Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo mi máme slepice tak na zbytky dobrý kvůli tomu jsem je chtěla bylo mi líto vyhodit zbytky jídla
ještě, že jsou komposty ![]()
Samozřejmě. Zrovna dneska se chystám do sběrného dvora s krabicí plechovek a hliníkových víček od mléčných výrobků. Ve sběrně by mi to asi nevzali, že? ![]()
Plasty, sklo a papír samozřejmě končí v barevných kontejnerech, noviny a letáky ve sběru.
Příspěvek upraven 19.02.14 v 08:57
Ano tridime, uz jen pro ten dobry pocit a ze se nezvysuje poplatek za popelnice
ve meste mi chybi teda jeste na bioodpad, to bych taky vyuzila..a to jsme loni byli na 3.miste v trideni na obyvatele..
Třídíme vše, dnes už dělají i Lipánky tak, aby se třídily. Pravda Lipánky vymývat a rozdělovat na papír a plast je trošku opruz, ale když je v mých silách udělat něco pro přírodu, ráda dělám. Nesnášim výmluvy těch co netřídí, ty maj pak většinou i nejvíc řečí jak je příroda zničená a jak jí lidi ničí.
Snažíme se - papír, plasty, sklo, nebezpečný odpad. Pak bio odpad, na to máme kompost a slepice. Ale 100% teda nejsme.
Jo to mě taky mrzí, že nejsou popelnice na plechovky
mi na to máme speciální malí barel a pak vše jednou začas odvezem do zběrného dvora na sklenice to samé no mi bydlíme na kraji města máme tam přístřešek na tyhle věci popelnice a td.
Třídíme už hooodně dlouho
Klasika - plast, sklo a papír teda ne, protože ten používáme na podpal
Mě to přijde naprosto normální a i když jsem třeba někde na návštěvě a jdu něco vyhodit, tak automaticky hledám „ten správný“ koš… Hodně lidí v mém okolí třídí.
@Saricat a co stat nepodporuje vubec je spracovani pouzitych plenek! a ze jich je..
Třídíme klasiku - papír, plasty, sklo, kartony od džusů, mlík atd., baterie a elektro házíme buď do elektrokontejneru nebo do sběrného dvora.