Homeopatika v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
6.5.09 14:23

Holky,já jsem se jen ptala a vy byste se tu kvuli tomu poštěkali :(
Já jsem slyšela,že jsou dobrý při porodu a pak i po porodu.Kvuli hojení.Tak jsem myslela,jestli mi poradíte něco konkrétního co si mám koupit.
Vůbec nevím,jestli u nás v okolí nějaký homeopat funguje.Zkusím to zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.5.09 14:24
janine24 píše:

:roll: Tak to mu budu muset vyřídit, že jediný přípravek, který ho zvednul z vozíku a dopřává mu už asi 3 roky chůze s mírnými obtížemi, mu vlastně nefunguje :?

Metabolismus mě prosím nevysvětluj, taky o tom něco vím. A prostě nefungovala mu běžná farmaka, neobvyklá ale taky používaná farmaky, enzymy, kuřecí i jiné chrupavky, minerály a žraločí chrupavka jo. Asi zázrak co, tak to bych ho teď měla vrátit na zem. Teda vlastně do vozíku. Sorry za ironii, ale tvoje argumentace je pro mě hodně za hranicí…

Za hranici ceho? Ta zraloci chrupavka se proste pomoct nemuze, stejne jako ty ruzne arthrostopy apod. Kdyz neco o metabolismu vis, tak vis proc. Zlepsit se kolega samozrejme mohl, ale to prece nedokazuje pricinnou souvislost :? To mu klidne vyrid, a taky ze za ty prachy co vyhodil za zraloci chrupavky si mohl doprat radsi rehabku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
6.5.09 14:29
Baba píše:
janine24 píše:

:roll: Tak to mu budu muset vyřídit, že jediný přípravek, který ho zvednul z vozíku a dopřává mu už asi 3 roky chůze s mírnými obtížemi, mu vlastně nefunguje :?

Metabolismus mě prosím nevysvětluj, taky o tom něco vím. A prostě nefungovala mu běžná farmaka, neobvyklá ale taky používaná farmaky, enzymy, kuřecí i jiné chrupavky, minerály a žraločí chrupavka jo. Asi zázrak co, tak to bych ho teď měla vrátit na zem. Teda vlastně do vozíku. Sorry za ironii, ale tvoje argumentace je pro mě hodně za hranicí…
Za hranici ceho? Ta zraloci chrupavka se proste pomoct nemuze, stejne jako ty ruzne arthrostopy apod. Kdyz neco o metabolismu vis, tak vis proc. Zlepsit se kolega samozrejme mohl, ale to prece nedokazuje pricinnou souvislost :? To mu klidne vyrid, a taky ze za ty prachy co vyhodil za zraloci chrupavky si mohl doprat radsi rehabku.

Za hranicí etiky? Za hranicí rozumnýho partnerskýho stylu diskuse? Za hranicí respektu?

Chrupavka pomohla a vím proč. A zlepšení nemohlo mít jiné příčiny, tam se zkoušelo postupně fakt všechno možný. A rehabilitace mu zas tak moc nepomáhala, takže myslím, že „vyhodil“ prachy tím jediným možným a navíc efektivním způsobem.

Jo a zajímavý je, že takhle nehodnotí účinky žraločí chrupavky jen 1 ortoped nebo chirurg. Slyšela jsem to fakt mockrát a od kapacit. Asi se všichni mýlí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.5.09 14:31
kačenka1 píše:
Babo , za kterou farmateutickou firmu kopeš???

To je argument? To ses hodne netrefila, v lekarne jsem v posledni dobe byla jen pro tehu test. Nejim ani vitaminy ani zadne jine doplnky stravy nepouzivam HA a nikdy bych nikomu neradila, aby si cokoli v lekarne kupoval. Kosmetiku a cistici prostredky si doma vyrabim sama, vlasy si myju lavovkou, jestli te to o mem prilonu k prirodnosti nepresvedcilo, je mi vlastne fuk, nicmene jsem chtela demonstrovat, ze k chemkam nemam nekriticky pozitivni vztah.
Jestli si to postrehla, nejsem ani proti homeopatii, ale vadi mi ta prezentovana pseudovedeckost. Podle principu Hahnemanna - ktery vychazel z mylnych predpokladu, homeopatie fungovat nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
6.5.09 14:32

babo,to byla klasická otázka :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.5.09 14:35
janine24 píše:

Za hranicí etiky? Za hranicí rozumnýho partnerskýho stylu diskuse? Za hranicí respektu?

