Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@skorotehotna píše:
Asi bych zkusila dospět. Vyřešilo by to dost.
Ok beru, to mi ale v momentalni situaci moc nepomuze ![]()
Řekla bych mu, že jsem měla špatný den a přehnala jsem to, co jako víc, to se může stát každému. Nedramatizovala bych to.
Elegantně vybruslit??
tak mu napiš, že se omlouvás za blbou scénu.. Bože, co je na tom? Raději řekni narovinu, než aby jsi ze sebe dělala blbku ještě větší ![]()
@Anonymní píše:
Dámy… ( po dnesku se mezi vas neradim). Jsem trapka trapna a nevim jak ted z toho ven - potrebuju poradit???????? Nadavat mi muzete pak????
Takze… mam “volny vztah” - mam ho dobrovolne a jsem za nej rada, ale vcera jsem pana trosku a asi nepravem sjela po sms????. Mela jsem trosku upito a celej den stal za ????.
Zkratka on navrhl he se uvidime v nedeli, ja ma to ze asi muzu ale potrebovala jsem vedet uz vcera odpo co a jak, tak jsem se optala jak to teda bude… on ale hrozne dlouho nereagoval ( prej spal po nocni- coz chapu) no a napsal mi ze jeste nevi- me to v tu chvili prslo takovy vyhybavy a mlhavy… tak jsem mu napsala ze kecat muze nekomu jinymu a ne me jestli je to jasny!????????♀️️… popadla me nejaka zarliva nebo nevim… on to pak nejak vysvetlil a na zaver napsal ze tohle muzu psat jinym a ne jemu????????????????????????
No… jenze at je to jakkoliv ja si ted pripadam jako pekna trapka a potrebovala bych z toho nejak elegantne vybruslit… nemate nekdo nejaky napad, me hlava nefunguje..????????♀️️
Dik♥️️
Tak nějak mi nepřipadá, že by Ti volný vztah zase až tak vyhovoval. Myslím, že doufáš v něco víc a teď jsi na mrtvici z toho, že jsi to pod vlivem „proflákla“.No jo no to se stává…pozdě bycha honit
radu nemám -zpět to nevezmeš ![]()
Nesnaž se z toho vybruslit elegantně, elegantně znamená manipulativně a beze stopy nějaké opravdovosti.
Zavolej mu, neřeš to po SMS a normálně řekni, že tě mrzí, že ses chovala jako káča a že slibuješ, že už nebudeš psát opilá a po blbém dni.
A ano - taky si myslím že nejsí zas až tak typ na volné vztahy.
@prokr píše:
Tak nějak mi nepřipadá, že by Ti volný vztah zase až tak vyhovoval. Myslím, že doufáš v něco víc a teď jsi na mrtvici z toho, že jsi to pod vlivem „proflákla“.No jo no to se stává…pozdě bycha honitradu nemám -zpět to nevezmeš
Hmm mozna na tom neco bude… ja spis nevim co chci… blby no.. ![]()
@prokr píše:
Tak nějak mi nepřipadá, že by Ti volný vztah zase až tak vyhovoval. Myslím, že doufáš v něco víc a teď jsi na mrtvici z toho, že jsi to pod vlivem „proflákla“.No jo no to se stává…pozdě bycha honitradu nemám -zpět to nevezmeš
S tou mrtvici jsi me teda pobavila… ale jo, mas pravdu jsem na mrtvici… a pripadam si jak blb!
![]()
No.. Co mu zavolat a říct, že jsi měla včera špatný den, večer sis dala trochu vína a že se omlouváš za své chování. ![]()
Dámy… ( po dnesku se mezi vas neradim). Jsem trapka trapna a nevim jak ted z toho ven - potrebuju poradit???????? Nadavat mi muzete pak????
Takze… mam “volny vztah” - mam ho dobrovolne a jsem za nej rada, ale vcera jsem pana trosku a asi nepravem sjela po sms????. Mela jsem trosku upito a celej den stal za ????.
Zkratka on navrhl he se uvidime v nedeli, ja ma to ze asi muzu ale potrebovala jsem vedet uz vcera odpo co a jak, tak jsem se optala jak to teda bude… on ale hrozne dlouho nereagoval ( prej spal po nocni- coz chapu) no a napsal mi ze jeste nevi- me to v tu chvili prslo takovy vyhybavy a mlhavy… tak jsem mu napsala ze kecat muze nekomu jinymu a ne me jestli je to jasny!????????♀️… popadla me nejaka zarliva nebo nevim… on to pak nejak vysvetlil a na zaver napsal ze tohle muzu psat jinym a ne jemu????????????????????????
No… jenze at je to jakkoliv ja si ted pripadam jako pekna trapka a potrebovala bych z toho nejak elegantne vybruslit… nemate nekdo nejaky napad, me hlava nefunguje..????????♀️
Dik♥️