Holení tam dole - Jak? Čím?

Anonymní
26.1.24 22:29

Holení tam dole - Jak? Čím?

Ahoj holky :srdce:
Rozhodla jsem se skoncovat se žiletkou věčné pupinky svědění a stejně za 2 dny je to zase zpátky. Řekla jsem si stop. :think:
Chci se vás zeptat čím a jak se holíte depilujete epilujete tam dole? :oops: Koupila jsem si cukrovou pastu a epilátor ale bohužel jsem cukrovou pastou zvládla jen podpažím :oops: Tam dole to docela bolí :oops: Chtěla bych na chvilku pokoj. Vzhledem k tomu že mám přítele nebaví mě každý 3 den holit :pocitac:
Děkuju moc :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
458
26.1.24 22:47

Musis jit do salonu. Jinak to asi sama nezvladnes. Ja na vosk musim chodit do salonu i na nohy, mam super holcinu a ta ma praxi, takze to tak neboli a je to rychly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6680
26.1.24 23:42

Není už i IPL na intimní partie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
26.1.24 23:55
@Temnástranasíly píše:
Není už i IPL na intimní partie?

Ano, mám jeden takový doma. Konkrétně Braun Silk-expert Pro 5 PL5347 IPL.

• Citovat
  • Upravit
9148
27.1.24 00:15

Po holeni zapudruj detskym pudrem. A par dni vickrat denne. Nakonec se ty pupinky prestanou delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.1.24 10:22

Cukrová pasta v salónu… před první návštěvou nechat růst aspoň 14 dnů (pak to tolik nebolí a nemusí se to provádět tolikrát). Ta chvilková bolest za ten cca měsíc klidu do další depilace stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
27.1.24 10:28

Kristepane, to se nekam chodi do salonu s bobrem na strhavani? To je kde? Kdo to proboha dela? Asiatky? Kolik to stoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.1.24 10:30
@Sadman píše:
Kristepane, to se nekam chodi do salonu s bobrem na strhavani? To je kde? Kdo to proboha dela? Asiatky? Kolik to stoji?

Co vim, tak v Turecku uplne bezna vec, i chlapi, kdo to nedela je mimo spolecenskou normu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
27.1.24 10:32
@Lucie_Sx píše:
Co vim, tak v Turecku uplne bezna vec, i chlapi, kdo to nedela je mimo spolecenskou normu.

Takovej salon jsem nastesti jeste nikde nepotkal. Au.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
27.1.24 10:34

To že máš přítele fakt neznamená, že se musíš co 3 dny holit. :roll:
Neříkám, že to nemáš dělat, pokud ti to vyhovuje, ale pokud ne, tak se OPRAVDU nemuč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
27.1.24 10:37
@Annonymní_007 píše:
To že máš přítele fakt neznamená, že se musíš co 3 dny holit. :roll:
Neříkám, že to nemáš dělat, pokud ti to vyhovuje, ale pokud ne, tak se OPRAVDU nemuč.

Asi ma rad skolacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.1.24 10:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky :srdce:
Rozhodla jsem se skoncovat se žiletkou věčné pupinky svědění a stejně za 2 dny je to zase zpátky. Řekla jsem si stop. :think:
Chci se vás zeptat čím a jak se holíte depilujete epilujete tam dole? :oops: Koupila jsem si cukrovou pastu a epilátor ale bohužel jsem cukrovou pastou zvládla jen podpažím :oops: Tam dole to docela bolí :oops: Chtěla bych na chvilku pokoj. Vzhledem k tomu že mám přítele nebaví mě každý 3 den holit :pocitac:
Děkuju moc :dance:

Tak se nehol, jen pristrihni.

To ze mas pritele prece neznamena, ze se musis holit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12635
27.1.24 11:33
@Lucie_Sx píše:
Tak se nehol, jen pristrihni.To ze mas pritele prece neznamena, ze se musis holit.

Ptesne tak, fakt ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.24 12:01

Takže nejsem jedina, která se neholi úplně?? Jen do kalhotek a trochu zastrihnout… anonym díky

• Citovat
  • Upravit
12635
27.1.24 12:25
@Anonymní píše:
Takže nejsem jedina, která se neholi úplně?? Jen do kalhotek a trochu zastrihnout… anonym díky

Nejsi..proc uplne proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast