Holčička, nakonec kluk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
27.4.13 10:04
@tamata píše:
Moje první věta by asi byla: a je to moje? :mrgreen:

něco takového mi běhalo hlavou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
27.4.13 10:24

Já měla mít holky dvě a mám dva kluky ;) Na prvního jsem taky byla vyzbrojená růžovou, na druhého už raději ne a vyplatilo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
27.4.13 22:14

No, na všech ultrazvucích nám řekli, že to je kluk, v porodnici na poslední zatlačení porodník vyzvídal jméno, aby mohl mimi přivítat, tak povídám Adámek. Chvilku bylo ticho (pro mě děs), pak mi povídá, maminko, Adámek to nebude, leda Evička…

Takže první rok malá chodila v klučičích věcech (včetně kočárku - tmavě modrý s bílými geometrickými tvary), podle okolí to bylo velmi originální a mudra v nemocnici byla hotová, jak malé ta tmavěmodrá sluší… :)

Takže příště, jestli nějaké bude, půjdu po neutrálních barvách, stejnak do cca 70 cm (u nás) malá vyrostla tak rychle, že jeden den věcička byla a za dva dny už byla nepoužitelná :)

• Citovat
  • Upravit
826
29.4.13 13:48

Teda to jsou story…máme doma 3 kluky, všichni potvrzení a všichni kluci. Teď čekám 4 miminko a ráda bych už konečně tu holku. Tak jsem zvědavá. Dr. na NT screeningu říkal, že je to možná holka, ale nevím, jak to zjistil, protože bylo k nám otočené zády a těžko bylo něco vidět.. :cert:..tak uvidíme. Těším se na utz ve 20tt!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
29.4.13 14:39

@Grumlik Kamarádka to takto má - tři kluci a po čase holčička. Tak držím pěsti :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.4.13 17:58

Jsem navíc zvědavá proto, že to bylo absolutně neplánované!!! A navíc jsem podle utz otěhotněla cca týden po začátku menstruace…ale v té tobě jsem byla hodně ve stresu. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
29.4.13 18:03

Mě asi v 5 měsíci těhotenství doktor řekl, že to bude 100% kluk a celou dobu to tvrdil, no av porodnici mi asi 2 dny před porodem řekli, že to je jasná holka. Takže jsem byla fakt v šoku. Pak jsem, ale byla ráda, přála jsem si holčičku. Ještě, že jsme měli spoustu věcí neutrálních a kočárek zelený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.4.13 20:41
@claire91 píše:
Mě asi v 5 měsíci těhotenství doktor řekl, že to bude 100% kluk a celou dobu to tvrdil, no av porodnici mi asi 2 dny před porodem řekli, že to je jasná holka. Takže jsem byla fakt v šoku. Pak jsem, ale byla ráda, přála jsem si holčičku. Ještě, že jsme měli spoustu věcí neutrálních a kočárek zelený.

jj to může být šnůrou ale naopak je to opravdu náhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky