Máme volný vztah, ale zažárlila jsem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
21.5.20 15:08

Normálně bych se omluvila, že jsi měla špatný den a víc bych se k tomu nevracela. Čím víc se v hov*ě budeš mazat, tím víc bude smrdět. Především bych ale zkusila být upřímná sama k sobě, kdyby ti toto aranžmá opravdu vyhovovalo, tak nezacnes trapcit, i kdybys byla fakt našrot…

• Citovat
  • Upravit
káťa
21.5.20 15:08

No, já to jako takovou tragu nevidím. Akorát jdimu ukázala, že ho nebereš jako kamaráda s výhodami, ale chtěla bys víc.
Asi bych se omluvila s tím, že jsem byla opilá, nic moc jineho nevymyslis… :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.20 15:09
@Chytrak píše:
Zabilas to, ty volny vztahu :mavam:
:zed:
  • Citovat
  • Upravit
jahuhudka
21.5.20 15:21

Tolik otazníků se hned tak nevidi

• Citovat
  • Upravit
7228
21.5.20 15:22

Proč tolik otazníků? takhle fakt někdo mluví? Co mu tak říct, jak to bylo a nedělat ze sebe ještě větší bl.bku?

Jedna upřímná omluva je lepší než tisíc výmluv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
21.5.20 15:23
@jahuhudka píše:
Tolik otazníků se hned tak nevidi

viď, jak kdyby u toho měla epileptickej záchvat a prst se jí zasekl na otazníku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.5.20 15:23

Nejsou ty otazníky emotikony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
21.5.20 15:26

Co vede ženy k tomu dělat někomu podlejzavou matraci. Chlap i když je to kamarád s výhodami, má sám loudit kdy ty budeš milostivě připravena ho přijmout. Pokud to tak není, a je to obráceně, nikdy si tě nebude vážit, chlapi to tak mají nastavené. Neomluvila bych se ani za zlaté prase, proč taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.20 15:27

Ano otazniky jsou emotikony…

• Citovat
  • Upravit
915
21.5.20 15:27

Ve víně je pravda, byla jsi na něho ošklivá, protože ti nenabízí budoucnost s tebou a ty by jsi nějaké jistoty chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
21.5.20 15:28
@boball píše:
Co vede ženy k tomu dělat někomu podlejzavou matraci. Chlap i když je to kamarád s výhodami, má sám loudit kdy ty budeš milostivě připravena ho přijmout. Pokud to tak není, a je to obráceně, nikdy si tě nebude vážit, chlapi to tak mají nastavené. Neomluvila bych se ani za zlaté prase, proč taky.

Přesně tak…jsem ráda, že to někdo vidí stejně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.20 15:30
@boball píše:
Co vede ženy k tomu dělat někomu podlejzavou matraci. Chlap i když je to kamarád s výhodami, má sám loudit kdy ty budeš milostivě připravena ho přijmout. Pokud to tak není, a je to obráceně, nikdy si tě nebude vážit, chlapi to tak mají nastavené. Neomluvila bych se ani za zlaté prase, proč taky.

Nevim… taky jsem mela nejdriv potrebu se omlouvat… :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.20 15:31
@prokr píše:
Přesně tak…jsem ráda, že to někdo vidí stejně :mavam:

Me se do ty omluvy moc nechce… ale pravda je ze jsem byla dost neprijemna..takze.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
915
21.5.20 15:35

Omluva je zbytečná, protože důvod je známý. Soustřeď se již na sebe na nový start, ono tě nějak dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
21.5.20 15:36
@boball píše:

Vsak at se neomlouva. Ale s nim si uz nevrzne a dotycnej to dobre vi nebot matraci je spousta. :jazyk:

Příspěvek upraven 21.05.20 v 15:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria