Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky ![]()
tak já se holím asi od 15
Nohy si holit nemusím protože jsem blondýna a mám světlé a jemné chlupy - naposled jsem si je holila před 5.lety na svatbu
)
Ex si podpážďo holil - nesnášel být zarostlej a to jak smrděl
Jinak nic víc nehoil ![]()
Moje mamka se taky neholila - nevadilo a nevadí mi to je to každého věc ale řekla jsem mamce, že si podpážďo holím a méně se potím a pak to i míň smrdí
přijela jsem za mamkou další týden a ona na mě… nooo měla si pravdu ![]()
@Kleris26
Tak mně zase chlupy, které jsou vidět u krku, když má muž rozepnuté třeba dva knoflíky na košili. ![]()
Pokud se muž pravidelně myje a používá antiperspiranty, tak mi teda ochlupení v podpaží nevadí. ![]()
@Katchus
sice si je holit nemusím ale jsou jak nohy dcery ředitele vápenky ![]()
Tak není pravda, že ten kdo se neholí, musí smrdět jako rasův pytel. Moje tchyně se neholí, jen nohy do sukně a podpaží jsem u ní zažila oholené asi 2× a nikdy nesmrdí, frndu si neholí vůbec.
Je to o hygieně jako takové, a o oblečení, pokud bude nosit vykslajvantový trička tak asi smrdět bude.
Jinak esteticky se mi drny v podpaží nelíbí, ještě když jsou na nich krystalky soli ![]()
A že staré ženy nosí tílka, to už nechám uplně bez komentáře ![]()
@Katchus píše:
@petula.bir
Závidím…co bych za takový nožky dala
To mám taky a to nejsem blondýna. Všechny holky okolo mi to záviděj.
Jiný místa si ale holím, tam blonďatý chlupy nemám.
@PetraJ
přesněěěě
škoda, že nás nebylo ušetřeno ještě jinde co??? Ale cooo nemusíme si holit nohy ![]()
Myslím, že holit by se měla každá žena (a zejména v podpaží)…mamku jsem to také naučila už někdy před deseti lety. Můj manžel je celý chlupatý
a tak by bylo blbé, kdyby měl oholené podpaží ale zkracuje si ho a i když není úplně oholený, tak krásně voní
V každém případě je třeba používat i deodorant. Např. moje kolegyně v práci je odpůrcem deodorantů a zrovna teda nevoní…i když se holí, tak to nestačí.
Já když jsem byla těhotná, tak jsem si nemusela holit nohy, chlupy mi na nich nerostou…takž za celé těhotenství jsem si nohy holila tak dvakrát…
![]()
Moje ted uz 17leta segra kdysi prisla ze skolky s tim, ze pani ucitelka Libuska ma v podpazi taaaakovyhle chlupy (pred7tavte si 4lete dite, jak ukazuje rucickou, jak dlouhy ma ta ucitelka chlupy
). Ja tam pak pro ni druhej den sla a musim rict, ze segra mela pravdu, pani ucitelce bylo tak 35
Mamina me pak dorazila, kdyz se prokecla, ze pani ucitelka byla tatkovo laska a meli se brat…takze mohla byt nase maminka ![]()
@elluan taky jsem si v těhotenství nemusela holit nohy, chloupky tam prostě nerostly ![]()
Jinak holim si nohy po kolena, rozkrok a podpaží ![]()
Ale zajímalo by mě zda si holite celé nohy, nebo jen po kolena, v poslední době se hodně setkávám s tím, že si mladé holky holí celé nohy ![]()
Jo, znám paní prodavačku, je tak v mém věku,44 a chlupy jí čumí jak roští. To, že tam má ještě kuličky potu, tomu dodává šmrnc. ![]()
Já holím jen po kolena,,rozkrok celý, a podpaží…víc mi přjde zbytečné. kamarádka chlupatá a má úplně havraní černé chlupy, ta si holí i ruce, a to teprv vypadá příšerně..chuděra jedna, te´d v září začíná učit 5 tř. si asi vyslechne, děti jsou kruté…