Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nemáte někdo kontakt na tuto homeopatku? Měla by být dobrá. Máte někdo nějakou zkušennost. Díky!
Je naprosto skvělá. Mám s ní opakované (vždy po delší době, v nové životní fázi) zkušenosti, vždy po mém vyprávění individuálně zvolené homeopatikum působilo k uvolnění problému a změně postoje. Tuto zkušenost mají i mé známé, kterým jsem ji doporučila. Nesídlí ale přímo v Praze, kousek za Zbraslaví (možno doje autem, vláčkem…)
Kontakt:Dolnočernošická 443,156 00 Praha 5 - Lipence, mobil případně sdělím.
V Lipencich to znam, chodila jsem tam do skoly vedomeho rodicovstvi. Mohla bych poprosit o to telefoni cislo, abych se mohla objednat. dekuju predem
Mobil je *****. Doporučuji se zeptat nejprve na něco, také na cenu, a objednání ještě třeba o den odložit, a rozhodnout se podle celkového pocitu.
Je to taková moudrá venkovská vědma. Přeji zdar. ![]()
Upraveno administrátorem 1.10.2014 14:53 - smazán kontakt na žádost homeopatky
Paní Katarina Vacková je skvělá. Kdysi mi doktorka řekla, že mám chronickou bronchytidu. Prokašlala jsem noci, dostala Berodual. Paní homeopatka mě vyzpovídala a pomohla.Je to šest let, nekašlu a jsem zdravá.
Zdravím,
homeopatka Katarína Vacková nás kontaktovala s tím, že se již homeopatii profesně nevěnuje. Již ji proto prosím nekontaktujte.
Monika