Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ja mam pocit, že jsem tu kdysi cetla deníček o nekom, kdo si jel pro chlapecka a privezl si holcicku ![]()
@Mombree píše:
Chtěla bych se zeptat, jestli se Vám nekomu stalo, že jste si jeli do porodnice pro holčičku a byl to nakonec kluk? já dneska nakupovala a zase jen růžové, protože nám pan doktor potvrdil holčičku 3 krát i na velkém UTZ. Jenže tedkom mám trochu brouka v hlavě co kdyby to byl kluk?
Mně dneska znova potvrdili kluka a ještě aby ne, výbavička už je nakoupená, říkám mu jménem už bůhví jak dlouho… ![]()
Mě se to stalo u prvního mimina měla to být holka Natálka a z porodnice jsem si vezla chlapečka Vaška. Doma bylo vše růžové i postýlka.
A u druhého jsem radši kupovala jen neutrální bary a modré až po porodu.
Ano, loni se stalo kamaradce, ze ji tvrdili cele tehu chlapecka a odvezli si holku ![]()
Jo u prvorozeného jim vždy vycházela holka
i 14 dnů před termínem mi na ultrazvuku tvrdil, že je to holka a byl to nakonec kluk jak buk ![]()
Mama jela rodit mensi holcicku a odvezla si pres 4 kila chlapecka, ale myslela jsem, ze ted uz se to stava jen vyjimecne. Tak asi az tak uplne ne ![]()
Vím asi o 2 případech, kdy se doktoři spletli, jedna kamarádka údajně měla mít holčičku a narodil se kluk, u druhé zase obráceně.
Právě tohle byl jeden z důvodů, proč jsme si pohlaví nenechali říct a měli jsme překvápko, ty nejmenší velikosti jsem nakupovala v bílé, žluté, zelené apod. a do barvy jsem nakupovala až po porodu ![]()
@Mombree ja mam prvniho kluka, ale stejne jsem kupovala neutralni barvy (krome toho, co jsme dostali od znamych), protoze jsem doufala, ze druhe bude holcicka…
A vyplatilo se… Takze ja mohu doporucit nakupovat hlavne neutro barvy… Bezovou, zelenou, ruzne kombinace apod… ![]()
A tohle se stalo obracene jedne kocce tady (od meho gyndare), ze si jeli pro holcicku a byl to kluk… a taky meli vsechno v ruzove…
Nám říkaly kluka a kluk se narodil, ale u druhého si to říct nenecháme
Hodně druhé podědí
Holka v modrém vypadá líp, než kluk v ružovém
Já jsem si jela pro Sárinku a přivezla jsem si Toníčka
a to týden před porodem na velekém UL prej je to krásná holčička a na porodním sále máte kluka
jsem koukala jak puk a taky jsem měla vše růžové ![]()