Holení intimních partií, pupínky na tříslech

Anonymní
11.7.16 19:34

Holení -intimní partie,třísla

Jak se holite na intimnich oblastech? Pouzivam penu na holeni a ziletku. Vzdy po holeni mam zarudla mista plna pupinku. Kdyz holim kazdy druhy-treti den, partner si stezuje, ze hrozne skrabu.Jak to mate vy? Da se pouzit ziletka, aniz by clovek byl plny pupinku? Kdyz jsem holila jednou za tyden, bylo to ciste, bez pupinku, ale ten tyden byl utrpeni.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26862
11.7.16 19:36

Ziletkou, bez peny, ve vane na mokro. V pohode bez pupinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
11.7.16 19:38

Holím se žiletkou (ale pánskou!), podle mé zkušenosti je to lepší. Jinak používám klasicky pěnu na holení a po holení dětský zásyp a krém po holení (párkrát jsem použila i sudocrem a taky v poho)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
11.7.16 19:38

Chodím na brazilku a je pokoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
11.7.16 19:42

Tak já dámskou žiletku, mydlo na ruce takové to tuhé a na mokro.Pak natřu mlékem tělovým a je to občas nějaký pupínek nebo tak ale nic moc, žeby uplně červené nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
11.7.16 19:43

Mě zmizely po holení zarudlá místa a pupínky když jsem začala používat Chilly gel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.16 19:45

Mívala jsem velké problémy se zarůstáním a pupínky. Nebylo to hned po oholení, ale za pár dní jsem měla hnisavé boláky. Mám klid, co jsem si koupila holící strojek. :)

• Citovat
  • Upravit
3383
11.7.16 19:46

Já se holím dámskou žiletkou 2 břitvou, čím více jich má, tím je pokožka podrážděná více, aspoň teda u mě. Holím na mokro bez pěny. Vždy se nejprve sprchuji a pak namydlená se oholím, žiletka pěkně klouže a žádné pupínky. Někdy je dobré po holení se namazat kokosovým olejem, nebo tee tree olejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
11.7.16 19:53

Já jedině depilacnim krémem. To mám pupínky minimálně. Žiletkou vždy a hodně, at jsem zkoušela cokoliv a jakkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
11.7.16 19:53

Prý pomáhá potřít to antiperspirantem, pak by údajně ty pupínky vznikat neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
11.7.16 19:55
@Anonymní píše:
Jak se holite na intimnich oblastech? Pouzivam penu na holeni a ziletku. Vzdy po holeni mam zarudla mista plna pupinku. Kdyz holim kazdy druhy-treti den, partner si stezuje, ze hrozne skrabu.Jak to mate vy? Da se pouzit ziletka, aniz by clovek byl plny pupinku? Kdyz jsem holila jednou za tyden, bylo to ciste, bez pupinku, ale ten tyden byl utrpeni.

Holit po směru růstu, to pomohlo mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
11.7.16 20:06

@kopejka přesně tak holit po směru a ne proti směru to je základ holení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.16 20:08

Pouzivam penu gynexid, je to cistici pena na intimni partie a pri tom se i oholim. Je s panthenolem a antibakterialni, takze na holeni parada. A jinak casto menit ziletku! Musi byt ostra. Nikdy ji nemachej ve studene vode, ale vzdy v horke, aby se netupila. (figl od tatky, kdyz si holil tvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
11.7.16 20:16

Tak ja zkoušela depilator…ale jen v oblasti přechod mezi nohama a nohama…neumím to lepe popsat :mrgreen: kde roste sem tam nějaký chloupek…ale teda auau :lol: ale vydrží to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
11.7.16 20:18

@kopejka @LLenule111 jenže to postrádá smysl, skrabe to a pořádně oholené to pak není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí