Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holím se komplet, protože chci, protože mi to vyhovuje. Někdo chce jen zastřihávat. Ať si zastřihává. Mi to nevyhovovalo, takže jsem se velice rychle vrátila, jak mi vyhovuje. Dělám to pro sebe. Pro svůj pocit.
@Sadman píše:
Kristepane, to se nekam chodi do salonu s bobrem na strhavani? To je kde? Kdo to proboha dela? Asiatky? Kolik to stoji?
Máš taky zájem?
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Rozhodla jsem se skoncovat se žiletkou věčné pupinky svědění a stejně za 2 dny je to zase zpátky. Řekla jsem si stop.
Chci se vás zeptat čím a jak se holíte depilujete epilujete tam dole?Koupila jsem si cukrovou pastu a epilátor ale bohužel jsem cukrovou pastou zvládla jen podpažím
Tam dole to docela bolí
Chtěla bych na chvilku pokoj. Vzhledem k tomu že mám přítele nebaví mě každý 3 den holit
Děkuju moc
Jinak se chystám na trvalé odchlupení. Dělá to mamka mé bývalé spolužačky. Ona pracuje jen v týdnu dopoledne. Já žiju a pracuji v jiném kraji. Musíme najít termín, abych tam mohla přes týden. O víkendech pracovat odmítá. Tím se to komplikuje. Jinak bych byla dávno po. Ta kůra se opakuje 6-8×. Jinde se stydím.
Holky a chodíte do salonu na škubaní nebo dokážete samotný doma? Máte nějaký fígl? ![]()
@Anonymní píše:
A máte tu někdo zkušenost se škubáním tam dole? At už epilátorem voskem nebo cukrovou pastou? Nějaký vychytávky?![]()
Já se holím epilátorem, od té doby mám od pupínků klid. Po holení žiletkou jsem je měla v podstatě neustále, protože hned po zahojení bylo potřeba další holení
Holím tak celé nohy, ruce, podpaždí a velkou část kolem intimních partií. Vydrží mi to pěkné cca 10 dní. Nejbližší okolí pouze zastrihavám nůžkami. Ono to ani po letech není úplně bez bolesti
, ale dá se na to zvyknout
A máte tu někdo zkušenost se škubáním tam dole? At už epilátorem voskem nebo cukrovou pastou? Nějaký vychytávky?