky a ano, tam sem tam byla serie, kde ne vse se ohybalo, jak to bylo u steffi nevim, mela jsem tusim jen petru:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
12.9.12 20:34

A jinak pak leda projit hrackarstvi, a nebo se podivat i na ebay, tam se daji taky poridit levne jak barbie, tak i saty…myslim trebas 10 paru satu, samo je to z Chiny, ale tam se dnes dela vse snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.9.12 21:34

@smilers já bych raději blondýnku. Chci objednat více hraček a mít to za jedno poštovné.
U nás jsou snad jen 2-3 hračkářství, výběr omezený, ceny šílené - nevýhoda malých měst. (vloni jsem se dívala na Lego duplo domeček, v obchodě přes 2000, na netu vč. pošty 1250) :nevim:

Kdybych měla jistotu, že si s ní bude hrát pořád, já bych za panenku dala i 500kč, ale pomíjivost oblíbenosti hraček je u nás velká (a to moje děti opravdu nemají vše, na co si ukážou…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
12.9.12 21:45

@danik aha, no tak pak trebas tady: http://www.mrakyhracek.cz/…-party-p1851 a nebo od zn. Simba http://www.funkids.cz/…slusenstvim/ no ja prvni Barbie dostala cca v 11 letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí