Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Určitě nic nemíchej dopředu. Homeopatika by se měly užívat podle příznaků a ne preventivně.
Lepší mi příjde pít čaj z maliníku a připravovat si lněnné semínko.
Už definice homeopatik je jasné, že homeopatické tabletky neobsahují ani molekulu léčebné látky, takže se jimi můžeš ládovat od rána do včera dle libosti. Místo vyhazování peněz za cukr a škrob (nic jiného tabletky neobsahují) si mohla ty peníze věnovat na dobrou věc, třeba útulku zvířat, obědy do školy, atd.
@Dobrvava píše:
Už definice homeopatik je jasné, že homeopatické tabletky neobsahují ani molekulu léčebné látky, takže se jimi můžeš ládovat od rána do včera dle libosti. Místo vyhazování peněz za cukr a škrob (nic jiného tabletky neobsahují) si mohla ty peníze věnovat na dobrou věc, třeba útulku zvířat, obědy do školy, atd.
já užívala homeopatika, ale až po porodu, byla jsem po císaři a homeopatika mi hodně pomohli od bolesti jizvy. Brzo jsem se zotavila. Ale brát je dopředu, je nesmysl.
@Dobrvava píše:
a vy nevíte že psychika a víra léčí a dělá divy.
já teda nevím používala jsem homeo na afty v puse a krku a trávicím traktu a používala jsem je u spálenin prvního a druhého stupně..tak rychle jsem vyléčení ještě neviděla.. je mi jedno co to způsobilo..ale příště si ty homeo koupím zase..protože za zdraví se platí zlatem a klidně vyzkouším všechno..u čínské medicíny se taky tvrdí jaké to je šarlatánství a kolika lidem pomůže..
jinak homeo před porodem jsem nebrala..pouze maliník a lněný a papulkový olej, oba porody krásné, rychlé, téměř bezbolestné
Homeo jsem měla při porodu a nevím zda to byl účinek homeopatie nebo tím že už to byl druhý porod ale byl pohodový a bez komplikací což se o prvním rozhodně říct nedalo.
@smurfka Přesně tak. Já už mám na ty odpůrce homeopatie alergii. Je mi jedno, že si myslí, že to nepomáhá, ale ať to nikomu necpou. V Německu a Francii je to úplně běžné a nikdo tam nemá na nikoho hemzy. Já se homeopatií léčim už od narození a vždy jsem se obešla bez antibiotik a chemických léčiv. I kdyby to bylo placebo, tak mi to je buřt, protože mi to pomohlo zatím na vše.
Mockrat děkuji těm co mají pozitivní komentáře … přeci je každého věc zda tomu věří nebo ne … můj dotaz byl na to zda to muzu namichat předem tak nevím proč se tu do mě poustite .. každý to cítí jinak a věří něčemu … vám taky nikdo nebere vás názor…
Opravdu řekla do pul litru? já si takto nikdy nemíchala..to se mi zdá moc..mě říkala vždy do trošky vody, nebo vycucat jen tak v puse ![]()
děcka to dokonce jen tak rozkoušou jako bombony a vždy pomohlo ![]()
jinak určitě nemíchat dopředu, ale normálně těsně před použitím
No ne do půl litru pořad ale až pojedu k porodu
teď normalne cuchat ráno v poledne a večer ![]()
Zdravím v lékárně mi doporučili homeopatika před porodem. Jsou to actaea racemosa 5kulivek ráno, caukiphyllum thalic 5kulicek po obědě a arnica montana 5kulicek večer. K porodu doporučila do 0,5l namichat 10kulicek arnica montana a 10kulicek actea racemosa… myslíte ze muzu namichat už teď abych to měla nachystane? Rodit mam cca za 2tydnx… dekuju moc