Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
No a někdo má něco mezi tím. Fakt neexistuje jen varianta „bobr“ a varianta „holátko“. A můj názor je, že je to každého soukromá věc a druhým po tom nic není.
Jaký mám názor? Že jsi divný nebo rovnou úchyl. Dvacetiletý pacholek se bude v pátek večer radit na EM, jak se má holit? Tak určitě.
@Cucajz píše: Úplně holej? Bléto pro mě není chlap
Jsem se nedávno dozvěděla, ze to prý tu jejich chloubu opticky zvětšuje, tak proto jsou ochotni tomu věnovat čas ![]()
@Cucajz píše: Úplně holej? Bléto pro mě není chlap
To je spařené kuře. ![]()
@Tichošlápek píše:
Jsem se nedávno dozvěděla, ze to prý tu jejich chloubu opticky zvětšuje, tak proto jsou ochotni tomu věnovat čas
Jj, taky si myslím, že to je kvůli tomu
ty 2 cm udělají divy ![]()
Nevím no, já mám ráda chlupatý chlapy, dost mě to rajcuje, hlavně chlupatý ruce a hrudník. Kolem pinďoura nemusí mít úplný křoví, ideálně zastřižený. V podpaží taky tak. Sama se holim tak 1× za měsíc, třísla a podpaží častěji. Nohy taky tak 1× za měsíc. Chlupatka nejsem, moc mi to neroste.
Ohol si este hlavu ať náhodou nekde něco nemas
. Budeš jak Xerxes, nebo jak se jmenoval ten perský král v bitvě u Thermopyl.
Jo a přestaň si nad tím tady honit ![]()
Už na škole mi chlupy postupně strašně vadily
Takže holím všecko, pokud někdo chce bobra, ať ho má. Já se ale cítím dobře všude na těle oholena ![]()
Čaute, (kluk 20 let) ze svého okolí často slýchávám dva názorové protipóly. Ti první jsou zastánci ochlupení, zkrátka se neholí v rozkroku, na hrudi atd. Druzí jsou logicky pravý opak a já patřím mezi ně. Jsem zvyklý se holit a to úplně do hladka. Teď ale váhám, zda je to prostěšné, a nebo nikoliv, jak z hygienického hlediska, údajně má člověk více bakterií na oholené pokožce, než na té zarostlé a pravidelně opečovávané, vizuální stránka je ta tam.
Vlastní kamarádka se před nějakým časem rozhodla, že změní svůj životní styl a nechala si narůst, jak se obecně říká: „bobra“
Jsem na vážkách, možná bych to zkusil taky, samozřejmě chápu, že každý má jiný vkus…
Jaký na to máte názor?