Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@tamata píše:
Moje první věta by asi byla: a je to moje?
něco takového mi běhalo hlavou
![]()
Já měla mít holky dvě a mám dva kluky
Na prvního jsem taky byla vyzbrojená růžovou, na druhého už raději ne a vyplatilo se.
No, na všech ultrazvucích nám řekli, že to je kluk, v porodnici na poslední zatlačení porodník vyzvídal jméno, aby mohl mimi přivítat, tak povídám Adámek. Chvilku bylo ticho (pro mě děs), pak mi povídá, maminko, Adámek to nebude, leda Evička…
Takže první rok malá chodila v klučičích věcech (včetně kočárku - tmavě modrý s bílými geometrickými tvary), podle okolí to bylo velmi originální a mudra v nemocnici byla hotová, jak malé ta tmavěmodrá sluší… ![]()
Takže příště, jestli nějaké bude, půjdu po neutrálních barvách, stejnak do cca 70 cm (u nás) malá vyrostla tak rychle, že jeden den věcička byla a za dva dny už byla nepoužitelná ![]()
Teda to jsou story…máme doma 3 kluky, všichni potvrzení a všichni kluci. Teď čekám 4 miminko a ráda bych už konečně tu holku. Tak jsem zvědavá. Dr. na NT screeningu říkal, že je to možná holka, ale nevím, jak to zjistil, protože bylo k nám otočené zády a těžko bylo něco vidět..
..tak uvidíme. Těším se na utz ve 20tt!!!
@Grumlik Kamarádka to takto má - tři kluci a po čase holčička. Tak držím pěsti
![]()
Jsem navíc zvědavá proto, že to bylo absolutně neplánované!!! A navíc jsem podle utz otěhotněla cca týden po začátku menstruace…ale v té tobě jsem byla hodně ve stresu. Tak uvidíme.
Mě asi v 5 měsíci těhotenství doktor řekl, že to bude 100% kluk a celou dobu to tvrdil, no av porodnici mi asi 2 dny před porodem řekli, že to je jasná holka. Takže jsem byla fakt v šoku. Pak jsem, ale byla ráda, přála jsem si holčičku. Ještě, že jsme měli spoustu věcí neutrálních a kočárek zelený.
@claire91 píše:
Mě asi v 5 měsíci těhotenství doktor řekl, že to bude 100% kluk a celou dobu to tvrdil, no av porodnici mi asi 2 dny před porodem řekli, že to je jasná holka. Takže jsem byla fakt v šoku. Pak jsem, ale byla ráda, přála jsem si holčičku. Ještě, že jsme měli spoustu věcí neutrálních a kočárek zelený.
jj to může být šnůrou ale naopak je to opravdu náhoda