Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chytrak píše:
Vsak at se neomlouva. Ale s nim si uz nevrzne a dotycnej to dobre vi.
Tak si vrzne s jiným, bože, děláš jako kdyby byli chlapi nedostatkový zboží.
@spinkánek píše:
Ve víně je pravda, byla jsi na něho ošklivá, protože ti nenabízí budoucnost s tebou a ty by jsi nějaké jistoty chtěla
Souhlas, taky si to myslím.
@Chytrak píše:
Vsak at se neomlouva. Ale s nim si uz nevrzne a dotycnej to dobre vi nebot matraci je spousta.
To myslim preziju, slo mi jen o to, ze se sama pred sebou a ano i pred nim citim hloupe a rada bych to nejak “urovnala” at uz spolu budeme nebo nebudeme vrzat nadale…OPříspěvek upraven 21.05.20 v 15:37
@Chytrak píše:
Vsak at se neomlouva. Ale s nim si uz nevrzne a dotycnej to dobre vi nebot matraci je spousta.![]()
Příspěvek upraven 21.05.20 v 15:37<
To myslim preziju, slo mi jen o to, ze se sama pred sebou a ano i pred nim citim hloupe a rada bych to nejak “urovnala” at uz spolu budeme nebo nebudeme vrzat nadale…O
@boball píše:
Co vede ženy k tomu dělat někomu podlejzavou matraci. Chlap i když je to kamarád s výhodami, má sám loudit kdy ty budeš milostivě připravena ho přijmout. Pokud to tak není, a je to obráceně, nikdy si tě nebude vážit, chlapi to tak mají nastavené. Neomluvila bych se ani za zlaté prase, proč taky.
tak po tobě jestli někdo loudí sex, to musí být strašný chudák, bez úrovně, bez charakteru a důstojnosti, nějaký sexuální žebrák, ale asi vrána k vráně sedá,
ty princezno nafrněná
@Anonymní píše:@Chytrak píše:
Vsak at se neomlouva. Ale s nim si uz nevrzne a dotycnej to dobre vi nebot matraci je spousta.![]()
Příspěvek upraven 21.05.20 v 15:37<
To myslim preziju, slo mi jen o to, ze se sama pred sebou a ano i pred nim citim hloupe a rada bych to nejak “urovnala” at uz spolu budeme nebo nebudeme vrzat nadale…OHele, kdyby napsal, zlato, já ted ještě pořádně nevím, napíšu zítra, at se můžeme domluvit, tak jsi byla spokojená ne?,Ale on napsal jako hulvát, že neví, tečka. Ty budeš jako jelito čekat na neděli a neuděláš si svůj program a on nakonec nepřijde, protože bude mít nějaký vele důležitou věc, jako třeba si jít dřepnout s kamarády, nebo tak něco. Dle mého vzniklou situaci zavinil on a ty nejsi ten kdo by se měl omlouvat.
@jaternicejelito píše:
tak po tobě jestli někdo loudí sex, to musí být strašný chudák, bez úrovně, bez charakteru a důstojnosti, nějaký sexuální žebrák, ale asi vrána k vráně sedá,
ty princezno nafrněná
Ale ale, tady se nám ozvala nějaká potrefená husa, nebo spíš houser chacha.
@boball píše:
Hele, kdyby napsal, zlato, já ted ještě pořádně nevím, napíšu zítra, at se můžeme domluvit, tak jsi byla spokojená ne?,Ale on napsal jako hulvát, že neví, tečka. Ty budeš jako jelito čekat na neděli a neuděláš si svůj program a on nakonec nepřijde, protože bude mít nějaký vele důležitou věc, jako třeba si jít dřepnout s kamarády, nebo tak něco. Dle mého vzniklou situaci zavinil on a ty nejsi ten kdo by se měl omlouvat.
No… tak nejak by to bylo…
A souhlasim s tebou.. ![]()
Nicmene jsem proste nastvana na sebe, he jsem tak vylitla… a nenapsala to trosku jinak…nevkm jestli mi rozumis…
Když někdo něco cítí jinak, nemá se proč omlouvat. I když se říká, že nemůžeš mít všechno, v tomto případě má zakladatelka navíc
@Anonymní píše:
A souhlasim s tebou..
Nicmene jsem proste nastvana na sebe, he jsem tak vylitla… a nenapsala to trosku jinak…nevkm jestli mi rozumis…
Jeste teda dodam ze psal ze nedeli nevi kvuli praci…
![]()
Na muže se zakladatelko hlavně neštěká!!! Toho si musíš zasloužit, nebo tě čeká klub místních plotových kůlu!!!
@olino píše:Olino ty jsi mi chyběl…napiš ještě něco prosíííím
Na muže se zakladatelko hlavně neštěká!!! Toho si musíš zasloužit, nebo tě čeká klub místních plotových kůlu!!!
@boball píše:
Hele, kdyby napsal, zlato, já ted ještě pořádně nevím, napíšu zítra, at se můžeme domluvit, tak jsi byla spokojená ne?,Ale on napsal jako hulvát, že neví, tečka. Ty budeš jako jelito čekat na neděli a neuděláš si svůj program a on nakonec nepřijde, protože bude mít nějaký vele důležitou věc, jako třeba si jít dřepnout s kamarády, nebo tak něco. Dle mého vzniklou situaci zavinil on a ty nejsi ten kdo by se měl omlouvat.
@Anonymní píše:
A souhlasim s tebou..
Dobře, tak bych maximálně napsala, včera mne tvá odpověd trochu zaskočila, neměla jsem dobrou náladu, promin. Nicméně tento týden už mám tedy nějaký program, až budeš mít čas ozvi se, ale raději nějaký den dopředu, měj se.Zase aby si nemyslel, že si z tebe bude dělat onuci. Pokud má zájem a trefila jsi se i ty do jeho nenálady, není to zas takový problém, a snadno se domluvíte. Pokud ne, ten vztah by šel za chvíli stejně do kopru.
@boball píše:
Co vede ženy k tomu dělat někomu podlejzavou matraci. Chlap i když je to kamarád s výhodami, má sám loudit kdy ty budeš milostivě připravena ho přijmout. Pokud to tak není, a je to obráceně, nikdy si tě nebude vážit, chlapi to tak mají nastavené. Neomluvila bych se ani za zlaté prase, proč taky.
Taky nevím za co se má omlouvat
@boball píše:
Dobře, tak bych maximálně napsala, včera mne tvá odpověd trochu zaskočila, neměla jsem dobrou náladu, promin. Nicméně tento týden už mám tedy nějaký program, až budeš mít čas ozvi se, ale raději nějaký den dopředu, měj se.Zase aby si nemyslel, že si z tebe bude dělat onuci. Pokud má zájem a trefila jsi se i ty do jeho nenálady, není to zas takový problém, a snadno se domluvíte. Pokud ne, ten vztah by šel za chvíli stejně do kopru.