Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, já to jako takovou tragu nevidím. Akorát jdimu ukázala, že ho nebereš jako kamaráda s výhodami, ale chtěla bys víc.
Asi bych se omluvila s tím, že jsem byla opilá, nic moc jineho nevymyslis… ![]()
Proč tolik otazníků? takhle fakt někdo mluví? Co mu tak říct, jak to bylo a nedělat ze sebe ještě větší bl.bku?
Jedna upřímná omluva je lepší než tisíc výmluv
@jahuhudka píše:
Tolik otazníků se hned tak nevidi
viď, jak kdyby u toho měla epileptickej záchvat a prst se jí zasekl na otazníku ![]()
Co vede ženy k tomu dělat někomu podlejzavou matraci. Chlap i když je to kamarád s výhodami, má sám loudit kdy ty budeš milostivě připravena ho přijmout. Pokud to tak není, a je to obráceně, nikdy si tě nebude vážit, chlapi to tak mají nastavené. Neomluvila bych se ani za zlaté prase, proč taky.
Ve víně je pravda, byla jsi na něho ošklivá, protože ti nenabízí budoucnost s tebou a ty by jsi nějaké jistoty chtěla
@boball píše:
Co vede ženy k tomu dělat někomu podlejzavou matraci. Chlap i když je to kamarád s výhodami, má sám loudit kdy ty budeš milostivě připravena ho přijmout. Pokud to tak není, a je to obráceně, nikdy si tě nebude vážit, chlapi to tak mají nastavené. Neomluvila bych se ani za zlaté prase, proč taky.
Přesně tak…jsem ráda, že to někdo vidí stejně ![]()
@boball píše:
Nevim… taky jsem mela nejdriv potrebu se omlouvat… ![]()
@prokr píše:
Přesně tak…jsem ráda, že to někdo vidí stejně
Me se do ty omluvy moc nechce… ale pravda je ze jsem byla dost neprijemna..takze.. ![]()
Omluva je zbytečná, protože důvod je známý. Soustřeď se již na sebe na nový start, ono tě nějak dopadne ![]()
@boball píše:
Vsak at se neomlouva. Ale s nim si uz nevrzne a dotycnej to dobre vi nebot matraci je spousta. ![]()
Příspěvek upraven 21.05.20 v 15:37
Normálně bych se omluvila, že jsi měla špatný den a víc bych se k tomu nevracela. Čím víc se v hov*ě budeš mazat, tím víc bude smrdět. Především bych ale zkusila být upřímná sama k sobě, kdyby ti toto aranžmá opravdu vyhovovalo, tak nezacnes trapcit, i kdybys byla fakt našrot…