Chrupavka pomohla a vím proč. A zlepšení nemohlo mít jiné příčiny, tam se zkoušelo postupně fakt všechno možný. A rehabilitace mu zas tak moc nepomáhala, takže myslím, že „vyhodil“ prachy tím jediným možným a navíc efektivním způsobem.

Jo a zajímavý je, že takhle nehodnotí účinky žraločí chrupavky jen 1 ortoped nebo chirurg. Slyšela jsem to fakt mockrát a od kapacit. Asi se všichni mýlí :roll:

Etiky? Respektu? Ze napisu, ze zraloci chrupavka nepomaha? Nerozumim…
Tak mi prosim vysvetli, jak ta chrupavka pomohla, stejne by me zajimalo vysvetleni homeopatickych rozporu, ktere sem tady uz uvadela.
A ortopedi ti klidne arthrostop doporuci. Kdyz sem se ptala proc, kdyz je jim jasne, ze to nefunguje, rikali, ze je to proto, ze lidi - kdyz uz za to daji tolik penez, maji casto subjektivne pocit zlepseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.5.09 14:36
Jessinka píše:
Holky,já jsem se jen ptala a vy byste se tu kvuli tomu poštěkali :(
Já jsem slyšela,že jsou dobrý při porodu a pak i po porodu.Kvuli hojení.Tak jsem myslela,jestli mi poradíte něco konkrétního co si mám koupit.
Vůbec nevím,jestli u nás v okolí nějaký homeopat funguje.Zkusím to zjistit.

Zkus mrknout na tento článek . Snad tam najdeš co hledáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.5.09 14:38
kačenka1 píše:
babo,to byla klasická otázka :!

Aha, v tehle pseudodiskuzi sem to nepochopila. Samozrejme ze za zadnou, nejsem sebevrah. Nemam pro tuhle praci predpoklady, neumim moc lhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
6.5.09 14:38
kačenka1 píše:

A jsi si jistá :lol: Nebyla to spíš nějaká tajná šifra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
6.5.09 14:57
janine24 píše:
kačenka1 píše:
A jsi si jistá :lol: Nebyla to spíš nějaká tajná šifra :lol:

:lol: já teda nevím,ale s otazníkem na konci,jsem to za nic jinýho nepovažovala :roll:
Ale možná tady píšu v nějakých heslech a ani o tom nevím 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
6.5.09 15:01

Hele,co máš pořád se slovem pseudo??Já,myslím,že jsme tady každá z nás řekla svoji zkušenost s homeo a ty už nás tady obvinuješ,že lžeme 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
6.5.09 15:05
kačenka1 píše::lol: já teda nevím,ale s otazníkem na konci,jsem to za nic jinýho nepovažovala :roll:

V týhle pseudodiskusi jsou podprahový hesla a ani ty to nevíš :lol: :lol:

Ne, myslím si, že je to normální diskuse s některými „přehnanými“ příspěvky a mentorským přístupem některých a občas je tu brán pseudoargument jako největší zbraň na nechápající obránce homea :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
6.5.09 15:09
janine24 píše:
kačenka1 píše::lol: já teda nevím,ale s otazníkem na konci,jsem to za nic jinýho nepovažovala :roll:

V týhle pseudodiskusi jsou podprahový hesla a ani ty to nevíš :lol: :lol:

Ne, myslím si, že je to normální diskuse s některými „přehnanými“ příspěvky a mentorským přístupem některých a občas je tu brán pseudoargument jako největší zbraň na nechápající obránce homea :lol:

V tom případě,ale tahle diskuze ztrácí smyslu a my si tu plácáme játra :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
6.5.09 15:10
kačenka1 píše:
Hele,co máš pořád se slovem pseudo??Já,myslím,že jsme tady každá z nás řekla svoji zkušenost s homeo a ty už nás tady obvinuješ,že lžeme 8O

:?: :?: :?: :roll: Prosim? Kde?
Pseudo - protoze tohle neni normalni diskuze, stocilo se to na osobni osocovani - treba Pudly, nepochopila sem proc, argumenty zadne. Kdyz chci vysvetleni rozporu - opravdu me to zajima, tak se nedockam, stejne jako se asi nedockam vysvetleni rozdilu mezi chrupavkami a mechanismu jejich pusobeni. Dockala sem se jenom vysvetleni - proste to funguje. To mi prijde malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
6.5.09 15:14

pseudodiskuze=lživá diskuze=naše příspěvky jsou lživé

Ty pořád chceš důkazy a přitom sama tvrdíš,že homeo je placebo,ale důkaz taky nedodáš…

Já nejsem profesionální homeopat,abych ti podávala důkazy,že homeo funguje.......

Končím,jdu se věnovat dítěti,to je aspon užitečný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí