Holení u porodu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ka2
376
10.6.12 19:57

Taky me to prekvapuje… holim se pravidelne a uplne teda a zvladala jsem to i pres buben.. a i kdybych dse neholila,radsi bych si to udelala doma pred porodem,nez od cizi zensky… Ale chapu ty co si tam holej srdicka,atd. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
10.6.12 20:02

Teda nohy, podpazi zvladam, ale se spodkem mam sakra problem v 9.mesici, proto se holim jen na prohlidky a vubec se nestydim, ze to ze mezi tim jsem jako divozenka, jako nejake chlupy jsou to posledni co me zajima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27006
10.6.12 20:09

Já se holím denně všude i přes pupek :lol: nemohla byhc chodit zarostlá :nevim: u porodu tohle jinak neřešili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
10.6.12 20:11

@Crystal87
Denně? A jak to děláš, já s tím mám docela problém, když pominu momentálně pupek, tak chloupky rostou rychle a v létě by to chtělo denně, ale jakmile to zkusím i na druhý den, celá obskáču pupínkama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
10.6.12 20:18
@anoli30 píše:
Já se teda neholím.
Mě holí manžel. :mrgreen:

To máte zařízený nejlíp jak to jde :potlesk: .Mě holil akorád ke konci těhotenství kdy mě to už nešlo.Ale také si nedokážu neholit se průběžně pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
10.6.12 20:32

Holila jsem se sama po hmatu celé těhotenství, ke konci to byla pěkná dřina tak jsem se holila jen vždy k dr.. bych to nepřežila jít zarostlá, takže i k porodu jsem se oholila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.12 20:39

No já jsem teda holení ke konci nezvládala vůbec. I doktor to musel přežít. Manžel se před porodem pokusil, ale když jsem se v porodnici sestřičce předvedla, tak se usmála a dodělala to sama :) (Měla jsem císaře.) Ale byla moc ohleduplná, žádný následky jsem neměla :) Jako příjemný to není, když tohle dělá cizí člověk, ale mně tam sestry dělaly takový věci (cévka, klystýr…), že tohle mi přijde jako to nejmenší ;)

• Citovat
  • Upravit
979
10.6.12 20:46

Tak ja se neholim, moc rada bych chtela, ale mam po tom osklivou vyrazku. Zkusila jsem vsechno, ale bohuzel…jedine, co je v pohode je depilace pastou, ale tou zvladnu trisla, zbytek se bojim. Tak aspon zastrihavam strojkem. Nabiram odvahu jit ke kosmeticce na odbornou depilaci. Rodila jsem cisarem, oholili mi v porodce vsechno, vyrazku jsem po tom mela 14 dni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
10.6.12 20:52

sice jsem byla z domu uplne oholena, oholili mne znova, pry nařizeni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
10.6.12 21:03

Před odjezdem do porodky jsem hupsla do vany a oholila se. Měla jsem pěknej buben, ani nevím, jestli jsem se oholila správně, PA jsem hlásila, že jsem oholená, tak nemusí. Nic neříkala, tak asi dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
10.6.12 21:20

Ahoj, dole se holím každý týden až dva. K porodu jsem shodou okolností jela celkem čerstvě oholená. ALE … s tím pupkem je to holení takový horší a nejdůležitější je, aby byla oholená hráz kvůli nástřihu a tam se asi málokdo holí úplně do hladka, páč je to tam dosti jemné. Takže mě ten kousek hráze přejeli holítkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
10.6.12 21:25

Mě holení s pupkem vůbec nešlo.Přítel sliboval,že mě oholí.Nakonec jsem rodila dříve a oholila mě dost hrubá PA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
10.6.12 21:51
:mrgreen: :mrgreen:
@anoli30 píše:
Já se teda neholím.
Mě holí manžel. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.6.12 22:05
@Anonymní píše:
Mne by zajimalo, kolik zenskych nechava v dnesni dobe holeni az do porodnice? Kdo se nechal oholit az pred porodem, to se jako normalne neholite? Je to kazdeho vec, ale prekvapuje me, kolik zenskych to necha na porod, i kdyz se muzou v klidu oholit doma, pripadne si myslim, ze vetsina zenskych se snad holi porad :?:

Proč anonymně? Já na bazéně jsem si všimla, že ne všechny ženy se holí a nemusí být těhotné, ono už vydali celoplošné nařízení, že je to povinné? :think:

• Citovat
  • Upravit
25110
10.6.12 22:12
@sieta.m píše:
Proč anonymně? Já na bazéně jsem si všimla, že ne všechny ženy se holí a nemusí být těhotné, ono už vydali celoplošné nařízení, že je to povinné? :think:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky