Holíte se v podpaždí? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3003
9.8.13 16:43

Ahojky :-)
tak já se holím asi od 15 :-D Nohy si holit nemusím protože jsem blondýna a mám světlé a jemné chlupy - naposled jsem si je holila před 5.lety na svatbu :-D)
Ex si podpážďo holil - nesnášel být zarostlej a to jak smrděl :-D Jinak nic víc nehoil :-D
Moje mamka se taky neholila - nevadilo a nevadí mi to je to každého věc ale řekla jsem mamce, že si podpážďo holím a méně se potím a pak to i míň smrdí :lol: :lol: :lol: :lol: přijela jsem za mamkou další týden a ona na mě… nooo měla si pravdu :-DDDDDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
9.8.13 16:44

@Kleris26
Tak mně zase chlupy, které jsou vidět u krku, když má muž rozepnuté třeba dva knoflíky na košili. :roll:
Pokud se muž pravidelně myje a používá antiperspiranty, tak mi teda ochlupení v podpaží nevadí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
9.8.13 16:46

@petula.bir
Závidím :oops:…co bych za takový nožky dala :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
9.8.13 16:48

@Katchus :-D sice si je holit nemusím ale jsou jak nohy dcery ředitele vápenky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.8.13 16:52

Tak není pravda, že ten kdo se neholí, musí smrdět jako rasův pytel. Moje tchyně se neholí, jen nohy do sukně a podpaží jsem u ní zažila oholené asi 2× a nikdy nesmrdí, frndu si neholí vůbec.
Je to o hygieně jako takové, a o oblečení, pokud bude nosit vykslajvantový trička tak asi smrdět bude.
Jinak esteticky se mi drny v podpaží nelíbí, ještě když jsou na nich krystalky soli :poblion:
A že staré ženy nosí tílka, to už nechám uplně bez komentáře :lol:

• Citovat
  • Upravit
13073
9.8.13 16:53

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
9.8.13 16:56
@Katchus píše:
@petula.bir
Závidím :oops:…co bych za takový nožky dala :andel:

To mám taky a to nejsem blondýna. Všechny holky okolo mi to záviděj. :lol: Jiný místa si ale holím, tam blonďatý chlupy nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
9.8.13 16:58

@PetraJ :-D přesněěěě :-))) škoda, že nás nebylo ušetřeno ještě jinde co??? Ale cooo nemusíme si holit nohy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
9.8.13 16:58

Myslím, že holit by se měla každá žena (a zejména v podpaží)…mamku jsem to také naučila už někdy před deseti lety. Můj manžel je celý chlupatý :lol: a tak by bylo blbé, kdyby měl oholené podpaží ale zkracuje si ho a i když není úplně oholený, tak krásně voní :srdce: V každém případě je třeba používat i deodorant. Např. moje kolegyně v práci je odpůrcem deodorantů a zrovna teda nevoní…i když se holí, tak to nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
9.8.13 17:00

Já když jsem byla těhotná, tak jsem si nemusela holit nohy, chlupy mi na nich nerostou…takž za celé těhotenství jsem si nohy holila tak dvakrát… :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
9.8.13 17:03

Moje ted uz 17leta segra kdysi prisla ze skolky s tim, ze pani ucitelka Libuska ma v podpazi taaaakovyhle chlupy (pred7tavte si 4lete dite, jak ukazuje rucickou, jak dlouhy ma ta ucitelka chlupy :roll: ). Ja tam pak pro ni druhej den sla a musim rict, ze segra mela pravdu, pani ucitelce bylo tak 35 :nevim: Mamina me pak dorazila, kdyz se prokecla, ze pani ucitelka byla tatkovo laska a meli se brat…takze mohla byt nase maminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.8.13 17:05

@elluan taky jsem si v těhotenství nemusela holit nohy, chloupky tam prostě nerostly ;-)
Jinak holim si nohy po kolena, rozkrok a podpaží ;-)
Ale zajímalo by mě zda si holite celé nohy, nebo jen po kolena, v poslední době se hodně setkávám s tím, že si mladé holky holí celé nohy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
9.8.13 17:06

Jo, znám paní prodavačku, je tak v mém věku,44 a chlupy jí čumí jak roští. To, že tam má ještě kuličky potu, tomu dodává šmrnc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.8.13 17:06
  • Citovat
  • Upravit
5166
9.8.13 17:09

Já holím jen po kolena,,rozkrok celý, a podpaží…víc mi přjde zbytečné. kamarádka chlupatá a má úplně havraní černé chlupy, ta si holí i ruce, a to teprv vypadá příšerně..chuděra jedna, te´d v září začíná učit 5 tř. si asi vyslechne, děti jsou kruté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí