Holky třídíte odpad?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.3.20 23:00

Ne. Netridime… :nevim: u nás vše pokaždé brutálně narvané a stejnak to třídí pak

• Citovat
  • Upravit
24.11.20 21:52

Třídíme, teď jsme se přestěhovali a máme konečně blízko kontejner i na kov takže teď hledám 4 koše ještě ke klasickému na třídění ale trochu bojuju s prostorem, zároveň už mě ale nebaví mít to vše v pytlích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.20 22:24

@miskalamiska My třídíme vše, co jde, bohužel, co mě mrzí nejvíc, nemáme kam odnášet BIO odpad zatím, ale jinak třídíme klasika plasty, papír, sklo, dále tetrapack, kovy a použitý kuchyňský olej. Nejvíce se nám osvědčila na tříděný odpad „police“ Kallax z IKEA, ten 4×1 „okno“, postavit svisle a do něj ty krabice DRONA. Jednu máme dělenou, kde není tak velká produkce odpadu, pak je jedna plast, další papír, jak nám to zrovna vyhovuje. Do krabice „plast“ dávám radši pytel, přeci jen kelímky od jogurů a podobně by tu krabici rychle odrovnaly, ale třeba na papír není ani potřeba. Kallax máme přímo v kuchyni, nezabere tolik místa, nevypadá nijak děsně a dobře se do košů dostává, na rozdíl od „speciálních“ košů na tříděný odpad. Rozhodně všem doporučuji a myslím, že jeden Kallax ti zabere méně prostoru než 3-4 různé pytle, které se někde válí a překáží.

• Citovat
  • Upravit
5098
23.3.24 12:41

Třídíme a popravdě mě nenapadlo, že by to ještě někdo v dnešní době nedělal. Chápu, že ne každej vymejvá konzervy a nebo hledá kontejner na olej, který prakticky nikde není. Ale běžný papír, sklo a plasty z mého okolí třídí naprosto každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11821
23.3.24 12:44
@Zmatka píše: Více

Asi proto, že odpovídáš na 10 let starý dotaz. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
23.3.24 12:54

@Titty To je pravda, že jsem přehlédla. Ale teda třídili jsme i před deseti lety :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11821
23.3.24 13:02
@Zmatka píše: Více

My taky, ale tak samozřejmé to tenkrát ještě nebylo. Teď už je to naštěstí opravdu úplně běžné. Ale stejně jsou pořád lidi, co netřídí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová