Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Musis jit do salonu. Jinak to asi sama nezvladnes. Ja na vosk musim chodit do salonu i na nohy, mam super holcinu a ta ma praxi, takze to tak neboli a je to rychly.
@Temnástranasíly píše:
Není už i IPL na intimní partie?
Ano, mám jeden takový doma. Konkrétně Braun Silk-expert Pro 5 PL5347 IPL.
Po holeni zapudruj detskym pudrem. A par dni vickrat denne. Nakonec se ty pupinky prestanou delat.
Cukrová pasta v salónu… před první návštěvou nechat růst aspoň 14 dnů (pak to tolik nebolí a nemusí se to provádět tolikrát). Ta chvilková bolest za ten cca měsíc klidu do další depilace stojí ![]()
Kristepane, to se nekam chodi do salonu s bobrem na strhavani? To je kde? Kdo to proboha dela? Asiatky? Kolik to stoji?
@Sadman píše:
Kristepane, to se nekam chodi do salonu s bobrem na strhavani? To je kde? Kdo to proboha dela? Asiatky? Kolik to stoji?
Co vim, tak v Turecku uplne bezna vec, i chlapi, kdo to nedela je mimo spolecenskou normu.
@Lucie_Sx píše:
Co vim, tak v Turecku uplne bezna vec, i chlapi, kdo to nedela je mimo spolecenskou normu.
Takovej salon jsem nastesti jeste nikde nepotkal. Au.
To že máš přítele fakt neznamená, že se musíš co 3 dny holit. ![]()
Neříkám, že to nemáš dělat, pokud ti to vyhovuje, ale pokud ne, tak se OPRAVDU nemuč.
@Annonymní_007 píše:
To že máš přítele fakt neznamená, že se musíš co 3 dny holit.
Neříkám, že to nemáš dělat, pokud ti to vyhovuje, ale pokud ne, tak se OPRAVDU nemuč.
Asi ma rad skolacky.
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Rozhodla jsem se skoncovat se žiletkou věčné pupinky svědění a stejně za 2 dny je to zase zpátky. Řekla jsem si stop.
Chci se vás zeptat čím a jak se holíte depilujete epilujete tam dole?Koupila jsem si cukrovou pastu a epilátor ale bohužel jsem cukrovou pastou zvládla jen podpažím
Tam dole to docela bolí
Chtěla bych na chvilku pokoj. Vzhledem k tomu že mám přítele nebaví mě každý 3 den holit
Děkuju moc
Tak se nehol, jen pristrihni.
To ze mas pritele prece neznamena, ze se musis holit.
@Lucie_Sx píše:
Tak se nehol, jen pristrihni.To ze mas pritele prece neznamena, ze se musis holit.
Ptesne tak, fakt ne..
Takže nejsem jedina, která se neholi úplně?? Jen do kalhotek a trochu zastrihnout… anonym díky
@Anonymní píše:
Takže nejsem jedina, která se neholi úplně?? Jen do kalhotek a trochu zastrihnout… anonym díky
Nejsi..proc uplne proboha?
Ahoj holky

Koupila jsem si cukrovou pastu a epilátor ale bohužel jsem cukrovou pastou zvládla jen podpažím
Tam dole to docela bolí
Chtěla bych na chvilku pokoj. Vzhledem k tomu že mám přítele nebaví mě každý 3 den holit 

Rozhodla jsem se skoncovat se žiletkou věčné pupinky svědění a stejně za 2 dny je to zase zpátky. Řekla jsem si stop.
Chci se vás zeptat čím a jak se holíte depilujete epilujete tam dole?
Děkuju moc