Homeopatika a porod

Anonymní
28.6.18 11:42

Homeopatika a porod

Zdravím v lékárně mi doporučili homeopatika před porodem. Jsou to actaea racemosa 5kulivek ráno, caukiphyllum thalic 5kulicek po obědě a arnica montana 5kulicek večer. K porodu doporučila do 0,5l namichat 10kulicek arnica montana a 10kulicek actea racemosa… myslíte ze muzu namichat už teď abych to měla nachystane? Rodit mam cca za 2tydnx… dekuju moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
28.6.18 11:44

K čemu ze je to dobre ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
28.6.18 11:59

Určitě nic nemíchej dopředu. Homeopatika by se měly užívat podle příznaků a ne preventivně.

Lepší mi příjde pít čaj z maliníku a připravovat si lněnné semínko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
28.6.18 12:01

Už definice homeopatik je jasné, že homeopatické tabletky neobsahují ani molekulu léčebné látky, takže se jimi můžeš ládovat od rána do včera dle libosti. Místo vyhazování peněz za cukr a škrob (nic jiného tabletky neobsahují) si mohla ty peníze věnovat na dobrou věc, třeba útulku zvířat, obědy do školy, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.6.18 12:03

@novakova.t i lékárník musí byt z něčeho živ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
28.6.18 12:16

Namichat az tesne pred

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
28.6.18 12:23
@Dobrvava píše:
Už definice homeopatik je jasné, že homeopatické tabletky neobsahují ani molekulu léčebné látky, takže se jimi můžeš ládovat od rána do včera dle libosti. Místo vyhazování peněz za cukr a škrob (nic jiného tabletky neobsahují) si mohla ty peníze věnovat na dobrou věc, třeba útulku zvířat, obědy do školy, atd.
:lol: Jojo…a pak tomu dají latinsky název co si člověk ani neprelozi a mysli ze to „leci“ nebo něčemu pomaha
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
28.6.18 12:55

já užívala homeopatika, ale až po porodu, byla jsem po císaři a homeopatika mi hodně pomohli od bolesti jizvy. Brzo jsem se zotavila. Ale brát je dopředu, je nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.6.18 12:58
@Dobrvava píše:
Už definice homeopatik je jasné, že homeopatické tabletky neobsahují ani molekulu léčebné látky, takže se jimi můžeš ládovat od rána do včera dle libosti. Místo vyhazování peněz za cukr a škrob (nic jiného tabletky neobsahují) si mohla ty peníze věnovat na dobrou věc, třeba útulku zvířat, obědy do školy, atd.

a vy nevíte že psychika a víra léčí a dělá divy.
já teda nevím používala jsem homeo na afty v puse a krku a trávicím traktu a používala jsem je u spálenin prvního a druhého stupně..tak rychle jsem vyléčení ještě neviděla.. je mi jedno co to způsobilo..ale příště si ty homeo koupím zase..protože za zdraví se platí zlatem a klidně vyzkouším všechno..u čínské medicíny se taky tvrdí jaké to je šarlatánství a kolika lidem pomůže..

jinak homeo před porodem jsem nebrala..pouze maliník a lněný a papulkový olej, oba porody krásné, rychlé, téměř bezbolestné

• Citovat
  • Upravit
28.6.18 13:16

Homeo jsem měla při porodu a nevím zda to byl účinek homeopatie nebo tím že už to byl druhý porod ale byl pohodový a bez komplikací což se o prvním rozhodně říct nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
28.6.18 13:54

@smurfka Přesně tak. Já už mám na ty odpůrce homeopatie alergii. Je mi jedno, že si myslí, že to nepomáhá, ale ať to nikomu necpou. V Německu a Francii je to úplně běžné a nikdo tam nemá na nikoho hemzy. Já se homeopatií léčim už od narození a vždy jsem se obešla bez antibiotik a chemických léčiv. I kdyby to bylo placebo, tak mi to je buřt, protože mi to pomohlo zatím na vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
28.6.18 13:55

A na porodní bolest dopročuji traumel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.18 14:21

Dekuji

Mockrat děkuji těm co mají pozitivní komentáře … přeci je každého věc zda tomu věří nebo ne … můj dotaz byl na to zda to muzu namichat předem tak nevím proč se tu do mě poustite .. každý to cítí jinak a věří něčemu … vám taky nikdo nebere vás názor…

• Citovat
  • Upravit
smurfka
28.6.18 14:40

Opravdu řekla do pul litru? já si takto nikdy nemíchala..to se mi zdá moc..mě říkala vždy do trošky vody, nebo vycucat jen tak v puse :nevim:
děcka to dokonce jen tak rozkoušou jako bombony a vždy pomohlo :nevim:

jinak určitě nemíchat dopředu, ale normálně těsně před použitím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.18 15:25

@smurfka

No ne do půl litru pořad ale až pojedu k porodu :) teď normalne cuchat ráno v poledne a večer :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100