Holčička na prvním screeningu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8807
8.3.21 13:49

@Lucinka312 Ta naše holka má už rok a půl. Hele, já tě chápu, taky jsem hrozně toužila po holce a myslím si, že kdybychom ji měli už jako druhé dítě, tak bychom zůstali u těch dvou. Ale zase si nedovedu představit, že bychom neměli našeho prostředního syna. A vlastně díky němu o to víc chápu to stokrát opakovane, že zdraví je nejvíc a asi proto mi ve výsledku „bylo jedno“, co to třetí bude, i když jsem holku fakt chtěla. Tu touhu po holce naprosto chápu, opravdu ano, ale zase se to nesmí přehánět, kroužit si prstenem nad brichem nebo curat na sodu je podle mě už za hranou obyčejné touhy po holčičce. Jinak u kluků mi bylo strašně špatně, zvracení snad nonstop. U holky mi párkrát bylo lehce nevolno, ale to je vše. Zase jsem byla šílené unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.3.21 14:37

Podle chuti, vzhledu apod. bych se vubec neridila. Sestrenice pri jedne holcicce vypadala desne - akne, mastne vlasy, prozvracela se snad do 20tt, chute mela hodne na sladky. Pak cekali druhou a prvni trimestr ji bylo celkem dobre, sem tam nevolnost, ne zvraceni, vypadala moc dobre, plet lepsi jak normalne, chute spis slany a kysely. Cekali, ze to bude chlapecek…no a holcicka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
8.3.21 16:21

@Lucinka312 Čekám dvojčata, na prvním screeningu ve 13tt mi doktor řekl, že to vypadá na holku a kluka… Na druhém screeningu už to byli dva kluci, na kontrolním utz ve 31tt zase dva kluci. Hrozně moc chci holčičku a pořád tak nějak doufám, že se narodí kluk a holka… Mám vybraná krásná jména pro kluka a holčičku, v kalendáři jen pár dní od sebe. Teď na třetím screeningu už se na pohlaví asi ani ptát nebudu a budu doufat :lol:. Samozřejmě budu mít ráda i dva kluky, ale prostě holčička by mi byla bližší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
22.3.21 10:17

U obou deti mi hned na prvnim Sceeeningu rekli holka a opravdu to holcicky jsou. Dokonce u te druhe jsem mela pana doktora, který pry se nikdy neplete 😃 a nespletl. Vypadala jsem furt stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4440
27.1.22 13:38

Holky, jak to dopadlo? Nám dnes řekli kluka 13+6 na 1.screeningu na 70% ale ja si hrozně prala holku. :? A nějak to nemůžu vstřebat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.22 17:32
@Suelinda píše:
Na 1. screeningu pindíka ani vidět nemohla, to je brzo. Tam se to určuje pouze podle sklonu pohlavního hrbolku.
Nám podle hrbolku řekli holku, na druhém screeningu nám ji potvrdil. Ale pleť mám krásnou, vlasy lepší než předtím, nehty taky. Podle toho se fakt nic určovat nedá, jsou to babský řeči :)
Musíš holt vydržet, pořád je to 50:50.

U Mě ho viděli strašně brzo, už na tom 1 screeningu to bylo jasné :mrgreen: sama jsem byla překvapená, že tak brzo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
95
20.5.22 21:56

Update

Zdravím holky, píšu teda s víc než ročním zpožděním, ale nakonec to ta holka teda je :lol: po dvou klucích jsem tomu ale uvěřila až jí sundali plínku v porodnici :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí