Holení tam dole - Jak? Čím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.1.24 13:12

A máte tu někdo zkušenost se škubáním tam dole? At už epilátorem voskem nebo cukrovou pastou? Nějaký vychytávky? :D :dance:

• Citovat
  • Upravit
74217
28.1.24 13:20

Holím se komplet, protože chci, protože mi to vyhovuje. Někdo chce jen zastřihávat. Ať si zastřihává. Mi to nevyhovovalo, takže jsem se velice rychle vrátila, jak mi vyhovuje. Dělám to pro sebe. Pro svůj pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
28.1.24 13:29
@Sadman píše:
Kristepane, to se nekam chodi do salonu s bobrem na strhavani? To je kde? Kdo to proboha dela? Asiatky? Kolik to stoji?

Máš taky zájem? :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.1.24 13:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky :srdce:
Rozhodla jsem se skoncovat se žiletkou věčné pupinky svědění a stejně za 2 dny je to zase zpátky. Řekla jsem si stop. :think:
Chci se vás zeptat čím a jak se holíte depilujete epilujete tam dole? :oops: Koupila jsem si cukrovou pastu a epilátor ale bohužel jsem cukrovou pastou zvládla jen podpažím :oops: Tam dole to docela bolí :oops: Chtěla bych na chvilku pokoj. Vzhledem k tomu že mám přítele nebaví mě každý 3 den holit :pocitac:
Děkuju moc :dance:

Jinak se chystám na trvalé odchlupení. Dělá to mamka mé bývalé spolužačky. Ona pracuje jen v týdnu dopoledne. Já žiju a pracuji v jiném kraji. Musíme najít termín, abych tam mohla přes týden. O víkendech pracovat odmítá. Tím se to komplikuje. Jinak bych byla dávno po. Ta kůra se opakuje 6-8×. Jinde se stydím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.24 14:21

Holky a chodíte do salonu na škubaní nebo dokážete samotný doma? Máte nějaký fígl? :palec:

• Citovat
  • Upravit
426
28.1.24 14:55
@Anonymní píše:
A máte tu někdo zkušenost se škubáním tam dole? At už epilátorem voskem nebo cukrovou pastou? Nějaký vychytávky? :D :dance:

Já se holím epilátorem, od té doby mám od pupínků klid. Po holení žiletkou jsem je měla v podstatě neustále, protože hned po zahojení bylo potřeba další holení :mrgreen: Holím tak celé nohy, ruce, podpaždí a velkou část kolem intimních partií. Vydrží mi to pěkné cca 10 dní. Nejbližší okolí pouze zastrihavám nůžkami. Ono to ani po letech není úplně bez bolesti :mrgreen:, ale dá se na to zvyknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí