Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Týna K.
já si od začátku přála kluka, ale když mi řekl holčičku tak kupuju růžoví a moc se těším, mě jde spíš o to, abych nemusela kupovat po porodu všechno znovu v zelené
![]()
@Mombree Já zas chtěla holku… u nás je ale přebabováno, takže jakmile nám potvrdili kluka, tak se strhlo modrý šílenství a jiná barva se u nás snad ani nenajde
taky mi to potvrdili úplně na všech ultrazvucích, včetně toho 4D, na kterým jsme byli
ale stát se může fakt všechno a taky bych nerada měnila výbavičku
takže zbejvá jen doufat, že se doktoři nesekli ![]()
@Mombree Já to myslela naprosto vážně.. Já žila v domnění, že dnešní utz jsou kvalitní a že k omylům nedochází.. Ale jak vidno z holčičky je nakonec kluk docela často.. Klučičí nádobíčko se spíš schová než aby najednou dorostlo ![]()
Tak nám řekli HOLČIČKA a taky to nakonec byla holčička.. teď čekáme chlapečka
Já doktorům věřím..Já tedy kupovala převážně neutrální věcičky..takže teď když budeme mít kluka nejsem tak zaskočena a nemusím první 4 měs. kupovat nic nového
a podle mě líp vypadá holčička v modrém než kluk v růžovém.. ![]()
Mně řekli holčičku taky třikrát a stejně jsem kupovala i neutrální barvy i modré a zelenkavé
ale růžové taky. je to holčička a nejvíc jí sluší tmavě hnědá
ale ano, u holčičky se to stává, že je to nakonec kluk. takhle to měla kolegyně se stejným termínem porodu. nestýkáme se, tak nevím, co s tím růžovým nakonec udělala.
prý když řeknou, že je to kluk, je menší pravděpodobnost, že se pletou
@Týna K. Možná nad tím fakt moc přemíšlím
kdo ví?
Máme teda kočárek šedej, ale od dudlíku přes přebalovák, vaničku, vrnící sedátko atd. všechno v holčičkovské barvě. teda obal na dudana mám černo zelenej, to by byla výbavička
kdyby něco měníme veci bereš?
![]()
@Mombree Taky máme neutrální jen kočár
Jasný, kdyžtak to prohodíme ![]()
Já mám holčičku teda potvrzenou i z plodovky, tak doufám že tam se teda nepletou =D Páč nemam ani jedno bodýčko ani dupačky jiný než růžový, fialový a tak =D Snad pár bílejch věcí najdu =D To by byl průser jak vrata =D
Tak me reklu, ze to vypada na holcicku, ale nevi, at se zeptam na gen.Na gen se me ptal dr.co rikal muj dr, ze si mysli co to je, rikam holcicka a pb, ze si to taky mysli, ale rekl to dost neurcite.(podotykam, ze chlapecks jsem chtela, doma jsme meli uz dcerku).Brala jsem to tedy jako potvrzene, nevim proc, obcas se pristihla, ze hladin brisko a rikam chlapecku, vse nakupovala v ruzove, bile, fialkove a tyden, dva pred terminem jsem usinala, najednou vyletela a zacala jecet, ze nam pak uz nikdo holku nepotvrdil, kluka nevyvratil!!!Co ted…No nakonec to holka byla, uf
..Takze damy, kdyby neco vlastnim hodne holciciho ![]()
Me rekli ve 13tt holcicku a je to holcicka. Ale stejne v ruzove prakticky nechodi. To malinecky novorozenatko cele ruzove, dejme tomu, ale pul rocni pohybujici se ruzovy bonbonek me nikdy moc nepritahoval
Uvidis sama, pak ti ta ruzova poleze krkem, doporucuju vice barev ![]()
Chtěla bych se zeptat, jestli se Vám nekomu stalo, že jste si jeli do porodnice pro holčičku a byl to nakonec kluk? já dneska nakupovala a zase jen růžové, protože nám pan doktor potvrdil holčičku 3 krát i na velkém UTZ. Jenže tedkom mám trochu brouka v hlavě co kdyby to byl kluk?